Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak nikada stegnutiji.

Comment

• Novakov specijalitet da od ničega napravi nešto po narodski od govana pitu.

Comment

• Ocajan tenis, Shapovalov bez mozga, Djokovic igra uzasno i uzima set, tuga
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Novak ni priblizno nekom svom nivou ali i to je dovoljno za prvi set.

Comment

• уби ме човек, жив нисам....
            sigpic

Comment

• Bojim se da sa ovakvim nivoom tenisa novak ako ode u finale nema šta da traži.

Comment

• Novak treba samo da se fokusira na svoje servis gemove ovaj ce sam da zavrsi posao.

Comment

• U setu prvom Šapovalov je na teži način naučio da zažmuri i udri ne prolazi na duže staze.
                  sigpic

Comment

• Samo fokus na svoj servis i strpljenje.

Comment

• Ako se ovakvim nivoom Novak uzme slem, NextGen mogu slobodno u penziju već sada.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• нема стручњака да објасни како се добије изгубљено...мора да има неку фору са хипнозом?
                        sigpic

Comment

• Shapovalov do osmog gejma bio izvanredan u svim segmetima, Nole očajan do samog tajbrejka (a i tokom istog). I opet uzeo set
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Sapovalov servira fantasticno sem zavrstka prvog seta. Nisam pratio sve njegove meceve, ali mi deluje da servira dosta bolje nego u prethodnim mecevima. Tako da nije toliko los tenis. Jeste se uplasio na kraju prvog seta, ali Boze moj, desava se.

Comment

• Ma bolji Shapo, ali džaba.
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Samo strpljenje.

Comment

Working...
                                X