Koji je kralj Lopez
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
-
Sad će dušebriznici da se jave. Mats kaže Fed uzima IW i Miami
Izeš Dubai, očigledno je dosta ozbiljno bilo čim nije želeo da nastavi.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Od izlaska na teren se videlo da to nije Novak koga svi znamo. Mislila sam da neće predati i pružiti šansu hejterima i teoretičarima zavera. Međutim, on zna najbolje. Bolje da preda nego da se muči, posebno sada kada se bliži DK, a i pitanje je čak i da je izvukao meč kakav bi bio sutra.
Ova predaja me uopšte nije štrecnula, šta god da je u pitanju( infekcija oka ili iritacija zbog sočiva) reši će se kroz par dana, bitno da nije neka povreda i sl.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa moguće..Ima raznih navijača.Isti ti su zviždali i na onu duplu Lopeza.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ja sam uvijek za predaju u ovakvim situacijama, pa i kad su igraci umorni i kad se vidi da ne zele, ne mogu da promjene stvari na terrnu. Vidljivo je svima bilo u kakvom mu je stanju oko, ko misli da folira neka misli, ne vidim potrebu za uzbudjivanjem.sigpic
Comment
Comment