To je to...Čestitke Nadalovci...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2021.
Collapse
X
-
Cestitke Rafi. Cudno je bilo. U pojedinim momentima sam imao osjecaj da bi Novak mogao uzet ali brzo se situacija mjenjala. Nekako mi je previse Rafa vinera iz FH zabio, ima nenormalan forhend ali brate oko 30 vinera jel mozda Novak lose anticipirao u pojedinim trenucima il bivao zakovan za teren.
Ali kao olaksavajuci faktor u porazu Novaka se mora uzeti 8 sati tenisa u 2 dana, moguce da bi ishod bio isti ali et ostaje to hahahah. Ma tesko iko Rafu na sljaci, bas tesko. Ne vjerujem iako je smorio da valja ne posustaje
Comment
-
Ne secam se kada je Rafu hteo servis kao u prvom. Ludilo. I ok, ocekivano pao u drugom, jer nije on vise na onom nivou, iako je u dalje na sljaci no.1, ali onda u trecem Novaka bas stigo umor, jer 5 sati juce je 5 sati, pogotovu posle one dve propustene brejk sanse.
Zadovoljna sam Novakovim nivoom. Odlican.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A sto se tice vremenskih uslova koji bi mogli odgovarati Novaku na sljaci protiv Rafe, mislim vise da ne postoje uslovi koji bi mu mogli znacajno pomoci. Ovo danas je bilo idealno ja mislim ali et jedino te teske noge sto su upale kao nepoznanica da ostane ali to je nekad bilo sto se tice vremenskih uslova kao prednost. Sad samo ostaje da Rafa ne bude povampiren kao sto inace biva protiv Novaka u zadnje vrijeme na sljaci.
Al brale nezgodan je Rafin servis, nema sta. Novak je i u zadnjem gemu 2 lopte izbacio direktno sa reketa
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostA sto se tice vremenskih uslova koji bi mogli odgovarati Novaku na sljaci protiv Rafe, mislim vise da ne postoje uslovi koji bi mu mogli znacajno pomoci. Ovo danas je bilo idealno ja mislim ali et jedino te teske noge sto su upale kao nepoznanica da ostane ali to je nekad bilo sto se tice vremenskih uslova kao prednost. Sad samo ostaje da Rafa ne bude povampiren kao sto inace biva protiv Novaka u zadnje vrijeme na sljaci.
Al brale nezgodan je Rafin servis, nema sta. Novak je i u zadnjem gemu 2 lopte izbacio direktno sa reketaLast edited by 147; 16-05-21, 20:17.
Comment
-
I jos jednu stvar koja je interesantna da je Novak u jednom trenutku bio 15-5 u razmjenama preko 9 udaraca, ne znam tacno koliko je zavrsilo i da su bilo izjednaceni u osvojenim poenima sa osnovne linije.
Ocito taj Rafin first strike tenis je izuzetno efektivan protiv Novaka i ide ga.
Nadam se ce preskociti Beograd za pocetak pa nek odigra RG punom snagom, nema potrebe nesto da kalkulise. Moze jos ovaj RG pokusati all in cisto da zadovolji neki svoj inat i izazov i to je to. Nakon ovog RG-a definitivno sljaku mora izbaciti jer nema smisla da gubi snagu i energiju kad su mu sanse minimalne.
Comment
-
Ove godnine ce bas biti bitan zreb na RGu, jer potencijalno na jednoj strani mogu biti Cicipas-Nadal-Djokovichttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Dino,
Ne mora da je skroz izbaci, ali ne sme da igra vise od 3 turnira na sljaci godisnje. Mozda Beograd ili Rim pa RG. I to cisto da se odrzava forma za travu. Nesto tipa Rodzer 2019. godine. Ako dodje na mec od Nadal lepo da preda ( kao sto je Rodzer uradio u Rimu 2019. ). Novak treba da igra ATP Cup (lli Dohu), AO, Dubai, IW, Miami. Ako rezultati budu dobri onda da preskoci sljaku ( kao Rodzer 2017. godine), a ako ne budu moze da odigra dva turnira.
Bojana,
Iskreno Nadal gotovo sigurno osvaja. Jedino da mu zapadnu Cicipas(ili Zverev) pa Novak i Tim ( koji bi se vratio u formu), pa mozda ne osvoji. Ili da pada kisa, pa se igra u dvorani neki bitan mec (tipa QF uvece protiv Zvereva). Znam da nisi Novakov fan, ali da li mislis da Novak preteruje sa turnirima na sljaci?
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOve godnine ce bas biti bitan zreb na RGu, jer potencijalno na jednoj strani mogu biti Cicipas-Nadal-DjokovicLast edited by Dekson; 16-05-21, 20:27.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Tako ce i biti, to sam vec vise puta rekla: Rafa i Cici u zrebu, a Tim u finalu, posto ce Noki do njega 🙃
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment