Zali boze sto ce ovaj u finale, katastrofa od tenisa ove nedelje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
како бих ја гледао овај меч да су овоица фини и културни, овако пратиш ко како реагује, а у тенису и те како неко може ментално да падне на провокавије, е сад ми пратимо, не трепћемо, да видимо шта ће сад да биде?
било 4/1 сада је 4/4 и ето опет фрке.... а и Вавринка зна да уђе у зону сумрака и да одспава део меча....Last edited by Žika; 26-02-16, 13:45.sigpic
Comment
-
Uzima ovo Stanislas sa nikakvom igrom. KLASA.Last edited by Sandugp; 26-02-16, 13:55.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
I ja sam za Lopeza, njegov tenis mi je najljepsi od ovih koji su preostali, iako mi je i Bagi mio, ali je Felisijano jedan od poslednjih pravih teniskih umjetnika. U poznu jesen karijere da uzme najvecu titulu serije 500 bilo bi sjajno za njega.
No Vavrinka i u ovakvom stanju je favorit sjutra, klasa je iznad ove dvojice iako se vidi da na brzim podlogama to nije to.sigpic
Comment
-
Sto je Bagi mio to mu se i snio
Mogu samo on ili Srecko da cestitaju Vavcu i smisle neki dobar runner up govor. I to je to ...sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Pa namestilo mu se jbg. (Vavcu).
Uzeo je i Marej dva slema pa nista (a na oba mu se imbasticno namestilo a igra mu je bila "opasna"), a ti nasao sada ovde da kukas za jednu 500-icu....sigpic
Comment
Comment