Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
Moj post posle osvajanja RG. Naročito deo o kiksu iz Londona.
SpoilerOriginally posted by Marija81 View PostIpak je dobro i na 1:40
Prvo da se zahvalim Bojani na čestitkama. Nadam se da uživa.
Drugo, Olja danas samo lagane napitke, vodu i sok od paradajzaBar meni prija od jutros.
Treće da se izvinim ako sam noćas izlupetala nešto po forumu, ipak se pola stvari ne sećam.
I na kraju ali i najbitnije da vidimo sada kada je kompletirao GS, šta i kako dalje.
Kako rastu dostignuća rastu i očekivanja.
Međutim on sebi ne sme da nametne novi pritisak, ali ni mi ne treba da očekujemo previše, već sada kada je ostvario skoro sve da se zavalimo u fotelje i uživamo u mečevima i Novakovoj karijeri koliko god ona trajala.
Sledeća stanica je London.
Tu ne očekujem titulu, jer mislim da je neminovno da dođe do emotivnog pražnjenja nakon ovoga u Parizu.
Potom su OI gde Novak ima bronzu i sada juri zlato.
Mislim da to može da osvoji jer mu je to jako važno, a za ono što mu je jako važno daje i poslednji atom snage.
Pri tom se igra na njegovoj omiljenoj podlozi a kiks iz Londona će ga gurati da se dokaže i pokaže.
Potom sledi Sinsinati i USO, koje će osvojiti i time zaokružiti karijeru.
Vidim citirate Mutu sada kada je sve prošlo, a pre meča euforija.
Nisam rekla najbitniju stvar, koju smo neki od nas više puta isticali ovde.
Od dolaska Bekera glavni cilj su GS.
O, kako sam samo bila "slepa" da vidim poentu dolaska Bekera u tim i bila protiv toga tada, posebno kada rezultati nisu dolazili "preko noći" kako mi laici nestrpljivo očekivasmo.
Ali sada kažem da je to bio fenomenalan potez tima Đoković i Borise hvala ti.
Posebno je ovo dostignuće jer živimo u vremenu kada istoriju piše neko sa ovih naših balkanskih prostora.
Ponosna sam kao da mi je rod rođeni.
Srećna jer su sve godine čekanja isplatile za ove male-velike trenutke sreće.
Uživajte ljudi jer ovo se ne dešava često.
Sada gledam Feda i Evansa. Da li je Evans zaista toliko dobar ili Rodžer malo slabiji kada mu Dani ovako dobro parira?
Ovaj WB će doneti iznenađenje u vidu pobednikaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa Roger je los cijele sezone na travi, ne znam kako to neko ne primecuje. Da je normalan Evans ne bi vise od gema video po setu. Nema on sanse ni protiv Novak ni protiv Endi ovde.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nije Roger apsolutno los, vec je bas bas van ritma. Igra na momente fenomenalno, ali previse oscilacija.
On ovdje ima sansi ako ne naleti na Novaka i udje u ritam u medjuvremenu. Marej njemu nista ne moze.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije radio skok na servisu, loptice nisu išle preko 160, a onda i ostajanje u mjestu svaki poen, čudno.Na povredu apsolutno ništa nije ukazivalo.... rekoh nije problem što mu se ne igra, već govor tela i NEponašanje na terenu. Stvarno ne znam šta da mislim.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo sve ludo ovih dana..
Šta je ovde bilo?
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znam šta da mislim. Nije bio baš u meču od početka, kasnije je malčice podigao, kao da je bio recimo u nekoliko gemova bio koncentrisaniji iako ga je ono padajuće Sunce na 1/4 terena nerviralo, ali je i pored izgubljenog prvog seta, gde je neke poene dobio malu na sreću, malo i na ograničene mogućnosti Amera... opet je to ličilo na nešto. Ovo u drugom kao da je izašao MarkoNa povredu apsolutno ništa nije ukazivalo.... rekoh nije problem što mu se ne igra, već govor tela i NEponašanje na terenu. Stvarno ne znam šta da mislim.
