Tacno, al ne mozes da ih zanemaris, ipak i tamo dobijao neke jake sljakere. Al dobro, ovde Nadal, Ferer, Almagro, masu bolji nego u Umagu i Gstadu. Vjerovatno dobija i Pella i onda valjda protiv Nadala, mislim da opet ima poprilicno velike sanse da ga dobije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Žreb je odličan, SF Đoković i Čung i drugo Kližan i Vavrinka. Finale Nole i Vavac, i odmah da proknjižimo tituluŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ako ovo nije jaka kisa ne znam sta je onda! Bukvalno dan nije prosao da nije pravila probleme
Ne znam ko je od vas gledao Pelju ATP Challenger Tour Finals-u u novembru, ali je tu jasno pokazao kakav tenis moze da igra, pre one uzasne povrede protiv CekinataPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Kisa bas smara,najiritantnija svar u tenisu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Da mi lepo u Riju proknjižimo titulu za Rafu?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Majko mila koliko je ovo lose.Cuevas ga ubija u razmenamaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment