Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by prskaj View Post
    Au al si ti obesmislio gomilu argumenata. Pa da krenemo redom:

Pa covece, koji bi ti stepen oreola nepobedivosti? Berdih izjavljuje trudicu se da ucinim mec zanimljivim, Gofan kaze prosli put sam namucio Novaka, Nadal i Toni presrecni sto su stigli do TB-a... jedino da krenu svi da mu predaju mec pre pocetka
    Ne gleda se to tako. Oreol nepobedivosti se tesko stice a vrlo lako gubi. Pauziranjem tj preskakanjem jednog od ova dva mastersa ne bi mnogo izgubio sto se toga tice, medjutim neko drugi bi dobio na samopouzdanju, podstrek za dalje. To treba saseci u korenu.

Mozda sam pogresno razumeo ali ovo mi zvuci kao rezonovanje tipa = posto postoji sansa da se povredi na svakom mecu, svejedno je dal odigrao 1 turnir ili 30 ?
    Pogresno si razumeo. On sa svojom trenutnom fizickom spremom i biranjem turnira ima najminimalnije moguce sanse za povredu.

Sad tek vidim da si ipak pomenuo da igra i veliki broj meceva, al jbga opet se ne slazem sa time da, to sto manje putuje pokriva tezinu ogromnog broja odigranih meceva i pritom je pitanje sta je stresnije - odigrati 5 meceva dan za danom ili otputovati na dva turnira i odigrati manje od 5 meceva ukupno
    Nije sve u putovanjima, stvar je u slobodnom vremenu koje on ima. A eko drugi ne ili ima ali mnogo manje.
    Last edited by Sandugp; 31-03-16, 12:34.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• "But a dispute flared in the first set after chair umpire Cedric Mourier called a code violation against Kyrgios for swatting a ball tossed his way by a ballperson into the stands.

On the next changeover, Kyrgios told the umpire his action was not intentional and said a star player such as 14-time major champion Rafael Nadal would not have been called out for the same action.

"Anyone else, like Rafa did that, you would keep it cool," Kyrgios told the umpire.

"This game is biased as anything. You all know it as well. It's biased as shit, this game. What else has it got to hide? It's ruined. Absolutely ruined."

Responding to questions after the match, Kyrgios said only that he stood by the comments."
      Kakav psiho
      sigpic

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mislim da ce Novak preskociti Madrid, tako je uradio prosle godine, tako je logicno...

Sto ce biti tokom ljeta? To cemo jos da vidimo. Zavisi i od rezultata ne RG-u i u Uimbldonu. Ali ako sve bude u granicama ocekivanog, ocekujem da preskoci Kanadu a mozda i Sinsinati koji pocinje dan posto se zavrsi Olimpijada.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ovo je "bas bolesno" sto se ATP tenisa tice i trenutnog stanja u njemu.

Ovo je tuzno tj. zao mi Tomice... decko ima kvalitet, mnogo radi, satra se trenirajuci al`... nista.
            U sportskom smislu zivot mu je pakao.

Ovo je brutalno od strane Novaka, sta radi taj covek?
            Ovih poslednjih 18. meseci to nikada nije bilo u nicijim dominacijama na terenu i van njega.
            Publika vise/manje neka navija za koga hoce.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ovo se vise ne gleda u smislu "da li ce pobediti", vec "koliko ce energije potrositi".

Bice zapisan u istoriji kao covek koje je tenis pretvorio u sah.

jedan komentar sa b92, to sam pomislio prvi put kad sam ga gledao, kao da igra šah

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Ja ocekujem pad i na Wimbledon, ali vidjecemo. Skoro da sam 100% ubedjen da ga nece osvojiti ove sezone.
                A razlog?
                Ja mislim da jedino sto bi ga moglo malo uljuljkati je osvajanje RG-a. Sto je naravno odlicna sansa za Federera.

P.S: Sto se Nadala tice, daleko od toga da mu je samo Djokovica dovoljno skloniti, pa njega je vec dvije godine za redom u stanju da dobije skoro pa svako
                -To define is to limit.

Comment

• Hajmo Svijetlana lepotice

Comment

• Lagana pobeda Maua i Erbera protiv Brajana, sada vec ocekivano
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ноле делује уморно, и сит свега, а можда сам само ја у том расположењу па видим да Ноле излази на терен као на неки тренинг, не хајући са ким игра и шта ће бити, па кад западне у неке тешкоће, сети се да и не мора баш да изгуби од овог преко пута те мало запне и заврши меч.... можда је то само утисак је смо констатовали да се у првој фази турнира не троши много, да танкује за финиш турнира? било како било, хвата нас нека монотонија, причамо о његовој утрошеној енергији, да ли ће и који турнир заобићи и даље ми мислимо да му је велики приоритет Роланд Гарос, а он као да је одлучио да ове године отаља и размисли шта му је ћинити у будућим годинама... као да је сит свега?
                      sigpic

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                        Ovo je "bas bolesno" sto se ATP tenisa tice i trenutnog stanja u njemu.

Ovo je tuzno tj. zao mi Tomice... decko ima kvalitet, mnogo radi, satra se trenirajuci al`... nista.
                        U sportskom smislu zivot mu je pakao.
                        Imaš meko srce, moj je neki utisak na osnovu Berdihovih komentara da njemu iz tog top10 društva najmanje teško pada Novakova dominacija.
                        I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Opušteno Žiko, kao što kaže Sandu: "Zabrinutosti bez"

Comment

• Originally posted by Novak GO! View Post
                            Imaš meko srce, moj je neki utisak na osnovu Berdihovih komentara da njemu iz tog top10 društva najmanje teško pada Novakova dominacija.
                            Nemam mek herc nego u svim sverama zivota mukotrpan rad se uvek isplati al` u sferi gde vlada sto bi rekao Pecke - novakovanje... dzaba je i taj mukotrpan rad.
                            Conga se prvi pozdravio sa bilo cim sto nosi neki pehar, priznanje, plaketu a od ove godine i on.
                            Tomica je poslednji atom snage da nesto generalno promeni (ne samo sa Novakom), da nesto dobije od darova bio na AUS OPEN2015, od tada se i on covek pomirio. Zivot gde ce te ugaziti ako ne ON=Novak, onda Rafa ili Roger je bas optimistican.
                            Jos je kao slag doziveo da odigra mec sa Novakom bez brejka a opet je izgubio...
                            Tuga

P.S.
                            Pricam samo iz Tomicinog ugla.
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by coyote View Post
                              Ovo se vise ne gleda u smislu "da li ce pobediti", vec "koliko ce energije potrositi".

Bice zapisan u istoriji kao covek koje je tenis pretvorio u sah.

jedan komentar sa b92, to sam pomislio prvi put kad sam ga gledao, kao da igra šah
                              Vrhunski tenis je uvijek imao element saha. A najbolji teniski sahista danasnjice je Zil Simon.

Comment

• Special K se ispucao protiv Aguta , to ne volim kod njega

Comment

Working...
                                X