Originally posted by Storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View Post
Samo nemoj on.
Inače, o kakvom nekakvom rebusu se radi oko našeg novog pojačanja?
- Likes 1
Comment
-
I prošle sezone da nije osvojena titula bio bi to Radonjićev neuspeh, zato je i doveden, jer Nebojša nije verovao da će Sale doneti titulu.
Ove pogotovo Radonjić ima svu odgovornost za rezultat koji će se postići, naravno ako ostane do kraja sezone na klupi Zvezde.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Salo je sad sve najgore svi ga pljuju i vredjaju jer nije oprostio dug a kad je platio 180 000 obestecenje monaku samo da bi doso kod nas bio je legenda itd pa kakvi smo mi ljudi.
Ovi sa drugog foruma vec slave dolazak one cijepanice Lesora i svi redom pisu da je to pravi potez i da ce explodirati kod nas kao madjionicar ce od njega napraviti NBA zvijer.
Comment
-
Bravo Slobo, ti si se jedini setio da je platio obeštećenje da bi došao u Zvezdu.
To potpuno baca novo svetlo na to što je insistirao na celokupnom ugovoru.
Prosto, čovek je došao u svoj klub da ostane duži vremenski period, i šutnuli ga kao poslednje govno posle par meseci.
I ja bih isto uradio kao i on. Nije Čović Zvezda.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostSalo je sad sve najgore svi ga pljuju i vredjaju jer nije oprostio dug a kad je platio 180 000 obestecenje monaku samo da bi doso kod nas bio je legenda itd pa kakvi smo mi ljudi.
Ovi sa drugog foruma vec slave dolazak one cijepanice Lesora i svi redom pisu da je to pravi potez i da ce explodirati kod nas kao madjionicar ce od njega napraviti NBA zvijer.
Sta sad? Hajde da vidimo koliko smo ti duzni, po ugovoru 600k hajde da se nadjemo na pola jer ipak nisi ispunio ocekivanja i to bi bilo ljudski da mu se isplati cijela sezona al ne, sisa hoće sve po slovu ugovora. Ok isplatiti idiota i zalupiti vrata za sva vremena.
Drugo kod Lesora, pisao sam prije 15ak dana o njemu kao dobrom rjesenju jer je rijec o jednom od indexno najkorisnijem igracu EC. Sam je jebeno onanisao po Futuri. U finalu po meni bio MVP, decko je sazrio i poboljsao svoju igru i sto me jos raduje, spreman je za stepenik više i gle ko ce da ga trenira... Radonjic koji je odbrambeno sakrivao Marjanovica, Zirbesa, Stimca, Katica...
Kada malo bolje pogledas snimke, njegova preuzimanja bekova, svakog je ispratio nogama! To sto je kod Alimpija iskakao je takticko moranje, jer je pokrivao svog beka koji nije mogao jedan blok probiti niti stici ikoga pa je to bilo svjesno najmanje stetno rješenje koje je jedan iskudni Bjelica trebao da pokrije, a nije. Eto pogledaj snimke odbrane iz te sezone i pogledaj Bjelicu kako pokriva rupe.
Lesor odbrambeno uopšte nije loš, cak je i bolja varijanta od Noka. U napadu imaju potpuno isti arsenal opcija, nijanse su u pitanju, prednost Noka su iskustvo i brza tranzicija u cemu ni Lesor nije los al od Noka u EU nema boljeg.
Kako je taj isti Lesor izuzetno aktivan cuter/onaj koji ulece u reket, imajuci Kalinu na low postu moze da bude izuzetno produktivno. Na kraju da se osvrnemo i na finansije koje kako stvari stoje nisu dale nesto više da eksperimentisemo, mozda smo i mogli do Monroa kad mi sve ladje otplove tamo krajem septembra al dal bi Radonjic onda bio kriv sto smo u sezoni bez centra?
Tako da kad stavis na papir pro i not dobijes relativno jasnu odluku o angazmanu jednog Lesora koji ce biti ja se nadam bitan saraf nase fajterske igre.
Na kraju za dobre argumente oko Obradovica mozda i mogu da promjenim mišljenje ali za sagu oko Lesora teško.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostSalo je sad sve najgore svi ga pljuju i vredjaju jer nije oprostio dug a kad je platio 180 000 obestecenje monaku samo da bi doso kod nas bio je legenda itd pa kakvi smo mi ljudi.
Ovi sa drugog foruma vec slave dolazak one cijepanice Lesora i svi redom pisu da je to pravi potez i da ce explodirati kod nas kao madjionicar ce od njega napraviti NBA zvijer.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKao što je od Vase.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
- Likes 1
Comment
-
Jesam ja reko u sezonu se ulazi sa Kuzom Mitrom i Cirbijem na 5 alal nam cufte sve moj do moga sve vise od 15 mjesta u EL je da se udaramo nogom u dupe a i ulazak u pjej of abe ce biti senzacija.
Sad cujem stede se plate i ceka se jos 2-3 mjeseca da ispliva neko bolje rijesenje.
I za kraj najtanji smo na 1 i 5 na najvaznijim pozicijama u timu lek bi bile dve petice i jedan vrhunski plej sve ostalo je drkanje mozga nama navijacima.
Moza i dovedu nekog centra samo da ga dovedu ki lani Terija sto su doveli da zamazu oci navijacima.
- Likes 1
Comment
Comment