Cuj grbavi Kirgios veci talenat od Zvereva, e nek sam sve cuo u zivotu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Originally posted by ClayWarrior View PostSamo mi kazi ko je danas rekao da ce biti svetski broj 1?Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDje si Veliki nikadnecupisativisenaovomforumu Ajnstajne.
Jbg opet ce Tim morati da vas gasi. Rodjen da vam rusi snove i vama i vasem pulenu1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Tenis banovan jer "smara" sa hrvatskim teniserima. Malo dijete je covjek za Zvereve, pa nijedan nije banovan. Lijepo je vidjeti sve ove nove/stare face, nisu bili tu kad se pisala Gren Slem istorija, zauzeti ljudi vjerovatno, nisu stigli da prokomentarisu, ali ova istorija sjutra je svakako mnogo vaznijasigpic
Comment
-
Pa ako samo ja prekršio neko pravilo, neka se i mene banuje.
Originally posted by Vladan View PostKako ga samo samara
Federer svakako nece zeljeti Zvereva u svom dijelu zrijeba ubuduce, utjerao mu je ovim mecom malisa strah u kosti
Inače Sale 18 na race listi, u slučaju sutrašnje pobjede mogao bi i u top 10 na Wimbledonu.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Ne treba niko da bude banovan, covjek ima pravo da komentarise igrace za koje navija, svakako je masu manje naporan od navijaca Aleksa.
Kopaj, samo kopaj. Osvojio ti Marej Rolan Garos, Nadal nedostizan za Djokovica, lijepo vrijeme za tebe, moras u necemu i dodatnu satisfakciju pronaci jbg. Tu sam da pomognem i oraspolozimsigpic
Comment
-
Lepo je neko rekao da je Tim igrač trenutka,nema tu mnogo talenta i osećaja za loptu, jedina njegova prednost je velika eksplozivnost u udracima, koju na žalost ne ume da kontroliše, pa zapinnje i kad treba i kad ne treba. Dok je mlad to će piti vodu za kasnije nisam siguran.Last edited by Dekson; 18-06-16, 18:06.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Eto Vavrinka udara po lopti kao nenormalan pa proigrao u 30. Sve je moguce. Do prije godinu i po dana Djokovic nije bio ni u jednoj prici za najboljeg svih vremena, danas jeste. Sport je cudo.
Tim svakako nece uzeti 10+ Slemova kao Zverev. Njemu su i 3-4 dosta. I nama njegovim simpatizerima. Prvo mjesto i cetiri Slema, ljepota.sigpic
Comment
Comment