Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига и Еврокуп 2016/17

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al se provuce Fener,Zelimir ce sve zivce pogubiti,a u Baskiji mekano,ocekivani over.
    Nek bude Nate,i pre bih vise voleo nekog ko je vec igrao Evropu nego neki ruki iz USA,mada me vise zanima centarska pozicija,mislim da nam je tu potrebniji jaci igrac.

Comment

• Kakva utakmica Baskonia Efes, lagano najjača ovo kolo. Barns se izgleda zaželio šaranja po evropskim timovima.

Comment

• Gubitnik kola svakako Uniks iz Kazanja, šta su oni izgubili juče tačno da im pozavide i Radonja sa dečacima.

Comment

• Da ne udje Navaro dobio bi Uniks,lose mi deluje Barsa ove sezone,ako dovedemo centra u narednih 7 mozda ih dobijemo u Pioniru

Comment

• Al se rešetaju Budućnost i Unikaha. Svaki napad samo trojke se pucaju... tj. Unikaha ih rešeta..
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ponistava ih Unikaha,a evo vidim i Cedevita gubi,izgleda da ce i posle dva kola biti ZERO,pobeda.
              Nikad tanji kvalitet na ovim prostorima nije bio.

P.S.Pedulakis otisao, tu sam se nadao da mozemo da pobedimo,sad tesko

Comment

• Drugo kolo pocinje 4 meca danas.

Sto mene tice ocekujem laganu pobedu Bamberga
                U Izraelu NBA za siromasne uz pobedu Reala
                U duelu OLY i Efesa ocekujem da dobije Olimpijakos, al ne tako lagano ko sto se ocekuje ima Efes solidnu ekipu

I za mene naintersantniji mec danas Darusafaka-Milano,
                Dacka za vikend izgubila nije igrao Anderson,nema jos ni Erdena,al opet ocekujem pobedu Blatove ekipe
                Napred Dacka do F4

Comment

• Koja je uživancija gledati Spanulisa. Kako sve izgleda lagano kad gledam tog čoveka...

Odlično otvaranje Olija, Printezis i Spanulis raspoloženi. Efes deluje nekako nepovezano za sad. Valjda se malo saberu u 2/4.
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ulaganja Anadolu Efesa iz sezone u sezonu nikako da donesu željeni rezultat. Svake godine budu u krugu favorita iz senke i na kraju budu jedno veliko NIŠTA. Fali im uvek to "nešto" da budu uz rame najvećim klubovima Evrope.

Oly ih rutinski, bez po muke gazi, ni D od derbija ne gledamo za sada. Razlika u klasi očigledna.

Comment

• Gledajte nebesku košarku na dvojci, Vims i Rud bratići prelaze igru.

Nema pojma da Darušafaka bude ispred ovog Makabija, pregotivna ekipa.

Comment

• Šetam kanale na TV, na SK 2 vidim Real, pola 3/4, Dončić u igri, kažem ajde da vidim malog kako igra i on ne dobije ni jednu loptu do kraja četvrtine. Rudi i Ljulj se iživljavaju, šutiraju iz svih živih i mrtvih pozicija, doduše ulaze im šutevi, ali nigde rezona i onda Brajko kaže kako Rud prelazi igricu.

Comment

• Ma ne Rudi Fernandez, nego ovaj brati iz Makabija Rudd, ili kako ovaj komentator izgovara Rad.

Comment

• Bole me oči od njegovog izbačaja. Lik gura loptu samo prstima, izgleda mi kao da u životu nije sa koljena podigao loptu na slobodnom ili iz zgloba bacio šut. Bez parabole, koje luđačke Steph Curry sposobnosti moraš imati da ubadaš trojke i duge dvojke kad lopta pada po dtako malim uglom u odnosu na obruč.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                              Gledajte nebesku košarku na dvojci, Vims i Rud bratići prelaze igru.

Nema pojma da Darušafaka bude ispred ovog Makabija, pregotivna ekipa.
                              Lagano Dacka ispred Macabija

Muce se bez centra mnogo bas fali Erden ili bilo koji normalan ,pogotovo protiv ekipa koji imaju po tri komada ko ovaj Milano,al bi ce to sve ok duga je sezona

Comment

• Originally posted by goku
                                Pa da, ovaj Radojević izgovara Rad, ja mislio da misliš na Rudija, klasična njegova igra, a za ovog iz Makabija prvi put čujem.
                                Gledao sam ga ja i prethodne godine u Evrokupu, igrao za nekog Rusa, msm Nižni, odličan prosek imao, stalno 15-20 poena, uvek krst (plus) na kladionici bio. Super igrač, atleta, dobro "pimpuje" ovu loptu, a zna i da otvori po neki šut sa distance, trojku.

Danas se videlo kakva je rupetina Cirbes u odbrani, ne može meda....odatle i samo 15 minuta unutra i to uglavnom u prvom periodu kad ih je Real i naguzio sa dvocifrenom razlikom.

Comment

Working...
                                X