Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kapiram da bi mogla da se napravi knjiga kako je Djilas sjebo Partizan, a kao poslednji ekser u kovcegu je to sto je morao da se zali Premijeru, pa je zatim iz Nemanjine krenuo ultimatum LS ili nema skoro svih sponzora.

Jedva cekam da vidim kako ce Zvezda da dobije licencu pre spanskih i ruskih klubova koji sada ne igraju Evroligu, kao i Bajerna.Vece su sanse da ce Nemci da imaju ponovo dva predstavnika u Evroligi.

Comment

• Da je Djilas suspendovao Partizan, zar KKP ne bi igrao samo kup?
      Koliko znam, KLS nije pod okriljem KSSa.

Comment

• Ne pratis radnju iza kulisa.Od kada je izabran Evrokup je Partizan trpeo pritiske.Nama to recimo je bilo u pocetku smesno zato sto Kup kao takmicenje je najmanje bitno, sve dok nije zapreceno sponzorima sto je pisalo vise ljudi koju su upuceni sa desavanjima u klubu i tada mi je bilo jasno koliko je sati.Ljudi sto pljuju svakog novog sponzora je zbog toga, sto su sami sebe pogazili rec i sto ne znaju sta ce sa sobom.Vecina sponzora ne bi bila tu da je Partizan izabrao Evrokup.Hoce da igraju Evrokup zato sto ipak tamo igraju Spanci i Rusi, dok izaberu drugo kako bi funkcionisali u sledecih par meseci.

Djilas se pozalio Vucicu zbog toga sto smo izabrali Evrokup zato sto je imao problem sa FIBA-om oko reprezentacije.To je reklo vise ljudi da je nezvanicna prica koja nikad nece da se spominje po medijima.

Comment

• @Ricma

Sve su to spekulacije, nagadjanja, price rekla-kazala, a ja licno u takve price ne verujem. Vucica bas briga i za Zvezdu i Partizan, covek se bavi drugim stvarima. Ako je nekome interes da unisti Partizan, onda je to predsednik uvazenog vecitog rivala uz veliku pomoc gospodina Djilasa. Kompleksi cine svoje. Ako ne mozes nekoga da pobedis posteno na terenu, ti ga udri na kvarno (pravi anti-reklamu, prozivaj po novinama, optuzuj za razne stvari, osnivaj novi klub, gasi stari, pa ga revitalizuj itd itd itd).

Ono sto meni smeta jeste sto niko o celoj ovoj situaciji ne prica. Ovi iz Partizana cute (sto mi je i razumljivo donekle, jer je sada kasno, sta je bilo, bilo je), ali niko da pokrene pricu u vezi sa ovom "postenjacinom" iz saveza. Da covek odgovori na pitanje kako to svi ostali igraju evrokup osim srpskih klubova. Ciji je to interes? Kako su svi ostali mogli da se suprotstave fibi samo mi nismo? Fale mnogi odgovori...a mislim da je ovo bas prilika da se ta prica pokrene, posle ove Djordijeve izjave. Neko za ovakvu situaciju mora da odgovara.

Sto se tice one Djordijeve izjave, prijatelji Zvezdasi, nemojte mnogo da se palite i likujete zato sto je Partizan otpisan, jer to jako lako moze da se desi i vama. Poznato je da covek (Djordi) govori samo ono sto drugi zele da cuju u datom trenutku. Tako je godinama Partizanu pricao bajke o licenci pa od toga nikada nista nije bilo, cak ni posle F4 2010-te godine. Sutra da Cedevita ili neki drugi klub ponudi vise para, sutnuce vas nogom u dupe, jer je covek privatnik, ima svoju ligu i gleda samo sopstveni interes. A ocigledno je da covek ima u planu da za par godina napravi ligu zatvorenog tipa kao NBA, pa cemo i mi grobari i vi zvedasi zajedno da se slikamo posto niko nikada odavde nece dobiti A licencu. Trenutno mozete da se puvate, ali dzaba vam je sve to.

