Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP vs WTA - podjele nagrada, ravnopravnost, sovinizam i seksizam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.abc.net.au/news/2016-03-2...?section=sport

pa da sad ce udarna vest da bude kako je djokovic priznao krivicu i kako se izvinjava

Comment

• Marej ladno odgovara Sergeju na twu iako ga ovaj nije ni pomenuo, kakav je to lik
      sigpic

Comment

• Možda se Andy oseća kao suprotni pol pa ovako burno reaguje

Comment

• Moze link or slika Vladane ?

Comment

• Marej, njega i njegovu naciju ne mogu i ne zelim ovde da komentarisem...
            A zamisli Stanislasa, javio se da stane u odbranu zenskog pola 😤

Comment

• Gazi ga Stako, evo mu je odgovorio

https://twitter.com/andy_murray/stat...41771309932545
              sigpic

Comment

• Sada samo čekam hejtere da se uhvate za Novakovu rečenicu u kojoj se izvinjava onima koji su ga pogrešno shvatili. Sa' će da krenu sa "Pa jesmo li mi glupi?Je l' to hteo dakaže? " I tako u nedogled...A sve se može sažeti u jednu rečenicu, čitava ta priča o ravnopravnosti na svim poljima, ne samo u sportu o kojoj danima pričaju nekakvi "borci za ženska prava".
                Mi žene smo za jednakost, ali tako da mi budemo jednakije. Izvinjavam se za ovu kovanicu i svakako ne delim takvo mišljenje.
                P.S. Uopšte nije trebao da objašnjava.
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Hahahha pa ljudi moji ovo je cirkus

Comment

• Lajovic, takosi i Serena
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

Comment

• Neko bi Andy-u trebao ukazati na ovu izjavu iz 2013 . Kakav licemer

Ja u sustini ne vidim da je Novak promenio prvobitni stav ovim razjasnjenjem.
                      Similis simili gaudet

Comment

• Nemam takose, al imam mandarine
                        Kakva zabava noćas..hvala Novače, jest da smo mogli i bez ovoga... al malo da razbijemo monotoniju i razmrdamo, da kažem izbacimo na svetlost dana ono što skrivaju

Last edited by miloolja; 23-03-16, 01:14.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Marej i Stakhovski i dalje ne prestaju Koji likovi

Comment

• Nastavljaju da se prepucavaju, sad Endi vise ne zna sta ce, pa kaze nije brojao koliko je praznih mjesta bilo u Ukrajini, bio je fokusiran na pobjedu ja ne vjerujem sta broj dva na svijetu sebi dozvoljava. Ram kul lik bas. Ali Ivo objasnio, u svoj ovoj prici on ladno dodje i tvituje, svi u teretani nose slusalice #socialize #not
                            sigpic

Comment

• au pa ne mogu sve da pohvatam , sta , gde , kako , odakle , s kim ? ima li jos neka persona u diskusiji xD

Comment

• Evo i Kvitova rekla da je razocarana sto je Novak to izjavio , ma gdje je Simon da objasni situaciju da izdominira i da ode

Comment

Working...
                                X