Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ova greska igranja dva najduza mastersa se moze ispraviti propustanjem Madrida i Toronta ili Sinsija, ne mogu da se setim kako bese raspored sa OI ali mislim da ce nazalost Sinsi stradati.

Najgluplja stvar koju moze da uradi je da se povredi zbog previse odigranih meceva. Sad ce da napuni 29 godina, pa kakve god genetike bio, nisu to vise sigurne godine za 90 meceva godisnje ( a pritom ih nije toliko igrao ni kada je bio u zestokom napono ili kao klinac).
    Imas laganu konkurenciju, ocigledno ces imati surov rekord u masters titulama, brate moj, jedino sto tebe treba da zanima su GS-ovi

Elem, Novak na poslednjih 56 meceva na masters turnirima ima skor 54-2
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Pa to to. Taman da dodje iscjedjen u Parizu i Nadal da preda Gombosu u prvo kolo
      Odakle ih samo izvlacis Stefko.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Odakle ih samo izvlacis Stefko.
        Dugorocno kladjenje na challengerima je uradilo svoje.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by Joker View Post
          Siguran sam da ga se Novak ne boji, ali se to ne moze reci za neke od nas njegovih fanova
          Bez obzira sto je Roger stariji, on je savrseno prilagodio svoj stil godinama i ta agresivna igra mu daje fenomenalne rezultate na slemovima. Osim sa Novakom, naravno.. Tako da sam poprilicno ubijedjen da ce i na ovom Wimbledonu i US Openu odrati sve redom do Djokovica. Ako Novak bude nesto ranjen, bolesljiv, eto Rogeru 18-og slema. Jer ne spada u igrace koje Novak poze da preslisa 'sa po' snage'..
          To je sve tacno, tj. tako je bilo prosle godine, sto ne mora da znaci da ce tako biti i ove godine.Vec nije kao 2015.

Comment

• Ne mislim da mu je greska sto igra oba velika mastersa. Jer ipak ima mnogo vise pozitivnih nego negativnih stvari.
            Stvaranje jos veceg oreola nepobedivosti
            Ne dozvoljavanje nekom od glavnih konkurenata da eventualnom velikom titulom dodatno sebi nabije samopouzdanje.
            Dizanje sopstvenog samopouzdanja a u isto vreme i ubijanje protivnika u pojam.
            Osvajanje velikih titula i obaranje raznoraznih bitnih i nebitnih rekorda.
            S obzirom da igra samo najvece turnire i minimalan broj "ovih ostalih" siguran sam da ce moci adekkvatno da se oporavlja izmedju turnira i bude dovoljno svez i spreman da ostvari sve uspehe koji su pred njim.

S obzirom da izmedju Majamija i MC ima nedelju pauze (sto i nije neka pauza) pitanje je koliko ce svez biti u Knezevini, ali od MC pa sve do Rima (u koliko preskoci Madrid, a najverovatnije hoce) ima sasvim dovoljno vremena da se oporavi i tamo odradi najbolje moguce pripreme za RG. Nisam proveravao kalendar ali mislim da ima 3 nedelje izmedju dva mastersa na sljaci koja bi trebalo da igra.

Jedino negativno je ne daj boze neka povreda. Koja moze da se desi - ako cemo realno- bilo kada, tako da je to rizik koji svesno preuzima gde god igrao.
            Glupo je pricati o nekom preteranom zamoru, kada igra ubedljivo najmanje turnira od sivih top igraca. Jeste da gde god igra stize do same zavrsnice i tako nabija zavidan broj meceva godisnje, ali zato najmanje putuje i najvise slobodnog vremena sebi "pravi".

