Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP vs WTA - podjele nagrada, ravnopravnost, sovinizam i seksizam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tenis je industrija u kojoj vladaju odredjena pravila i norme i Novak ne moze da ide mimo toga, pogotovo sto je prvi igrac sveta u koga su sve oci uprte. Pitanje jednakih nagrada za tenisere i teniserke je postavljeno na nivo ravnopravnosti polova. Zato se pitanja oko nagradnih fondova ne postavljaju sem ako ne zelis da budes rascerecen. Novak je to morao znati, a posto ocigledno nije, saznao je na tezi nacin.

Nista strasno, desava se
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Meni se tek safa spava od svega ovoga. Krenuli su svi da komentarisu. Pravi se fama.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Šta mi bi da pred spavanje odem na tw... kakva razonoda.. uključio se i Duzze u raspravu nejednak rad= isti novac... sad sam se rasanila ...oh Bože...
        Sibni zanimljivije tvitove i poznatih ovdje
        sigpic

Comment

• Pa to je nemnovno kada si najbolji u svom poslu.. mislim ne ti Sandu izričito .. proći će i ovo šta vam je i to brže nego što je počelo, samo da preguramo sutrašnju prvu konferenciju i dobro možda još neku posle
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pogubila sam ih, pušu sada ovi koji su budni ko blesavi, mislim na mojoj lajni kad pratim svašta al evo pronašla sam ovo.. ima nešto interesantnije samo da pronađem, a koči mi nešto laptop ili net.. Benov tvit otvoriti i videti raspravu

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Stakhovski se ubi objasnavajuci, ali dzaba. A Marej ga je lagano prozvao
              sigpic

Comment

• Poceo je taj Ben da smara lik zestoko , lepo ga je Kirios spustio dje mu je mesto..

Comment

• Rotenberg je sarlatan, ali opet ne smije profesionalni teniser ono da mu kaze, nikako.
                  sigpic

Comment

• Mislim moram da spavaaaaam

http://ftw.usatoday.com/2016/03/andy...djokovic-miami
                    sigpic

Comment

• Po ovome sto vidim Novak je ipak vise dobio svojim stavom oko ovoga nego sto je izgubio. I na twu i na MTFu ga opdjednom podrzavaju ljudi koji mu nisu navijaci, hejteri ce ga uvijek mrziti, sto god da kaze i uradi.

Vavrinka pobijedio sa izjavom, ja sam za ravnopravnost, ja imam kcerku i zeim da ima ista prava kao i djecaci. Aooooo ovo prica covjek koji je ostavio zenu i dijete kad se tok rodila, pa se onda vratio i ozenio Ilham, do tada mu je bila djevojka ustvari
                      sigpic

Comment

• Fakat je da se namestio na penal ali ovo sto rade Skot i Wawrinka je novi nivo jadnosti Vide da je Novak na zemlji pa koriste priliku da ga docipelare. Iskreno sumnjam da je bilo ko od njih i procitao izjavu ali eto zgodno je da se osudi takvo ponasanje

Comment

• Marej je licemjer strasni

http://www.scotsman.com/sport/tennis...-pay-1-3074466
                          sigpic

Comment

• Lele lele lele ............................

Comment

• Jos Wawrinka sav nekako skrusen, kao da je njega licno pogodilo Kakva je to bitanga i hohstapler

Comment

• Ma to su nikakvi karakteri, mene sad Novak nervira sa peglanjem, pusti druze, nista nisi lose rekao, ako mislis da trebas da budes vise placen jer duze i bolje radis od nekog drugo onda je to tvoj stav i cao.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X