Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Tacno. Novaku zelim sto laksi put. Zelim nu Ferera u cetvrtfinalu, Gulbisa u polufinalu i Gaskea u finalu.
Zelim mu najlaksi moguci put do titule u istoriji slemova.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Tim vec ima titula koliko strasni Kifer za cijelu karijeru. Berdih igrao finale Slema, cuo sam da su Davidenko i Has igrali u finalu Slema. Fererova karijera bolja od Hasove i Gonzove za klasu, godinama strogi vrh, kao i Berdih uostalom. O Vavrinki i Mareju i poredjenju sa ovim igracima bolje da i ne pocinjem.sigpic
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View PostAgut - Haas
Berdih - Davydenko
Thiem - Kifer
jos da ova tri... ''veseljaka''... mogu u istu recenicu sa 3 legende i top igraca.........
Comment
-
Originally posted by NI View PostVrijeme je ne jednom odlucilo pobjednika GS-a. Dok Australci nisu izmislili krov to je bilo standardno.
Ne znamo kome ce to sve pogodovati. Tacno je da gornja polovina za sada izgleda zakinuta. Igrace dva meca zu dva dana za redom. Ipak, danas im je rano receno da nema tenisa sto ce u velikome pomoci.
Medjutim, prekidi meceva ne manje znaju da uticu na ishod. Imamo jucerasnji primjer. Nishikori je do prekida imao 4:2. Poslije prekida je ekspresno izgubio 10 od 12 gemova.
Mozda se finale prenese na ponedjeljak. Za tako nesto moraju biti jaki razlozi. Nema Toni Nadala da to vec sad obezbijedi. Ipak,ne vjerujem da ce ikoga tjerati da igra dva meca u isto danu.
Novaku je jako vazno da i njegov i mec Ferer-Berdih zavrse sutra. Sanse da ce igrati pet od preostalih 6 dana su velike. Ipak za njega je kljucna pauza u subotu.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Cilic uzeo titulu na Slamu, pa je i dalje pajser epskih razmera. Ne cine samo Slamovi karijeru. Svakako su Has i Davidenko samo misaona imenica za Aguta i Berdiha. Ali nema veze, ionako je pitanje bilo iz ciste zajebancije, da vidim reakciju
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostJesu li boldovani legende, ako sam te najbolje razumeo? I ne znam zato si zaboravio i Bagdatisa jer mnogi strucnjaci tvrde da i on treba da bude medju tim istim legendama.
Po meni Haas i Davy jesu legende i vrhunski igraci, pogotovo Kolya.
Comment
-
Nesto razmisljam o ovim legendama iz perioda 2004-2007 pa ih poredim s jednim Thiemom. Thiem trenutno ima 6 titula, 5 su mu uracunati u trenutni ranking, a cak i da osvoji rg ne bi se mogao ugurati u top 5. Legenda Kiefer je sa 6 titula u karijeri, te sa tim jednim polufinalom slema bio 4.
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View PostZato sto sam pitao DO finala, a Bagy je finalista, pa me ne zanima
Po meni Haas i Davy jesu legende i vrhunski igraci, pogotovo Kolya.
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View PostCilic uzeo titulu na Slamu, pa je i dalje pajser epskih razmera. Ne cine samo Slamovi karijeru. Svakako su Has i Davidenko samo misaona imenica za Aguta i Berdiha. Ali nema veze, ionako je pitanje bilo iz ciste zajebancije, da vidim reakciju
Naravno da nije bitan samo broj titula, u smislu da nije isto osvojiti 15 titula, a od toga 14 njih 250, a s druge strane osvojiti 8 titula od toga 2 Mastersa i 4 500-tke.
Ali bespredmetno je usporediti Čilića sa bilo kim tko nema GS titulu, u smislu karijere..
Tu treba još naglasiti, isto tako, da Delpo i Wawrinka su za Čilića svemirski brod, što se tiče i karijere i igre, ali se takve usporedbe mogu povlačiti tek nakon što netko osvoji GS, što su navedena dvojica i učinila.
Činjenica je i da je Čilić u ovoj eri najlošiji igrač koji je osvojio Slam.
Comment
-
Legende iz Pariza izbacili raspored
http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...ule/index.html
Na Satrijeu Djokovic igra prvi mec, Serena drugi a Marej treci..
Na Lenglenu Radvanska da zavrsi pa Venus pa Ferer i na kraju Wawrinka
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa dobro, isti raspored kao danas, samo su ubacili Mareja i Vavrinku, ali je pitanje da li ce oni doci na redhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment