Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Nije Cirbes opcija, on je samo popunjavao broj dok ne dođe centar.
    Prilično standardna pojava u pripremnom periodu.
    Kao sto ni pre neku godinu nije bila opcija najbolji domaci dostupni plej
    Ko se opece sa mlekom, duva i u jogurt

Comment

• Ja sam ubedjen da ce Cirbes ostati cak i ako dodje centar
      Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Ako mi para za Lesora nemamo onda mislim da bolje i da ne dovodimo ono sto moze za te novce! Nek ostane Cirbes za kikiriki ali onda znamo koje su nam ambicije u El a bogami i u Aba

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post
          Ne moze se svake godine promasiti po par igraca!
          Svaka EL ekipa radi doselekciju tokom sezone. U kovid uslovima to je još izraženije.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
            Svaka EL ekipa radi doselekciju tokom sezone. U kovid uslovima to je još izraženije.
            Kad imas budzet 15-20mil onda mozes da biras sta hoces a mi ne dovedemo pleja kad treba pa nam igra Holl i Uskok a doselekcija nam bude Colom i Rocesti

Comment

• Mi godinama imamo isti problem, strani igrači koji se dovedu moraju da igraju za sebe i da zakrpe domaće polufabrikate koji nisu ni za EC a konstantno su svake godine u ekipi jer kupujmo domaće
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Dinekle se slazem mada primer Dobrica ili Davidovca govore suprotno

Comment

• Lesor kao da je Son Kemp pa bira gde ce,on El moze igrati samo kod nas valjda mu je to jasno,niko ga drugi nece iz el uzetu

Comment

• Zamrla tema totalno ,kolektivno razocaranje kako mi se cini

Comment

• Ma jok nego je prethodna administracija pustala upise satro strucnjaka koji ništa pogodio nije a prica mu se svodila na nivo 10ogodisnjaka moze biti a i ne mora i onda se Sarac alergiski upeca na gluposti i ljudi otisli sa foruma. Kad na to dodas ovo renoviranje foruma koje nije zavrseno dobijes blah ko ce se cimati

Comment

• Cirbes potpisao do kraja godine uz opciju produžetka do kraja sezone.

Comment

• Kao sto sam rekao znalo se da Cirbi ostaje ali problem nije in nego sto se ne dovodi el centar! Sramota da to ne dovedemo i u sezonu krenemo osakaceni

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post
                            Kao sto sam rekao znalo se da Cirbi ostaje ali problem nije in nego sto se ne dovodi el centar! Sramota da to ne dovedemo i u sezonu krenemo osakaceni
                            Prilicno sam siguran da to nije Radonjicev hir ili Coviceva zelja da pristedi. Ako realno sagledamo situaciju pa uzmemo dug nakupljen od prosle godine pa veliki znak pitanja i nad ovom sezonom i publikom jasno je onda da smo mi vec sad deebelo preko nasih mogućnosti a EL nema milosti kad su finansije u pitanju, tu ne smije biti dugovanja.
                            Sta je potpis Cirbesa? Ko malo prati KK zna koliko su dobri drugari Zirbes, Simonovic, Lazic, Kalinic i Mitrovic. Stim u vezi je drugar ostao u klubu dok se ne nadje rješenje za poziciju C. Jasno je da sada nema igraca koga mozemo priustiti a da cisto dovodimo nekoga pa to moze i Cirbes.
                            Pitanje je, da li sada dovesti nekoga ko nam nista epohalno ne mijenja ili sacekati decembar pa pokisati sa nekim iz USA?
                            Mislim da je stručni stab donjeo odluku na osnovu svih parametara i na zalost njihovu i nasu, moracemo ovako za sad. No sta da se radi, valja se kupiti karta i pruziti momcima podršku.

Comment

• Kad si državno preduzeće ne postoji dug koji ne može da se pokrije, na ovaj ili onaj način.
                              Angažovanje Cirbesa je pokazalo svu nemoć Radonjićevog stručnog štaba u skautingu. Čovićeva krivica će biti što je angažovao trenera koji nije mogao da nađe posao van Zvezde, ako ne bude rezultata.
                              Ima na YouTube-u odličan dokumentarac "Marakana, rođaci" gde Džajić priča o tome kako su se u jednom trenutku svi u klubu i cela crveno-beli javnost zadovoljavali domaćim duplim krunama a u Evropi nisu uspevali ništa da urade sem učešća, i kako je on to preokrenuo.
                              I KKCZ je potreban taj preokret, poprilično sam siguran da ga nećemo uz Čovića i Radonjića postići.
                              Sve dok se roster popunjava po zaslugama i po odanosti klubu neće biti sreće i biće rezervisano za nas jedno od poslednjih 4,5 pozicija na EL tabeli.

Comment

• Realnost je da smo sirotinja sto se tice El tako da je realno mesto bi trebalo da zauzmemo poslednje tri ekipe.Skauting nije los ,mogao bi biti bolji ali kad imas 400k za centra onda je Dzabe sto u radonjinom notesu stoje imena poput Bleka,Monroa,Tobija,Dubljevica itd itd

Comment

Working...
                                X