Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier league 2010/2011 season

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A, ja sam navijac Liverpool-a ? Da, naravno!

Ajde mi reci sta to Chicharito moze da uradi, kada ne dobije loptu na tanjiru ? Pozrtvovanost sto pogodi stativu i onda ga lopta pogodi u glavu i uđe u gol ?
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
      Nema ljutnje, ja samo kazem da je cinjenica da ManU ima ukupno vise trofeja, vise titula Engleskog prvaka... Liverpool ima vise titula u Evropi i to je u redu, to je takodje cinjenica i kraj.
      Kad uzmete jos 2 LS onda cete biti veci tim,do tada nista,jebes kupove.Titule imate sada i to je ok ali vam jos 2 LS trebaju da se po tome izjednacite a kad timovi imaju to jednako onda se titule gledaju.
      sigpic

Comment

• A ja koliko primjetim navijacima Uniteda je draze zbog Liverpoola sto su uzeli titulu nego zbog njih samih,uzivajte prestigli ste nas napokon i malo uzivajte u tome jer nadam se da nece dugo trajati ;)
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
          A ja koliko primjetim navijacima Uniteda je draze zbog Liverpoola sto su uzeli titulu nego zbog njih samih,uzivajte prestigli ste nas napokon i malo uzivajte u tome jer nadam se da nece dugo trajati ;)
          Reako sam sebi da necu da postujem vise ovde zbog ljudi kao sto si ti, ali me tvoj komentar tako iznervirao da prosto moram da ti odgovorim.

NARAVNO da su navijaci UNITED-a najsreciniji zbog svog kluba, koga buli qrac za Loserfool, nasa sreca je utoliko veca jer vason aroganicji nema kraja ( poruka iz 1994-e, gde se Mancester proziva na broj osvojenih titula ).

Ovo je samo krik besnog lava koji je odgovorio na prozivanja.

Srecni smo jer smo osvojili titulu, i to ne bilo koju titulu, vec titulu koja nas stavlja na celo po broju osvojenih titula u zemlji.

P.S. Ovim postom zavrsavam svaku raspravu na ovom sajtu. Nemoj traziti odgovor od mene. Mozes da me napadas, pljujes, sta god, ali ne nadaj se odgovoru.

Zar ti ne bi bio srecan???

Kao sto sam vec rekao, ogorcenost radi svoje.

P.S. Ovim zavrsavam svaku raspravu na ovom sajtu. Mozes da me napadas, pljujes, sta god, odgovor neces dobiti.
          Last edited by ExEric; 08-05-11, 21:28.
          sigpic

Comment

• Normalno da bi bio sretan,samo sto je razlika sto samo spominjete Liverpool,uzivajte sto ste osvojili titulu sta vas briga za nas,a lijepo je vidjeti kad ste nekom trn u oku ;)

P.S. Nisam nikad nekog pljuvao kao sto i vidis,ali isto ko sto nisam nekog tjerao sa foruma tako necu nikog ni moliti da ostane ;)
            Last edited by Joe Cole 10; 08-05-11, 21:32.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Iz vasih postova se zaista vidi da vam je stalo samo da ste ispred Liverpula.Vi bi bili zadovoljni izgleda 19.mestom ako smo mi 20.Pokusavate samo da nam prodate pricu kako ste veci tim i sta ja znam,a mi smo 3. najveci tim sveta iza Reala i Milana za sada i tako stoje stvari.Uzmite 2 LS i ja cu priznati da ste veci,najmanji problem.O tome pisete otkad je Liverpul krenuo bolje da igra i otkad se magija vraca na Enfild.Kao da vam je krivo sto cemo opet moci da se borimo za titulu.Ali izgleda da vas jos boli.
              sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                A, ja sam navijac Liverpool-a ? Da, naravno!

Ajde mi reci sta to Chicharito moze da uradi, kada ne dobije loptu na tanjiru ? Pozrtvovanost sto pogodi stativu i onda ga lopta pogodi u glavu i uđe u gol ?
                To za Liverpool se odnosilo uopsteno na ovu temu, a sto mogu da primetim je da navijas za Zvezdu i da si ljubitelj igre gosn Wade-a!

I opet to tvoje omalozavanje... Chicharito ne postize te golove zato sto stoji svo vreme na liniji protivnockog gola, vec trci, vrsi pritisak na protivnika, tim svojim trcanjem postavlja sebe i idealnu poziciju i to samo potvrdjuje da on ima odlican instinkt za gol i osecaj da se nadje na pravom mestu u pravo vreme!

