Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da stari Nadal. Da li ovaj Nadal ima fizikalije da igra u ludackom ritmu prije Pariza? Da li to moze da izdrzi? Jer se nekad znalo, Nadal sto vise meceva odigra to je bolji, je li sad stvarno taj slucaj? E to cemo da vidimo. A nivo mu je generalno osjetno slabiji od onog najboljeg na sljaci. Taj Nadal je bio masina, ovaj nije masina slozicemo se.
    sigpic

Comment

• Bitno je da ima igru i da FH je sve bolji i bolji. Ne zajebavaj, prosle i na pocetku ove sezone su ga dobijali neke poluigrace, sad to nema, barem za sada. Ja nista ne kazem oko RG-a, nista se ne zna do tad, treba da vidimo i zdrijeb, i Novakovu formu, a i formu ostale igrace.
      Inace, jel ima Rafa sanse za 4to mesto pre entry lista za RG-a?

Edit: Joj, al raznosi vjetar danas u Barseloni...
      Last edited by Stefan-kobe; 20-04-16, 16:02.
      OVAKO

Comment

• Ma i ne kaže niko da je ovo stari Rafa, upravu je Vladan, stari Rafa bi ovog pomeo. Kažem samo da je puno bolji nego je prošle godine bio na šljaci, i da se primjeti napredak. Najbolje se vidjelo po tome kako je par kratkih riterna zakucao, samouvjereno. Prošle godine bi ispao od ovog

Neka osvoji Barselonu, neka još poraste to samopouzdanje pa ćemo vidjet do RGa, šta ćemo i kako ćemo.
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Вића је тениска громада.... оде у треће коло, ту му је лимит?
          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            53 minuta na najsporijoj mogucoj sljaci protiv Granolersa? Najbolji Nadal je takvima davao mrvice na sljaci, sad je stalno borba. Dje ce Granolers na ovakvoj sljaci na mrezu, a on voli tako da igra, dobar je s volejima. On je sala za Nadala generalno, a sad je borba.

Ti si baš uporan majke mi.
            Niko ne kaze da je ovo stari Nadal, stari Nadal na sljaci je najveci nivo ikad viđen u tenisu.Sve što se ovdje priča je napredak u odnosu na proslu godinu i kako je Rafi bitno da ima određenu osnovu u svojoj igri i da se ostalo lakše i brze nadograđuje.To je sva poenta.

I ovo nije najsporija šljaka, a btw znas valjda i sam da Rafa voli brzu sljaku ali sa vecim odskokom loptice i suncano vrijeme.Danas je bilo sve samo ne to
            - 19 Grand Slams titles (84 titles)
            - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
            - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
            - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
            - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
            - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
            - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
            - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Koja sljaka je sporija ?

Comment

• Sporija je mislim sljaka monte carla kad je hladovina...mada su MC i barcelona sigurno najblizi, pa Rim pa Madrid zbog nesto vise nadmorske visine ja mislim.
                U principu to i nije poenta, poenta je to da Nadal voli generalno sporije podloge ali primarno je visok odskok.S obzirom da je svaka sljaka dovoljno spora idealno je cak da bude malo brza + visok odskok.

WTF i Shangai su dosta sporije podloge od npr Cincija i Montreala/Toronta, a znamo gdje Rafa bolje igra.Dvorana danas je toliko mrtva da je to za nepovjerovati, primarno zbog odskoka.Slicno je i sa Miamijem.
                - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)

Comment

• Barselona je najsporija sljaka. Sangaj je brzi od Kanade. Dvorana ima super brzih, Bazel, Roterdam, francuske zimske dvorane.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Barselona je najsporija sljaka. Sangaj je brzi od Kanade. Dvorana ima super brzih, Bazel, Roterdam, francuske zimske dvorane.
                    ma od dvorana sam mislio na 2 najveca turnira u dvorani, ocajno sporo.
                    Ne mogu se sloziti za sangaj nikako da je brzo.Ono sto je sigurno manje je odskok sto je najbitnije.

Comment

• Sangaj nije dvorana
                      sigpic

Comment

• ma mislim svo vrijeme na masters iz dvorane, jebeni pariz kad mozak stane

Paris i WTF su spori uzasno + nizak odskok i oba su daleko sporija i nizi odskok od mastersa prije US-a.Shangai jeste brzi, ali opet nizak odskok.

Poenta je samo da su Rafi najdrazi visoki odskoci primarno, pa tek onda brzina.Suha i osuncana sljaka je najbrza sto jedna sljaka moze biti, a Rafi je opet najdraza.

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                          Sporija je mislim sljaka monte carla kad je hladovina...mada su MC i barcelona sigurno najblizi, pa Rim pa Madrid zbog nesto vise nadmorske visine ja mislim.
                          U principu to i nije poenta, poenta je to da Nadal voli generalno sporije podloge ali primarno je visok odskok.S obzirom da je svaka sljaka dovoljno spora idealno je cak da bude malo brza + visok odskok.

WTF i Shangai su dosta sporije podloge od npr Cincija i Montreala/Toronta, a znamo gdje Rafa bolje igra.Dvorana danas je toliko mrtva da je to za nepovjerovati, primarno zbog odskoka.Slicno je i sa Miamijem.
                          Ako ne računaš plavu šljaku iz Madrida, koje je bila brža i od betona a klizavija od trave.
                          Last edited by Dekson; 21-04-16, 09:39.
                          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Idemo Sasa
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Stize Rafin dzelat grande Fogna

Comment

• саће Вића у другом да га изломи....
                                sigpic