Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• баш сам се питао када ће му вратити дуг из финала Србијаопен? у спорту се све враћа, кад тад...једино име које је пристало да се ту појави, а то јер му је велики пријатељ у првим данима када је голобрад закорачио у атп турнире, чекао сам када ће му се одужити, тешко на мастерсима и слемовима, а ово је права мера јеро оне мле турнире од 250 о ме огра.... шта овај турнир Нолету па и значи? једино што мора и то пар да одигра да га не казне, овде су га заготивили и ред је да ту игра из опет неког пријатељства и тео и наши фоле Фелецијана и све се лепо погодило... што се тиче повреде, ње неке озбиљне и нема, инфекција ће проћи, уосталом колико година Ноле нема никаквих пробллема / хвала богу/ на крају крајева неки заборављају да је он ипак људско биће и има право и на кијавицу ако ништа друго...
    Last edited by Žika; 26-02-16, 09:07.
    sigpic

Comment

• Nego, meni žao Vladane, što sada neće moći da ispraši Nika (budućeg šampiona Dubaija) kako si očekivao
      Šala mala, odmah da kažem. Žao mi je kao Novakovom navijaču, da preda meč, ali doneo je ispravnu odluku. Bolje i to nego da se troši bez veze i još više komplikuje stvari sa okom.
      Čekamo da se oglasi, a meni se čini da je ipak u pitanju infekcija.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• To je sve zbog crne mace, ja kad vam kažem... kako se ona pojavila....
        Last edited by miloolja; 25-02-16, 17:50.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Zbog čega je folirao?
          Odakle ti to? To niko nije rekao.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Ne čitaš Maro, ne čitaš, a pitanje je Vladanu bilo upućeno.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Čitam Oki, no mi nije jasno tvoje pitanje, nije niko rekao da folira. Mislim da je Vladan napisao
              Ko misli da folira, neka misli
              i da se to odnosilo na medije i teoretičare

Comment

• Ma ko da je ovo bitno ljudi, zviždali su pre svega iz razloga što su platili ulaznice i nisu dobili očekivani show.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Pitanje je zapravo trebalo da glasi...zašto bi folirao?
                  Zaboravi...
                  sigpic

Comment

• E,to već menja stvar.
                    Ni zbog čega...

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      To je sve zbog crne mace, ja kad vam kažem... kako se ona pojavila....
                      Sve je ovo zbog trolovanja. Crna maca je spasila stvar. Desilo se u ne previse bitnom Dubaiu.

Comment

• Infekcija prodje za par dana, samo je vazno da nema problema fizicke prirode. Jbg desava se, ako moze da se bira turnir na kojem treba da se desi to je ovaj, Peking ili Doha. Igra je tu, samim tim i forma, idu pustinja i Florida dje vlada godinama vec i mnogo su vazniji od Dubaija. Ali da se razumijemo, sad ni Mastersi nisu toliko vazni, samo Slemovi. Naravno Mastersi sluze da se udje u formu pred Slemove, s tim sto je prosle godine na dva u Americi igrao finale i nije bio u nekoj formi pa je opet osvojio USO. Samo neka drzi fokus i motiv za Slemove, 18 nije lako dostici ali je definitivno dostizno.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Infekcija prodje za par dana, samo je vazno da nema problema fizicke prirode. Jbg desava se, ako moze da se bira turnir na kojem treba da se desi to je ovaj, Peking ili Doha. Igra je tu, samim tim i forma, idu pustinja i Florida dje vlada godinama vec i mnogo su vazniji od Dubaija. Ali da se razumijemo, sad ni Mastersi nisu toliko vazni, samo Slemovi. Naravno Mastersi sluze da se udje u formu pred Slemove, s tim sto je prosle godine na dva u Americi igrao finale i nije bio u nekoj formi pa je opet osvojio USO. Samo neka drzi fokus i motiv za Slemove, 18 nije lako dostici ali je definitivno dostizno.
                          To je dobar zank kad se ja slozim sa tobom.

Comment

• Samo mi krivo sto nece ocitati lekciju Kirgijosu. Valjda ih zrijeb ukrsti u pustinji.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Samo mi krivo sto nece ocitati lekciju Kirgijosu. Valjda ih zrijeb ukrsti u pustinji.
                              Ma o cemu ti mislis.

Meni je samo krivo sto je onako reagovao na nvijaca. To znaci da jos nije prebrodio neke stvari.

Comment

• Nemoj da ti bude krivo, neće nikad ni prebroditi, to je jače od njega.
                                sigpic

Comment

Working...