Mudro, nema sta.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo sve ludo ovih dana..
Šta je ovde bilo?
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKo je gledao 2 set, je li neka povreda? Poslednja 3 gema se nije kretao, cijeli svoj servis gem je ostao ukopan na mjestu odakle je servirao, valjda prvi put otkad igra tenis.
1.
Kueri je igrao fantasticno. Odlicno je servirao, agresivo returnirao, sve zivo napadao sto je za napadati, i ponesto sto nije za napadati, i islo ga je. Udarce mu je tesko citati. Ima odlican trzaj na FH i jako dobar BH.
Novak nije ocekivao takvog Kuerija, pogotovo nije ocekivao da ce Semov nivo ostati visok. Sve sto bi Novak odigaro malo pasivno Sem je npadao a za izrazito agresivnu igru Novak nije imao ritam.
2.
Normalno, u takvoj situaciji, Novaka vadi defanziva. Protiv Kuerija na travi nema sansi za tako nesto. Treba stisnuti zube i cekati svoj trenutak. Novak je dobro spasio cetiri BL-te u jednom gemu 1. seta. Potom je umalo ukaro TB. Odigrao je najbolji poen na set lopti za Kuerija. Nije uspio jer Kueri digao nivo na kraja TB-a. Sem je pokazao veliku hladnokrvnost.
I pocetko 2. seta je stiskao Kuerija na servisu i dosao do prve brejk lopte. Nije je konvertirao i onda je nastupio kolaps. Za prekret mu je trebala energija i zelja za pobjedom. Novak danas nije imao ni jedno ni drugo. Cak sto vise, poslije 2:1 za Semu u 2. setu nije htio biti na terenu.
3.
Dugo odlaganje meca je doprinijelo da je odjedom postao ispumpan. Medjutim, bojim se, da to mogu biti znaci prezasicenosti, da jednostavno nije vise gladan trofeja, bar ne za sada. Vidjecemo da li ce ga Beker uspjeti motivisati preko noci.
4.
No cak iako izadje sutra oran i motivisan, nema sansi da dobije 3 seta ako Kueri bude igrao kao danas.
Naravno, moguce je, pa cak i vjerovatno, da ce Kueri, koji sada ima sto da izgubi, izaci mnogo nervozniji sutra. Da nece biti relaksiran kao danas. Tim vise sto ima cijelu noc da razmislja o tom setu koji mu nedostaje.
5.
Da bi pobijedio, Novak treba sutra da igra daleko intezivnije, da se bolje krece i iznad svega da bolje servira drugi servis. Kueri ne bi tako tobro serviro da nije cijelo vrijeme vrsio pritisak na Novakov servis, da nije imao indeks dominacije 2. To je nevjerovatno iako se igra na travi. Bez da se to promijeni, Kueri nece kraknuti sutra.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKako ne znas, pa fokusira se covek na DC (verovatno) i Olimpijadu, jer su mu to ipak prioriteti i bitnije stavke od W.
Mudro, nema sta.
Ali ništa nije govorilo u I setu, bez obzira kako je igrao, da će onako da se PONAŠA u II... to je ono što me najviše recimo..nervira.
Pa reče da mu je sledeći cilj da bude najbolji ikada, očigledno da nešto u tom cilju nije dobro.Last edited by miloolja; 01-07-16, 20:52.sigpic
Comment
-
Kisa pomaze Semu, jer ce da se odmori i sutra da nastavi da lupa kao blesav. Ali pomaze i Novaku, jer gore od ovoga tesko da moze. Kao baba neka. Valjda ce se povratiti malo do sutra.
Olj, on u to najbolji ikada, verovatno racuna i DC i Oly. Cudno ali tako je.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Igrace se u nedelju
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment