Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• како је лепа слика на крају меча, икона олињала, матора, изборана честита победнику, младом лаву, висок ко јела, млад, свеж, још се не брија, / иначе би ракламирао жилет, који је Рођа оставио/... беби фејс, леп ко лутка, магнет за нове девојчице, навијачице, са натписима: " ожени ме "..... да, да, спорт је за младе, тако је од увек било, а легенде у восак и у музеј за дуго сећање.... нека нам остане у лепој успомени.
    sigpic

Comment

• Odličan Zverev. Malo mi je manje krivo što je Fed izgubio od igrača koji je sve draži i draži. Federer totalno van forme, retern ne postoji, servis loš, imam utisak da ni sa fizičkom spremom nije dobar. Daj Bože da ovo bude do Wimbledona kako treba ali teško. Očigledno će 1/4 finale ili 1/2 finale krajnja destinacija.
      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Ali je stvarno zanimljivo kad Tim dobije Federera ovaj je ocajan bio, katastrofa, vidi se da nije u formi, kad Zverev dobije onda je dobio najboljeg travara svih vremena

Smehoteka.
        sigpic

Comment

• Није Федерер у форми, то је и сам изјавио прошле недеље у изјави после меча, рекао је да је дошао само због публике и презадовољан је што је остварио две победе, каже да му је то сасвим довољно.... верујем да је и ове недеље исто тог расположења.... тешко је очекивати да има услове за неке луде припреме кад знамо да пати од те кичме и кад видимо да је тамо киша и хладно нон стоп, а у таквим условима нема шансе да се покрене, све је укочено, а ризик да буде још горе је много велики.... дакле све је ово очекивано .... појавио се, удовољио своим фановима и сви задовољни...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Ali je stvarno zanimljivo kad Tim dobije Federera ovaj je ocajan bio, katastrofa, vidi se da nije u formi, kad Zverev dobije onda je dobio najboljeg travara svih vremena

Smehoteka.
            Jel citas sta mi pisemo ili? Pre 5 minuta sam napisao Bojani da se Roger ne kreta kako treba i da je ocajan. Ali neko ne moze ni do seta da prismrdi i na takvog Rogera, tako da odlicna pobjeda je ovo za Sase. Dobro je da je skinuo ovakav skalp, mnogo ce mu znaciti.
            OVAKO

Comment

• Voleo bih da na svakom turniru u naredne 3-4 godine Novak igra sa Zverevom. Bio bi skor jedno 50-0 za Đokovića.

Novak bi otišao u penziju, a ovaj bi mogao da preuzme prvo mesto kad Novaku izađu bodovi.

Oduševljavate se sa jednim igračem koji još ništa nije osvojio, a u ovom momentu imate čoveka koji drži sva četiri slema u vlasništvu, jedini u istoriji na tri različite podloge, a ni blizu nisam video takvo ushićenje kod pojedinaca koji veličaju ovoga što je danas pobedio Feda koji je totalno van forme zbog duge pauze, a uzgred tog Zvereva Tim šamara gde god stigne. I Kokinakis će ga šamarati kad se vrati.

Jel tebi Clay bitno da je igrač dobar ili da je mlad, jer iz tvojih postova vidim da su ti godine igrača bitnije od onoga šta pokazuje. Po meni imaš jako čudan ukus što se tiče tenisa, voliš balavce i drvoseče.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                Samo mi kazi ko je danas rekao da ce biti svetski broj 1?
                Evo druže, ja ću reći Lik je vanserijski talenat, budući #1 i multislam šampion. Stepen razvoja mu je fantastičan i već ove sezone ostvaruje ono što niko nije očekivao. Njega vjerovatno samo povrede mogu spriječiti da maksimalno ostvari svoj potencijal kojeg ima u nevjerovatnom obimu, a konkretno govorimo o potencijalu za ATG igrača.

Neka Thiem uzme sutra, za 2-3 godine će svakako sve to iskihati
                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• +1 za brata Gojka, nadam se i ja da ce ovaj Zverev biti najtezi Novakov protivnik u buducnosti, mogao bi Nole do 40. da igra.
                  sigpic

Comment

• Koliko neki ovde misle da se razumeju u tenis, a dalje od nosa ne vide ili samo vrhunski troluju.
                    Moguce da je i nesto izmedju...

Sent from my Z3 compact <3
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Jako dobro igra Andy. Ne znam kakvu povredu komentator spominje
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Jel citas sta mi pisemo ili? Pre 5 minuta sam napisao Bojani da se Roger ne kreta kako treba i da je ocajan. Ali neko ne moze ni do seta da prismrdi i na takvog Rogera, tako da odlicna pobjeda je ovo za Sase. Dobro je da je skinuo ovakav skalp, mnogo ce mu znaciti.
                        Ubio ga je dubinom, imo je baš jasan gameplan i bio je glavom u meču sve vrijeme. Jasno je da je ovaj Federer poprilično bolji od onog iz Stuttgarta i da je Zverev samo malo lošije odigrao, izvjesno je da bi Roger dobio. Rogerovo lošije kretanje je dosta pomoglo i to je Zvero baš koristio šetajući ga po terenu. Da nema mogućnost da sa oba krila plasira lopte po svakom dijelu terena, bilo bi dosta teže, ali kada si onako talentovan onda su mnoge stvari u startu olakšane.

Nevezano za sve ovo, njegova udaračka snaga i ballstriking su impresivni, iako mu je tek 19 godina.
                        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Meni je bas veliki nos, pa mi blokira vidokrug, ne znam za tebe Gojko

Sve u svemu ovaj Federer je za klasu bolji od onog iz Stutgarta, ovo je mozda i najbolji Federer ikad na travi, ali ga je savladao Aleks i ovom pobjedom je jasno stavio do znanja da ce biti broj jedan i 10+ osvajac Slemova. Kad se sjetim prosle nedelje i pobjede Tima ono je bio poklon Federera, posle je Tim osvojio i titulu iako nema pojma da igra na travi, ali i to je bio poklon. Osvajac je vec jasan, finale ce biti samo formalnost.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                            Evo druže, ja ću reći Lik je vanserijski talenat, budući #1 i multislam šampion. Stepen razvoja mu je fantastičan i već ove sezone ostvaruje ono što niko nije očekivao. Njega vjerovatno samo povrede mogu spriječiti da maksimalno ostvari svoj potencijal kojeg ima u nevjerovatnom obimu, a konkretno govorimo o potencijalu za ATG igrača.

Neka Thiem uzme sutra, za 2-3 godine će svakako sve to iskihati
                            Znači ako se Zverev ne daj bože povredi neće postati ATG samo zbog povrede, ako sam te dobro razumeo. Znači igrač od 19 godina koji još ništa nije osvojio biće po tebi u rangu Borga, Samprasa, Rodžera, Rafe i Novaka ako ga zaobiđu povrede, bolji od Lendla, Agasija, Mekinroa, Konorsa, Vilandera, Bekera i Edberga.

Prilično smela prognoza, svaka čast.

Comment

• Originally posted by goku View Post
                              Prilično smela prognoza, svaka čast.
                              Hvala.

Comment

• Odlican Endi
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X