Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
Originally posted by cacanin View PostNI ovoga puta samo Vajda moze da ga motivise.
Da se mec nastavio, nemojte misliti da bi Novak bio onako ispumpan u 3. setu. Skupio bi on energiju za jos jedan pokusaj. Steta je sto sutra ne pocinju sa 4:3 za Kureija u 2. To bi dalo Novaku sansu da udje u ritam.
Kladionice daju 58:42 za Novaka. To me cudi. Trebalo bi biti obrnuto.Last edited by NI; 01-07-16, 20:59.
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostNema ništa od tankovanja, niko živ ne tankuje GS. Došlo je do emotivnog pražnjenja, teško je sad naći motiv da igraš najbolje. A i igrao je protiv odličnog Sama. Querrey ovo ne smije izgubit, bolju priliku dobit neće.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo sve ludo ovih dana..
Šta je ovde bilo?
Jedna lepa slika za kraj dana
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostPa to sto si rekao je upravo tankovanje. Nema motiva, nema zelje, nema servisa, nema reterna, nema kretanja... nije mu stalo do pobede ocigledno.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostPosle svakog Novakovog loseg nastupa na neki Slem ovde se spominje presazicenost. Od cega? On juri trojca igraca sto se tice Slemova, ne moze biti prezasicen to je sigurno.
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostTankovanje je kad ga ne želiš naći a ne kad ne možeš. Sad Nole ne može naći mativ. Vrlo, vrlo je teško reternirat ove servise Querreya, to su bombe, na travi gotovo nemoguće vratit, kao i udarce. Sam ga bombarduje, ne pomaže tu nikakvo kretanje, jednostavno moli Boga da ga stane.
Comment
-
Ako išta znam o tenisu to je da velike šampione nikada ne treba otpisivati.
Novak sutra okreće ovo jer inat će svakako proraditi a i ponavlja se obrazac sa prethodnog Wimbledona da mora odigrati triler sa serverom i vratiti se posle 0-2.
A iskreno sumnjam da Kveri može ponoviti ovakvu partiju.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by NI View PostAKo Kueri ponnovi danasnju partiju, Novak gubi. Ne moze dobiti 3 seta.
Deluje hladnokrvno ali siguran sam da to uopšte nije tako, najgora stvar koja mu se mogla desiti je ovaj prekid.
Fali ti samo jedan set, video si da možeš a opet znaš da to sutra ništa ne mora da znači.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by NI View PostAKo Kueri ponnovi danasnju partiju, Novak gubi. Ne moze dobiti 3 seta.
Novak je i ranije na WB bio u zaostatku 1:2 protiv Cilica, 0:2 protiv Andersona... ali ti su se mecevi igrali u jednom cugu sto se kaze gde je njegova fizicka sprema na kraju presudila. Sutra startuje od nule i bice vraski tesko dobiti mec cak i ako se trgne pa pocne da igra kako zna jer Kveriju je dovoljan jos jedan TB pa da bude veoma blizu cilja.
Comment
Comment