Novaku su ocajnicki potrebni Fed il Rublev u 1/4 da bi imao cemu da se nada
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2021.
Collapse
X
-
Kakav prelep mec, bravo za obojca. Nadal je podigao nivo igre u odnosu na prva 2 kola za jedno 800 nivoa i odigrao je najbolji mec godine. Ako se ne varam odnos w/ue mu je bio 37-23, a recimo Novak je imao 25 vinera il tako nesto, sto je za 10ak manje od Nadala, nesto sto retko vidjamo kad igraju ova dvojca. Rafa zna da nema hleba od duge razmene i mora da napada, a ovo danas je bilo spektakularno, narocito u prvog seta. Tu je imao 21 viner! 15 fh, 3 bh i 3 servisom. Onda je ocekivano donkele pao u drugom, Novak jos vise pojacao i zato je bilo 6 1. Treci je bio Nolo bolji do 2 2 i onu BP kad je Novak zakucao cisti fh u mrezu, od tog momenta je Rafa bio dominantan.
Cetvrti turnir na koji Rafa ide na 10+ titula, jos jedno u nizi unikatnih dostignuca za njega.
Cujemo se na RG i nadam se da ce biti 21 za Rafu.OVAKO
Comment
-
147,ja nisam NI koji je upiso Novaku Rg,ali ulog je ogroman i za tih 15% se vredi boriti time bi uradio isto ko 2 slema da je osvojio plus bi imao dupli karijerni,ne znam zasto da ne ide na Rg,ne shvatam...danas je umoran drzo egal sa Rafom
Fed u Qf(zelim mec sa njim na sljaci a i realno je najlqksi protivnik) i Rafa u Sf(bice sa iste strane zreba,nema malverzacija itd...)to je idealan zreb,plus da se izbegnu mine
Comment
-
Bice bitno i ko moze da dodje od 13.-16., tj. u 4.kolu, a trenutno su tu Monfils, Raonic, Shapo i Gofan, medjtuim blizu su i Sinner, Ruud, Felix, Hurkac, Dimitrov.
Videcemo sta ce biti posle ove nedelje, posto od ovih samo Ranoic i Hurkac ne igraju.
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKakav prelep mec, bravo za obojca. Nadal je podigao nivo igre u odnosu na prva 2 kola za jedno 800 nivoa i odigrao je najbolji mec godine. Ako se ne varam odnos w/ue mu je bio 37-23, a recimo Novak je imao 25 vinera il tako nesto, sto je za 10ak manje od Nadala, nesto sto retko vidjamo kad igraju ova dvojca. Rafa zna da nema hleba od duge razmene i mora da napada, a ovo danas je bilo spektakularno, narocito u prvog seta.
Cujemo se na RG i nadam se da ce biti 21 za Rafu.
Najbolji bla bla bla ,ovaj naš igro 2 meča u danu
I još izgubilo set 6:1
Wizard
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostBice bitno i ko moze da dodje od 13.-16., tj. u 4.kolu, a trenutno su tu Monfils, Raonic, Shapo i Gofan, medjtuim blizu su i Sinner, Ruud, Felix, Hurkac, Dimitrov.
Videcemo sta ce biti posle ove nedelje, posto od ovih samo Ranoic i Hurkac ne igraju.Wizard
Comment
-
Originally posted by Beocca View Post
Ovo što su pobrojala su katastrofa za slem,ne misliš valjda ozbiljnohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostI jos jednu stvar koja je interesantna da je Novak u jednom trenutku bio 15-5 u razmjenama preko 9 udaraca, ne znam tacno koliko je zavrsilo i da su bilo izjednaceni u osvojenim poenima sa osnovne linije.
Ocito taj Rafin first strike tenis je izuzetno efektivan protiv Novaka i ide ga.
Nadam se ce preskociti Beograd za pocetak pa nek odigra RG punom snagom, nema potrebe nesto da kalkulise. Moze jos ovaj RG pokusati all in cisto da zadovolji neki svoj inat i izazov i to je to. Nakon ovog RG-a definitivno sljaku mora izbaciti jer nema smisla da gubi snagu i energiju kad su mu sanse minimalne.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View Post147,ja nisam NI koji je upiso Novaku Rg,ali ulog je ogroman i za tih 15% se vredi boriti time bi uradio isto ko 2 slema da je osvojio plus bi imao dupli karijerni,ne znam zasto da ne ide na Rg,ne shvatam...danas je umoran drzo egal sa Rafom
Fed u Qf(zelim mec sa njim na sljaci a i realno je najlqksi protivnik) i Rafa u Sf(bice sa iste strane zreba,nema malverzacija itd...)to je idealan zreb,plus da se izbegnu mine
Da se nadam, nadam. Veceras vise nego jutros, ali reci da sam upisao titulu je pretjereno.
Mnogo zavisi od zrijeba i od Timove forme.
U slucaj da su u jednoj polovini Novak, Tim koji nije digao formu, Federer i Rubljov, Novak ima sanse. U slucaju da Novak ima Zvereva/Cicipasa u 1/4 a potom Nadala u 1/2 i na kraju Tima koji je digao formu, onda nema sansi.Last edited by NI; 16-05-21, 21:53.
Comment
-
Ne znam kako Federer moze biti faktor na RGu, on ako dodje do QF to ce biti ravno jednom malom cudu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe znam kako Federer moze biti faktor na RGu, on ako dodje do QF to ce biti ravno jednom malom cudu.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKakav prelep mec, bravo za obojca. Nadal je podigao nivo igre u odnosu na prva 2 kola za jedno 800 nivoa i odigrao je najbolji mec godine. Ako se ne varam odnos w/ue mu je bio 37-23, a recimo Novak je imao 25 vinera il tako nesto, sto je za 10ak manje od Nadala, nesto sto retko vidjamo kad igraju ova dvojca. Rafa zna da nema hleba od duge razmene i mora da napada, a ovo danas je bilo spektakularno, narocito u prvog seta. Tu je imao 21 viner! 15 fh, 3 bh i 3 servisom. Onda je ocekivano donkele pao u drugom, Novak jos vise pojacao i zato je bilo 6 1. Treci je bio Nolo bolji do 2 2 i onu BP kad je Novak zakucao cisti fh u mrezu, od tog momenta je Rafa bio dominantan.
Cetvrti turnir na koji Rafa ide na 10+ titula, jos jedno u nizi unikatnih dostignuca za njega.
Cujemo se na RG i nadam se da ce biti 21 za Rafu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by NI View Post
Kako ne moze biti faktor? Pa uzima mjesto nekom ko je opasan (Cicipas, Zverev, pa i Rubljov), a otvara put nekome ko je opasniji od Federera ali daleko od neke ozbiljne prijetnje. (Recimo Sonego)http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment