Ovo je veliki ispit za Vavrinku, ovo je vise od tenisa, za cast i ponos. Ako izgubi neka se pokrije usima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Nista, idemo lepo kuci da se spremimo za travu i veliki duel sa SAD-om, sto je bilo redovno finale u neka sretnija vremena
Sta li je on tebi Vladane uradio ja mislim da bi bilo najbolje da se negde posle slavne Tomiceve generacije zabranilo mladjima da stupe na Tur, da se ovo haoticno stanje u muskom tenisu malo umrtviPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Meni ne smetaju mladje generacije, samo maloumnici. Kirijos za mene nije normalna osoba, a posle svega sto je radio u svojoj kratkoj karijeri radovacu se svakom njegovom porazu. Zverev mi je antipatican ali Kirijos je ipak nesto drugo. Dva od citavog tura nisu svi
Odlicno, sve se odvija kako treba. Ledja trpe kad si sirovina samo, kad ne umijes da doziras, kad ne znas kako se servira drugi. Vavrinka samo da bude koncentrisan, a vjerujem da ce biti, ovo mu je jedan od najvaznijih meceva u sezoni, i izjava za Australijanca sve govori.sigpic
Comment
-
Ma odabrao si odlicnu dvojicu, nema sta
Po tim kriterijumima Lendl, Mekinro i Konors bi bili u ludnici u sobama jedan do drugog.. tenis nikada nije bio dzentlmenski sport. Nik je budaletina ali je sa partijama iz prethodnih 10 dana preko potreban ucmalom i dosadnom TuruPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Ne bi naravno, mozes reci za protivnika sta god oces, imas trash talk u NBA npr, doduse manje nego nekad ali to je sve draz sporta. Peckanje, provociranje, ja protiv toga nemam nista. Ali da ti onako nesto kazes onom preko puta je bas bijedno, moras da bude nivo kisne gliste. Jedno je kad se obracunavas direktno sa protivnikom, drugo kad uvlacis druge ljude, na najgori moguci nacin, ni u boksu nisu dozvoljeni udarci ispod pojasa. I ja se divim Vavrinki kako je odreagova, normalan covjek bi ga polomio jednostavno. Ali to je njegova nemoc, on treba da zivi sam sa sobom, do podneva mrzi sebe, od podneva cijeli svijet.
Ja njemu nikad nisam i nikad necu sporiti talenat, ali neko ko mrzi ono sto radi i ko nema nikakvog postovanja i moralnih vrijednosti i ne uspijeva. Takvi sami sebe uniste.sigpic
Comment
Comment