Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2021.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Očekivao sam ovakav rezultat ali za Nadala. Bravo Novače.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Comment

• Aha!!!
      "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Novak mnogo bolje servira na djus strani na prednost očajan jedva ubode prvi , ali dobro je lak 2. set....
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Izrudario je drugi set...da vidimo treći...
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• сад има да пуца на све стране, трећи одлучујући, да видимо од чега су направљени
            sigpic

Comment

• Samo kiša Rafaela spašava
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                Samo kiša Rafaela spašava
                Ili Novaka? Ali onako samo da malo rominja
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Poceo Rafa bhdl da udara..

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                    Samo kiša Rafaela spašava
                    MIslim da bi sad Djokovicu mnogo vise kisa prijala, Nadal ce sigurno da podigne nivo igre u odnosu na 2.set, a samo je pitanje kad ce Djokovic da padne fizicki.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Ja ipak mislim da bi odlaganje znatno pomoglo Rafi, jer hladniji i sporiji uslovi ce njemu mnogo vise odgovarati. Uprkos svoj toj prici kako njemu osgovara sunce.. u mechu sa novakom je pozeljno da bude sto sporije, jer Rafa ima snagu da probija, a Novak nema ni da je pile.

Comment

• Pogledajte prognozu za Rim, nema sanse da pada kisa.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                          Ja ipak mislim da bi odlaganje znatno pomoglo Rafi, jer hladniji i sporiji uslovi ce njemu mnogo vise odgovarati. Uprkos svoj toj prici kako njemu osgovara sunce.. u mechu sa novakom je pozeljno da bude sto sporije, jer Rafa ima snagu da probija, a Novak nema ni da je pile.
                          Ne slažem se jer znam da si ovo mišljenje izgradio na osnovu RGa prošle godine...a tada ovi uslovi nisu igrali ulogu koliko je igrala Novakova nespremnost u tom meču...Hladnijiji i vlažniji teren tj. šljaka je sličnija betonu...

Comment

• nek podigne servis još i dobiće ga...

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                              Ja ipak mislim da bi odlaganje znatno pomoglo Rafi, jer hladniji i sporiji uslovi ce njemu mnogo vise odgovarati. Uprkos svoj toj prici kako njemu osgovara sunce.. u mechu sa novakom je pozeljno da bude sto sporije, jer Rafa ima snagu da probija, a Novak nema ni da je pile.
                              Ja sam mislila ako bi pala, pa sutra da nastave, a ne da naprave pauzu od sat vremena ili tako nesto.
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Ali ono vamos na onakvu gresku protivnika. Posle toga sigurno dobija nagrada za fer plej.

To je to, ostao Novak bez snage. ORganizatori su opet odlucili pobednika turnira. Tj. Rafa na neki nacin. Mislim da niko nikada kao on nije uslovljavao organizatore. Pa zbog toga je dobio jedno 10-20% vise titula u karijeri.

Od Viska se ocekuje da kao komentator isprica malo istoriju turnira u Rimu, i kako su manje vise svake godine Nadalu pomagali.
                                Last edited by 147; 16-05-21, 19:49.

Comment

Working...
                                X