Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jovke, da ostane noko i bek suter jos

Comment

• Bjeli u sarlot navodno radonji zapao za oko ovaj bata Caleb Agada igra u izraelu za ber sevu hapoel nigerijsi reprezentativac ima sa Kanadom neke veze 50 posto suta za 2 33 posto za tri i 70 posto bacanja 5 asista po utakmici 23 poena prosjek.

Comment

• Treba nam mnogo mnogo bolje od takvih egzibicija
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Bolji je Walden od Avramovića, ali sam iskreno više očekivao od Waldena kad je stigao kod nas. Sad kad bih pokušao da se setim neke partije gde je pokidao teško bih se setio.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Jovic ne bi smeo da se dovodi u pitanje. Moraju njega da dovedu, stvarno nema opravdanja.

Comment

• Ima opravdanja, ako traži puno.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• За плеја не смемо да жалимо паре!

Најбитнија позиција у тиму!

Видели смо како је Пангос сам вукао Зенти...

Comment

• Nesto mislim Prepelic nema klub a i zelja nasa svake godine Pefi nas je bez kluba.

Comment

• Pefi je bivsi igrac a Prepelic mislim da nije za Dejin sistem

Comment

• Ne može Marković da bude prvi plej u EL ekipi.
                      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                        Bjeli u sarlot navodno radonji zapao za oko ovaj bata Caleb Agada igra u izraelu za ber sevu hapoel nigerijsi reprezentativac ima sa Kanadom neke veze 50 posto suta za 2 33 posto za tri i 70 posto bacanja 5 asista po utakmici 23 poena prosjek.
                        Iskreno, tek kada je pomenut na portalima sam cuo za njega. Pogledao neki kao scouting report... Nista specijalno. Moze, ako ce da dodje za male pare i da se potpise na duze (opcija kluba za produzenje), pa da se vidi sta moze. Zatrpao je Makabi pre par meseci, ali ne vidim neki bas kvalitet. Ima i solidan prosek dodavanja po utakmici; mislim oko 4. Nije mi definisan po poziciji. Visok je 196 i nekako strkljav, kao Hal. Cini mi se da Hal igra bolju odbranu, tj. ovaj je bas i ne igra. Malo mu je cudan sut za 3. Ako Ra misli da moze nesto od njega da iskoristi, sto da ne, mada je Ra uglavnom ziheras. Mozda da pitaju Voldena za njega. Jel' behu igrali u istom timu???

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                          Ne može Marković da bude prvi plej u EL ekipi.
                          Bojim se da vise nije ni za drugog pleja u El

Comment

• Moze da se rizikuje sa tako nekom mackom u dzaku, ali onda na 2 moras da dovedes proverenu haubicu. Ne sekiram se. Radonja ce napraviti ono sto mu treba.

Comment

• Al bi nam leg'o

Rešeta iz svih pozicija.

Comment

• Neki tip pleja kao što je Prepelič, te cifre što se tiče šuta, a malo bolje plejmejkerske sposobnosti.

Comment

Working...
                                X