Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji je kralj Lopez

Comment

• Originally posted by Nesic View Post
      Koji je kralj Lopez
      Sedi setan, isti onaj pogled kao kad igra mec haha.

Comment

• Stvarno zbog oka predao?
        OVAKO

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Koliko ce sad smarackih vesti, predvidjanja, teorija zavere morati da se slusa zbog ovoga

Jbga cena velicine
          Ne pominji, dojadice, evo vec stizu notifikacije kojekakvih vesti drugaru na telefon jer sam te smarace pogasio.

Comment

• Vjerovatno je prehlada u pitanju pa dodata iritacijom oka. Ali sem par poena nije licio na sebe.
            sigpic

Comment

• Nadam se da će biti sve u najboljem redu sa okom. Šteta što je prekinut niz uzastopnih finala i pobeda u njima.

Comment

• Sad će dušebriznici da se jave. Mats kaže Fed uzima IW i Miami
                Izeš Dubai, očigledno je dosta ozbiljno bilo čim nije želeo da nastavi.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Od izlaska na teren se videlo da to nije Novak koga svi znamo. Mislila sam da neće predati i pružiti šansu hejterima i teoretičarima zavera. Međutim, on zna najbolje. Bolje da preda nego da se muči, posebno sada kada se bliži DK, a i pitanje je čak i da je izvukao meč kakav bi bio sutra.
                  Ova predaja me uopšte nije štrecnula, šta god da je u pitanju( infekcija oka ili iritacija zbog sočiva) reši će se kroz par dana, bitno da nije neka povreda i sl.
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                  Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                  "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• ма Фели му је одличан друг, мора мала отпремнина пред пензију.. а можда се и прејео баклава тамо..
                    sigpic

Comment

• Video kako igra Kyrgios i pobjegao, pametna odluka.
                      OVAKO

Comment

• Pa jel moguće da zvižde?
                        UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Pa moguće..Ima raznih navijača.Isti ti su zviždali i na onu duplu Lopeza.
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ja sam uvijek za predaju u ovakvim situacijama, pa i kad su igraci umorni i kad se vidi da ne zele, ne mogu da promjene stvari na terrnu. Vidljivo je svima bilo u kakvom mu je stanju oko, ko misli da folira neka misli, ne vidim potrebu za uzbudjivanjem.
                            sigpic

Comment

• Zbog čega je folirao?
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Tarantula View Post
                                Pa jel moguće da zvižde?
                                Prirodno je d mu zvizde. Dosli su ljudi da gledaju tenis. Isto tako je prirodno da je Novak predao. Nesto nije bilo u redu, pitanje je samo sto.

Comment

Working...
                                X