Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Torima View Post
    Sam nikad ovako precizan, agresivan kao Kei u najboljim danima a servis ga hoće...

Pogađao je Sam juče što nikada nije i treba se navikavati da će mnogi sada igrati kao Sam, inspirisani mohućnošću skidanja jednog takvog skalpa... samo da ne prođu kao onaj đeneral na Little Big Hornu onomad

Novakova ahilova peta je baš ovakva agresivna kombinacija koju pruži protivnik, jer on tada nema mogućnosti da nametne svoju igru. Nikakvih planova u njegovoj glavi više juče na 1-3 nije bilo jednostavno je pustio set niz vodu. Ne znamo i nikada nećemo saznati jer je meč prekinut, da li bi Novak išao na sve ili ništa nakon 2-og seta. Jedino što znamo je da je Sam odigrao dva seta u nizu, možda nikada bolje.

Ja nikada ne otpisujem Roleta, Rafu i Noleta jer su takvi i jednostavno očekujem da će on danas pružiti maximum.
    100% slazem.

Dodao bih da nisam zna da Kueri moze tako dobro da udara lopticu. Da ima takav tajming. Jedini protiv igra je da se dubinom njegovo losije kretanje iskoristi.

Danas je potpuno druga pjesma ova 4 gema. Kueri se losije krece, Novak igra intezivnije i dublje. I rezultat je suprotan jucerasnjem. U tenisu mala razlika daje veliku rezultasku prednost.

Svejedno, dug je put. Ako je prekid spasio Novak jucer, danas je spasio Kuerija.
    Last edited by NI; 02-07-16, 12:36.

Comment

• Comment

• Koliko posla i snage da se ovo cudo razvuce i pricvrsti sa strane... meeh dajte krov cicije.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Trenutno je kisa u Londonu, ali prema prognozama ne bi trebalo biti vecih problema sa kisom danas i u narednim danima. Za ocekivati je da se mecevi ubrzo nastave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            100% slazem.

Dodao bih da nisam zna da Kueri moze tako dobro da udara lopticu. Da ima takav tajming. Jedini protiv igra je da se dubinom njegovo losije kretanje iskoristi.

Danas je potpuno druga pjesma ova 4 gema. Kueri se losije krece, Novak igra intezivnije i dublje. I rezultat je suprotan jucerasnjem. U tenisu mala razlika daje veliku rezultasku prednost.

Svejedno, dug je put. Ako je prekid spasio Novak jucer, danas je spasio Kuerija.
            Nikako nije pomogla Kveriju niti je odmogla Novaku. Svejedno je kad ce Novak danas biti normalan pa makar imao 300 prekida, a juce je bila sasvim druga prica, covjek nije bio u udarac, nije bio na terenu i pretila je opasnost da Sam zavrsi rutinski u tri seta. Ovako mislim da nema teoretske sanse, vidis da sve poizbaca jer je Novak na nivo i vraca sve dublje i dublje.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
              Kisa, pa da li je moguceeee.
              Toni morao da skupi gace, napunile se pa pocelo da preliva.

Comment

• Koji paradoks. U Australiji gde se mecevi igraja na 40+ i gde su sanse za kisu u 14 dana koliko se igra AO minimale, tri terena poseduju pokretni krov. Na WB gde kisa pada svaki dan samo centralni teren je pokriven, o Parizu da i ne govorimo. Da su to neke siromasne zemlje pa da nemaju novca za ulaganje pa da ih covek i razume. Stvarno mi neke stvari nikada nece biti jasne.
                Last edited by lobi; 02-07-16, 12:43.

Comment

• Dzabe vam sve prognoze kada ni oni u W ne znaju.

I mislim da ne treba da vas opominjem, glupe su vam price, bar da hocete stvarno da se pokacite, pa ajd...
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• чим га развукао лево десно да трчи, Квери се зацрвенео као паприка и од серве нема ништа.... то је проверени рецепт за дрвосече....
                    sigpic

Comment

• Tarango i njegova zana kakva prica
                      sigpic

Comment

• Po Ozmu, nista do 13.30h, tj. 14.30h po nasem
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by goku
                          Kako god to sada izgledalo Novak i dalje ima veće šanse za pobedu, to je suva realnost.

Okreće ovo Novak i ne kažem to samo navijački već stvarno verujem u to.

Sutra je novi dan, Kveri juče ništa nije mogao da izgubi, danas itekako može, a za Novaka još jedna prilika da razočara sve koji žele njegov pad, to je veliki motiv.
                          "Jasno mi je da smo se zaneli, pošto mislimo da ga je nemoguće pobediti, kao i sve što ide uz to. On je očigledno pobediv. To nije nemoguće. Jedino što je nemoguće jeste da pobedite u 200 uzastopnih mečeva. Morate da pretrpite poraze, ali on još uvek nije izgubio i to je sjajna stvar za njega. I dalje ima šansu da se izvuče", rekao je Federer.
                          "Biće dosta drugačije kada nastave okršaj. Možda će biti i vetrovito....
                          Izvor:B 92 net

Korektna izjava, ali se oseca za koga Roger navija...
                          Last edited by jovan; 02-07-16, 13:00.
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• U Londonu je oblacno, ajde da pokusamo da ovde ne mracimo
                            Svi uz Noleta, pozitivna energija, pa valjda je to zasluzio a zasluzio je i vise od svojih navijaca, idemooo Noleeeeeee
                            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Centre Court will be ready for action on schedule at 1pm under the roof. Elsewhere, the sun is out, plenty of blue sky around, but the fear is there may be one or two showers in the vicinity so the covers are staying in place.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                                Gotovo je ovo, presudna je bila jucerasnja kisa.
                                Slažem se. A juče sam i napisao šta će se dešavati sa Kverijevom igrom, da se ne citiram sad.

Međutim novi prekid donosi i novu situaciju, sad može da se zakuva. Evidentno je da Kveri ne može da pronađe intezitet od juče.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man
                                The wrong lies, on the wrong vibes
                                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Working...