Znaci zabrinutosti bez.
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
              Siguran sam da ga se Novak ne boji, ali se to ne moze reci za neke od nas njegovih fanova
              Bez obzira sto je Roger stariji, on je savrseno prilagodio svoj stil godinama i ta agresivna igra mu daje fenomenalne rezultate na slemovima. Osim sa Novakom, naravno.. Tako da sam poprilicno ubijedjen da ce i na ovom Wimbledonu i US Openu odrati sve redom do Djokovica. Ako Novak bude nesto ranjen, bolesljiv, eto Rogeru 18-og slema. Jer ne spada u igrace koje Novak poze da preslisa 'sa po' snage'..
              Federer što je osvojio osvojio. Možda zakači još jedan (ovogodišnji) Vimbldon, ali to je sve i polako u penziju sada kada je No3, a ne da čeka nove naložene klince da ga deru pa da ode kao 20i , 30i ili lošije rangiran. Nolence još 3 godinice (10ak Slemova) pa i on polako Rafa može odmah ako ne popravi formu u naredna 2-3 meseca.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Sandu, baš tako. Imao je poslije Australije dovoljno veliku pauzu. Između MC i Rima 3 sedmice, nakon RG opet 3 sedmice. To je sasvim dovoljno vremena za napuniti baterije. Jedino što bi morao preskočiti je DC i neki Masters između Wimbledona i USO, tu je svakako u najgoroj formi tokom zadnjih sezona, a mora nekako biti top za OI.

Comment

• Fed neće u penziju pre 2018 godine i uopšte ne sumnjam da će i tada biti među 10.
                  - ima ugovor sa Mercedesom te se obavezao da će igrati u Stutgartu 2017 godine
                  - mora ispoštovati i Credit Suisse sa kojima čini mi se ima ugovor do kraja 2018 godine
                  - ugovor sa proizvođačima šampanjca ili vina takođe ide do polovine 2018 godine

Možda će on i Đoković zajedno u penziju tamo negde 2020
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ne znam o kakvom forsiranju pricate, 27 meceva za tri mjeseca uopste nije previse. Samo je trebao Dejvis Kup preskociti ako je mogao zbog OI, ostalo je ok. Monte Karlo, Rim, Rolan Garos i Vimbldon su sledece stanice, nema nikakvog preforsiranja.
                    sigpic

Comment

• Samo da sunce ne zaobidje Pariz tamo kraja maja i pocetka juna
                      OVAKO

Comment

• Dzaba Stefko, Nadal mu nista ne moze, bilo 50 stepeni nece ni do seta protiv Novaka. Neki drugi mogu da ga dobiju, ali Nadal ne.
                        sigpic

Comment

• A to je Stefku i bitno, ne mora Nadal, samo Djokovic da ne uzme
                          sigpic

Comment

• Pa zato i kazem Valjda moze neko da skine Novaka sa puta Nadala i da pravimo La decima i nek se nosi posle u tri lepe.
                            OVAKO

Comment

• Ako biram izmedju Rolan Garosa ili da ponovi proslu sezonu, evo odma kazem neka ga ne osvoji.
                              sigpic

Comment

• Au al si ti obesmislio gomilu argumenata. Pa da krenemo redom:

Originally posted by Sandugp View Post
                                Ne mislim da mu je greska sto igra oba velika mastersa. Jer ipak ima mnogo vise pozitivnih nego negativnih stvari.
                                Stvaranje jos veceg oreola nepobedivosti
                                Pa covece, koji bi ti stepen oreola nepobedivosti? Berdih izjavljuje trudicu se da ucinim mec zanimljivim, Gofan kaze prosli put sam namucio Novaka, Nadal i Toni presrecni sto su stigli do TB-a... jedino da krenu svi da mu predaju mec pre pocetka

Jedino negativno je ne daj boze neka povreda. Koja moze da se desi - ako cemo realno- bilo kada, tako da je to rizik koji svesno preuzima gde god igrao.
                                Mozda sam pogresno razumeo ali ovo mi zvuci kao rezonovanje tipa = posto postoji sansa da se povredi na svakom mecu, svejedno je dal odigrao 1 turnir ili 30 ?

Glupo je pricati o nekom preteranom zamoru, kada igra ubedljivo najmanje turnira od sivih top igraca. Jeste da gde god igra stize do same zavrsnice i tako nabija zavidan broj meceva godisnje, ali zato najmanje putuje i najvise slobodnog vremena sebi "pravi".
                                Sad tek vidim da si ipak pomenuo da igra i veliki broj meceva, al jbga opet se ne slazem sa time da, to sto manje putuje pokriva tezinu ogromnog broja odigranih meceva i pritom je pitanje sta je stresnije - odigrati 5 meceva dan za danom ili otputovati na dva turnira i odigrati manje od 5 meceva ukupno
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X