Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Nije licilo na povredu.

1.
    Kueri je igrao ...
    Tačno je to sve ali ja mislim da su 2 glavna razloga poremećen dnevni ritam koji je uticao na rigoroznu ishranu i osetljive nerve i kao sto je neko naveo, sumnjivo je sto ga roditelji prate jos od Rima.

Apsolutno nije bilo tankovanja, jednostavno je psiha otkazala.

Comment

• Meč se nastavlja sutra od 13:00h evo upravo su se smilovali da izbace raspored

http://www.wimbledon.com/en_GB/score...edulePDF13.pdf
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ма Ноле игра очајно од првог дана, лако је Кверију да зажмури и да се иживљава на лоптама кад Ноле ни сервис, ни рели ни бекенд не добија са Кверијем кога би требало да шета лево десно као мамлаза и кад балдише неби ни имао добар сервис, овако му је само подизао самопоуздање... Уосталом боље ће нам бити да поднесемо сада пораз од Кверија него да налети на Федерера и да га онај декласира пред целим светом, могу да замислим како би свет једва дочекао да то види и да пишу до краја живота како је бољи и пред пензијом....
        sigpic

Comment

• Originally posted by goku
          Kako god to sada izgledalo Novak i dalje ima veće šanse za pobedu, to je suva realnost.

Okreće ovo Novak i ne kažem to samo navijački već stvarno verujem u to.

Sutra je novi dan, Kveri juče ništa nije mogao da izgubi, danas itekako može, a za Novaka još jedna prilika da razočara sve koji žele njegov pad, to je veliki motiv.

Kveri treba da dobije čitav set, ne poen, ne gem, već ceo set protiv apsolutnog dominatora i to on jako dobro zna.
          Svakako da ako izadje kao protiv Manarina dobice tri seta, ali ovo je vec neki cetvrti ili pet mec na Slemovima koji mora da cupa u prvoj nedelji, i to jednom mora da stane.

Odma posle RGa sam rekao da mislim da nece daleko dogurati na Vimbldonu, potom je odmarao, imao vjencanje najboljeg druga, snimao stvari iz restorana, sto znaci da potpuno ocekivano nije bas previse razmisljao i tenisu, a ko moze da ga krivi posle onakvog uspjeha i drzanja cetiri pojasa. Nevjerovatan teret je pao s njegovih ledja, sigurno je bila mnogo veca opustenost nego inace, sad mora biti barem zeru manje gladan, posebno sto su samo tri nedelje prosle, sve je jos uvijek svjeze.

Jos je u njegovoj glavi OI najbitnija stvar u godini, cak i bitnija od RGa i tu je kraj. Trava mu odgovara i kad je na nivou bas ga je tesko dobiti, ali ako samo malo popusti onda mnogi imaju sansu itetako, to na drugim Slemovima nije bas tako, on moze da se glupira ali ce tesko izgubiti tri seta, ovdje jedan brejk znaci set.

Sto se mene tice ovo je realan scenario, Marej ce do titule, Novak gubi ovu titulu, daje sve sto ima u Riju i u Njujorku ce vec biti u manjem padu forme, fizicki i mentalno ne na najvecem nivou, ali svakako dovoljno dobar da osvoji jos jedan Slem.
          sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
            Dje Zile da nam kaze da Kveri igra mec karijere. Dan bez toga, jednostavno, nije potpun.
            Brate,oduvek si mi bio mozda najiritantniji lik ovde.Tako da,necu ni da trosim reci na tebe.Provociraj nekog drugog.

Comment

• Нико не криви Новака, он има кредита код нас да ради шта хоће, и нама је досадило да стално побеђује, а камо ли њему по готову што то ни мало није лако за разлику од нас који смо у фотељама... али пошто је ово тема коментара у живо, морамо да изнесемо своје виђење меча, коментаришемо сваког играча понаособ, ко је у каквој форми, ко приказује напредак и ко какве шансе има на турниру.... морамо имати у виду да ови услови са прекидима и условима, час сунце, час облаци па замрачи, час суво, час влажна подлога, кида живце, избацује играче из фокуса и тактике се не остварују .... и ако коментаришемо да Новаку нису све козе на броју то не значи да је крај света и да га неко мрзи и да треба да заратимо.... момак је постигао све, треба се пресабрати и видети колико је мотива и жеље још остало и није реално да очекујемо да ће се ломити по блату и ризиковати повреде ради повећања броја победа у низу који већ нико до сада није постигао... има право на одмор, а и ми мало да одморимо....
              sigpic

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jesu li se Višković i Pralica uključivali danas, što uživo, što nekim prilogom od sinoć?
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Sam nikad ovako precizan, agresivan kao Kei u najboljim danima a servis ga hoće...

Pogađao je Sam juče što nikada nije i treba se navikavati da će mnogi sada igrati kao Sam, inspirisani mohućnošću skidanja jednog takvog skalpa... samo da ne prođu kao onaj đeneral na Little Big Hornu onomad

Novakova ahilova peta je baš ovakva agresivna kombinacija koju pruži protivnik, jer on tada nema mogućnosti da nametne svoju igru. Nikakvih planova u njegovoj glavi više juče na 1-3 nije bilo jednostavno je pustio set niz vodu. Ne znamo i nikada nećemo saznati jer je meč prekinut, da li bi Novak išao na sve ili ništa nakon 2-og seta. Jedino što znamo je da je Sam odigrao dva seta u nizu, možda nikada bolje.

Ja nikada ne otpisujem Roleta, Rafu i Noleta jer su takvi i jednostavno očekujem da će on danas pružiti maximum.

Comment

• opraće ga Đokara, samo tako

Comment

• Samo tako te fh u aut ili mrezu...
                        Fuck.. ide kisa!
                        sigpic

Comment

• Kisa, pa da li je moguceeee.

Comment

• "Normalni" Nole, i "stari, dobri " Sem
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Gotovo je ovo, presudna je bila jucerasnja kisa.
                              OVAKO

Comment

• To je to, Nole se još jednom izvukao. Querrey nema nikakve šanse da ovo završi, ovo će do kraja biti rutinski uz možda 4-5 izgubljenih game-ova.
                                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

Working...