Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

https://redstarbelgrade.rs/zvezdin-z...staroj-adresi/
    Потписао Јовић!

Comment

O hvala ti Boze, posle 3-4 godine dva pleja u ekipi. Ja sam prezadovoljan sa tandemom Jovic/Ivanovic. Plus Avram kao 1/2 igrac, koji moze da uzme dosta minuta na 1 da odmori ovu dvojicu, pogotovo u ABA. Lepo, lepo…. Jos SG napadac, da plodi sutem i to je to spolja.

1. Jovic, Ivanovic
      1/2 Avramovic
      2. ???, Dobric

Ako se pogoti sa bekom suterom, a to stvarno nije tesko, jer takvih amera ima koliko ti dusa zeli, jedna od jacih bekovskih linija kod nas ikad. Svidja mi se sto nije samo defanzivno orijentisana, nego napadacki izuzetno potentna. Tu ima toliko kreativnosti, suta, ulaza, pika, poludistance, da stvarno i na el nivou imamo sta da pruzimo.
      Last edited by Storm; 19-06-21, 06:17.

Comment

Uskok navodno u FMP odlaze Kuridza Hol Rit za sada a kao Volden prodat teski se pregovori vode oko Bjelice ali pobedice tu nas Covke ne sumnjam ja u to.
        Ewe sad javljaju Volden definitivno u Bajernu cak su i obestecenje platili.
        Last edited by ajkisloba; 19-06-21, 08:37.

Comment

Za sada ocena 4+ prelaznog roka.

Comment

Ma koji 4+ od 1 do 10 ocjena 25 za sada a sva je prilika bice mnogo veca idemoooooooooo ZVEZDOOOOOOOO.

Comment

Angazovanje Avramovica je bitno iz jednog razloga, Jovic nije dugo igrao i sklon je povredi ledja, Ivanovic ima slabe noge i tu smo se zestoko kockali ne bi li imali tandem sposoban da rusi najbolje odbrane EL.
              Ako pojurimo nekog odlicnog beka (sa ovakvim setom plejeva bolje sharp shooter) i cetvorku koju ganjamo da ima range i skok onda mi zaista nemamo mnogo briga. Ukoliko Noko ipak zapali za vecom lovom (zasto da ne) onda bi Monroe bio zabod samo takav. Mada se Armani oprostio od svog centra uh i on bi nam bio super, mnogo ga cijenim al ga nisam gledao ove godine.

Comment

PG - Jovic, Ivanovic
                SG - pojacanje, Avramovic
                SF - Lazic, Dobric, Lazarevic
                PF - pojacanje, Deda, Mitrovic
                C - Nnoko*, Kuzmic

Jos se ništa za Noka ne zna za sigurno al mogao bi Monroe da se poganja ako je pristojne spreme.
                Dakle jasno je da nam fake dva ekstra sutera i atlete. Ako postoji mogućnost za D Williamsa da se poganja, zazmurio bih na taj range al bih iskoristio njegovo katovanje i face up u kom je izvrstan. Ako bi tu ubacili Bjelicu onda na SG mogu i ja.

Comment

Jel Avramović potpisao? Ako jeste super.
                  Očekivan sled događaja u ovom prelaznom roku, ne baš po imenima ali da će Radonjić bazu domaćih igraa ojačati moglo se na kladži kuća uložiti.
                  Mi Cigani smo skloni neverovatnim amplitudama naših ekspresija... emocije koje idu od euforije do "izgibosmo, ništa neće ostati". Zato, ne bih o dometima, očekujem tim ratnika i nadam se da nas epidemije zaobiđu kao i povrede.
                  Spoiler
                  Ako mi časi smrti postanu bliski,
                  I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                  Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                  Nije umio da odstupi,
                  Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                  Pao unapred, a ne unazad,
                  I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

Originally posted by nebitan View Post
                    Jel Avramović potpisao? Ako jeste super.
                    Očekivan sled događaja u ovom prelaznom roku, ne baš po imenima ali da će Radonjić bazu domaćih igraa ojačati moglo se na kladži kuća uložiti.
                    Mi Cigani smo skloni neverovatnim amplitudama naših ekspresija... emocije koje idu od euforije do "izgibosmo, ništa neće ostati". Zato, ne bih o dometima, očekujem tim ratnika i nadam se da nas epidemije zaobiđu kao i povrede.
                    Nije zvanično ali interesovanje je obostrano. Mislim da je on spreman za EL a kad imas ovakva dva pleja on je dobro rješenje.
                    Kakav bi zemljotres nastao sa Nedovicem i Bjelicom mila mati na mjestu pojacanja. No i da ne dodju treba sad strpljivo nadograditi ostatak. Prvo sa Nokom rjesiti status al izgleda da je MVP po ABE privukao paznju te da smo nemoćni bilo kako bilo ta dva tri mjesta neka cekaju evo ne igra se u Kini bice i za nas nešto vec. Ko je rekao Fredete na mjesu sutera?

Comment

Nisam za dolazak Avramovića, kec bez poena u rukama i sa nedovoljnim protokom lopte, i to sve postignuto na nižim nivoima takmičenja.
                      Prvi plej mora da bude zver, među najskupljim igračima, u rangu sa Belim i Nedovićem.
                      Last edited by dekkard; 19-06-21, 12:14.
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Све похвале клубу за смер у коме се креће овај прелазни рок!

​​​​​​

Comment

Originally posted by dekkard View Post
                          Nisam za dolazak Avramovića, kec bez poena u rukama i sa nedovoljnim protokom lopte, i to sve postignuto na nižim nivoima takmičenja.
                          Prvi plej mora da bude zver, među najskupljim igračima, u rangu sa Belim i Nedovićem.
                          Без поена?Други стрелац релуларног дела АЦБ лиге?

Да се разумемо,нисам ни ја баш нешто за њега...
                          Last edited by Монтепаски; 19-06-21, 12:30.

Comment

Al’ bi nam legao Vili Rid umesto Kuzmica. Stvarno nisam siguran da Kuz moze na El nivou nesto da pruzi. Bice bolji sa dva dobra dodavaca, ali ne ocekujem igre kao nekad.

Comment

Kuzmić je siguran koliko ja pratim, Rid se spominje umesto Noka, što bi bila tek katastrofalna greška. Noko je doktor košarke za ovoga.
                              Avramović igra u nekompetitivnom timu, ima loše procente, usporava igru i slab je asistent.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Па реко си да је без поена,а не проценити и остало...Чињеница је да човек има 16.4 поена по утакмици.Сад је питање да ли га струка види као плеја или бека...Ако је на позицији бека,ја бих ту више волео Јаку,мада не знам колика су његова примања у ЦО и да ли има неку инострану понуду пошто је везао две супер сезоне...Он ми се некако уклапа у целу ову причу-игра у оба смера,пун енергије,наш човек(Звездаш)!Е сад нзм да ли Јака има наш пасош...

Ако има истине у овом што неко пише да Небојша наговара Велог да се врати у ЦЗ(33 године,без уговора) и ако га врати...Капа доле!

Comment

Working...
                                X