Comment

• Originally posted by Batman View Post
            Kompleksi cine svoje. Ako ne mozes nekoga da pobedis posteno na terenu, ti ga udri na kvarno (pravi anti-reklamu, prozivaj po novinama, optuzuj za razne stvari, osnivaj novi klub, gasi stari, pa ga revitalizuj itd itd itd).
            Previse licemerno kada ovo kaze navijac Partizana.

Comment

• Originally posted by Batman View Post
              @Ricma

Sutra da Cedevita ili neki drugi klub ponudi vise para, sutnuce vas nogom u dupe, jer je covek privatnik, ima svoju ligu i gleda samo sopstveni interes.
              Ne, ne. Nipošto.
              Džaba Cedeviti i bogat vlasnik/sponzor, veće šanse imate vi da zaigrate ponovo Evroligu nego Cedevita.
              Cedevita ne može ni u ludilu da napuni ZG Arenu, dok i mi i vi to sa lakoćom radimo ovde u BG.
              Jedino da se Tedeski otvori pa da bude naslovni sponzor EL.
              Međutim, čini mi se da se čoveku polako smučilo ulaganje u Cedevitu.

Od ove sezone je jasno kao dan da iz ovog ABA regiona ne želi da vidi ni Budućnost ni Cedevitu.
              Ćoki je svojim dijaboličnim umom sa radara skinuo i Partizan.
              Tako da je to sada realnost, svidelo se to nekome ili ne.

Nemojte samo da se zavaravate da ste vi poslednjih 15 godina dominirali tako što ste imali
              mastermindove u menadžmentu, koji su striktno vodili računa da nipošto ne oštete poreske obveznike,
              i javna preduzeća i kojima je fair play bio iznad svega, pa i uspeha kluba.
              To ne.
              Da je Svinjiša u situaciji da radi kao Ćoki, verujte bilo bi još crnje.
              Skoro pa je i uspeo pre 6-7 godina.
              On je inače čovek koji se tobože zaklinje u Partizan, ali još ne može da oprosti Željku Obradoviću,
              što je Žoc bio prvak Evrope sa Partizanom, a ne on.
              Iz Francuske je likovao nad neuspesima Partizana, a kasnije kad je Džikić popravio situaciju sa istim igračkim kadrom,
              to je nipodaštavao na njemu svojstven način.
              Zbog takvih ljigavaca poput njega i onog fašiste Bože Koprivice mi nije žao KK Partizana uopšte.
              Last edited by Jaqen Hghar; 28-10-16, 16:33.

Comment

• Kako igramo pokazuje i to da PAO nema nijedan faul u kvoteru.

Comment

• Koliko ovaj Mitrovic gusi svaki napad, zakopa se, sporo se oslobadja lopte a cak I kad izgradi sebi neki poziciju sutne kao da ima okove na rukama. Ni Danguba nista bolje.

Nervira me taj nas stav, dodjes kao da nemas zelju da pobedis, kao u principu dosta je pobeda nad Barsom al dobro nadam se da ce proigrati malo bolje.
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ispraznjeni posle Barselone, ocekivao sam poraz i to, ali ovako da igraju bas i nisam.

Samo Kuzmic igra. Nije mi zanimljivo da gledam.

Comment

• Sta ti je nas mentalitet. Sramotna igra, razumem umor I sve ali ovakvu kurcobolju nikako.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Počeo se PAO šprdati sa Zvezdom. Previše je za njih u 3 dana igrati protiv Barce i Panathinaikosa.
                        UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Očekujem poraz, ali ovu antikošarku... ne.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovaj eventualni poraz ce dobro doci da se spuste ljudi malo na zemlju,ne mislim da su igraci poleteli nakon pobede nad osakacenom Barsom,ali medju ljudima se izgubila granica,poslednja dva dana cujem kako u slucaju pobede u Atini postoje realne sanse da se ide dalje,kao da nema jos 26 kola da se odigra.

Comment

• Znao sam da je Duka baksuz !

Comment

• Pokušati barem ovo spustiti ispod 15. A bome nastavi li se ovako...
                                UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Working...
                                X