Comment

• sad mi navijaci celsija moramo da priznamo da je mancester zaluzeno osvojio titulu...

Comment

• Man Utd 59 trofeja

Liverpul 58

I nekima nešto nije jasno.

Comment

• Wade,samo da Cicarito stavi gol Barsi i mi dignemo trofej,a promasi 5.sansi.
                      Cicarito ulazi u sanse radi svog dobrog kretanja bez lopte,decko ima osjecaj za gol,a to sto promasuje je losa sreca,ali doce to na svoje dok stekne iskustvo.
                      Fantastican nastup Parka covjek je kidao.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        O tome pisete otkad je Liverpul krenuo bolje da igra i otkad se magija vraca na Enfild.Kao da vam je krivo sto cemo opet moci da se borimo za titulu.Ali izgleda da vas jos boli.
                        Vec sam negde naveo, svaka cast na igrama ali samo da te podsetim da je Liverpool pre 2 sezone fantasticno igrao, kada se borio za titulu sa ManU-om... I sledece sezone su vec bili ispod svojih ocekivanja, tako da polako. Treba videti kako ce ko trositi novac u prelaznom roku pa cemo opet pricati krajem avgusta.

Comment

• Ja ne kazem da je on los igrac, dobar je, ali samo kazem da nije toliko dobar koliko ga neki predstavljaju.

Veruj mi manda, ja cu navijati da postigne gol, iz razloga sto ne podnosim Barsu.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by BatmanUtd View Post
                            Man Utd 59 trofeja

Liverpul 58

I nekima nešto nije jasno.
                            To je zbog kupova koji ne vrede ni blizu PL a PL nije ni blizu LS.Uzmite jos 2 i veci ste tim.
                            sigpic

Comment

• @ S-Nash.

Poslednji post.

Sto se mene tice ( ne znam kako ostali razmisljaju ) drago mi je pre svega na tituli. Jos bolje rekordnoj tituli. Sve moje slike su odnosile na baner koji sam vec postavio. A daleko od toga da bih bio zadovoljan kao sto ti rece samo da smo ispred vas ( pa makar to znacilo mi 19. vi 20. ). Ja volim Mancester vise nego sto mrzim Liverpul ( ako si na to mislio ).

Sto se tice koji je najveci klub, moje misljenje je da smo minimum podjednako veliki klubovi. Ako te to ne zadovoljava, priznajem Liverpul je vec klub. Samo morace da poradi na tome jer dugo nisu osvojili titulu. Ne mozemo da se lazemo kad su LS u pitanju. Isto kao sto je Milan veci klub od Juventusa.

Ali Mancester i Liverpul su toliko izjednaceni po trofeijima da bi prosto bilo neozbiljno reci da Liverpul sad "mnogo" veci klub od Mancestera. Imaju vise LS, i to je cinjenica i to treba da nam bude sledeci zadatak da skinemo. Ako uspemo - super, ako ne - nikom nista. Liverpul ostaje bolji po tom pitanju.

Ako vi osvojite titulu sledece sezone, samo napred - ja cu vam iskreno cestitati ( kao sto ste ti i Joe Cole nama cestitali ).

A to ko je veci klub, nema smisla raspravljati. Oba kluba su postavila neke standarde u razlicitim vremenskim periodima. Sigurno je da su Mancester i Liverpul 2 najveca kluba u Engleskoj. Ako tebi ipak toliko znace te 2 LS-a, evo ja ti I priznajem da je Liverpul veci klub.

Samo nemoj molim te da pricas kako navijaci Mancestera samo misle o Liverpulu. Pogledaj malo forum obe ekipe i vidi ko o kome vise prica.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                                Vec sam negde naveo, svaka cast na igrama ali samo da te podsetim da je Liverpool pre 2 sezone fantasticno igrao, kada se borio za titulu sa ManU-om... I sledece sezone su vec bili ispod svojih ocekivanja, tako da polako. Treba videti kako ce ko trositi novac u prelaznom roku pa cemo opet pricati krajem avgusta.
                                To je drugo,tad je Benitez bio trener,prodao je neke dobre igrace i zamenio ih idiotima i nije se ni imalo para.Sad je tu novi gazda,novi i bolji trener i ima se para za odlicna pojacanja.Ako mozemo sa ovom ekipom da od dolaska Dalglisa budemo 2. po broju osvojenih bodova ne vidim sto se ne bi borili za titulu sa vama i neki od nasa 2 tima uzimaju titulu dogodine,ubedjen sam.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X