Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Ma o cemu ti mislis.

Meni je samo krivo sto je onako reagovao na nvijaca. To znaci da jos nije prebrodio neke stvari.
    Jbg treba im davati lekcije dok su mladi, po koja vaspitna uz usi je uvijek dobra stvar. Sad je bila lijepa prilika bas.

Sto se navijaca tice Novak se nikad nece promijeniti. Tijeri Anri je zelio da ga svi vole i nije mu bilo jasno kako mu zvizde i zasto ga ne vole kao Ronaldinja npr. kad on duze traje, konstantniji je, majstor kao i Brazilac. Novakov menadzer i sam kaze da on odbija velike pare od kladionicarskih, poker i alkoholnih kompanija i nece da ih reklamira jer zeli da posalje pravu poruku. On sve radi po JUSu i opet ne dobija postovanje, to njegov mozak ne moze da pojmi, a opet da nema inata on ne bi bio to sto jeste. Dok god ga ovakve stvari pogadjaju to je dobro za njegov motiv, njegov tenis.
    sigpic

Comment

• Ja mislim da nije samo to što.. da kažemo pati za tim da ga svi vole. Već doživljavam da ima i malo onog... kraći mu je fitilj, doduše malo sa godinama je porastao što je normalno, odnosno temperamentniji je, plus kada se spoji ovo da mu nije dobro, a predao je prvi put posle.. koliko +350 mečeva? ... reakcija je bila u njegovom stilu, ništa loše ni pogrešno. Uostalom ovo je sve deža vi.
      Last edited by miloolja; 25-02-16, 19:45.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 2.3 sutra na kyrgiosa. Poklon ?

Comment

• Poklon ili ne, zna sta mu je ciniti sada.. a igrao je 15 puta bolje od Vavrinke ove nedelje
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Da li je moguce da se u Akapulku bas nikome ne gleda tenis? Kapiram i lepo vreme i more ali ovo je tuzno, i ponavlja se iz nedelje u nedelju

Pozdrav Dzankicu majstore

sigpic

Comment

• Ti Bernarde da platis lepo nekog jakog sportskog psihologa, ovo je nadrealno

sigpic

Comment

• U stvari, bolje da ovo niko nije ni video

sigpic

Comment

• Bolje.
                  Ali stvarno sta se desava sa publikom, ima li neki dogadjaj blizu pa nikoga ne zanima tenis?

Comment

• U Akapulku na suncanih 30 stepeni.. mislim da ce se naci neka desavanja

sigpic

Comment

• Plaza i 'ladno pivo, tople dame ;)
                      Koga briga za samaranje zute loptice ;)

Comment

• Nick do jos jedne titule

Comment

• Dolgopolov igra strasno

sigpic

Comment

• Šteta za Fritza. Da je i ovo dobio u tri seta ne znam što bih rekao, ali i ovako je pokazao da ima mnogo šampionskog u sebi.

Uzdam se u Thiema. Mora nekad proradit i van šljake jer, iako je šljaka njegova podloga, ovo je ipak 2016. i razlike između podloga su neuporedivo manje.
                            Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Bas steta posle onakvog prvog seta

sigpic

Comment

• Ајд да видимо од чега је Киргос састављен.....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X