Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Sandugp View Post
    Zbog cega tvrdis da je sarlatan? To me zivo interesuje? Jel rekao nesto sto je netacno? Videli smo i sami drugi i treci set je Skot odigrao bas onako kako bi to Vilander voleo da vidi i rezultatski je bio opasno blizu. To je ono sto je fakat, s tim sto je Mats (slucajno ili namerno - ne ulazim) zaboravio da pomene da je drzati takav nivo igre tolliko dugo nestvarno tesko. Nadovezao se on na to kada je rekao da bi voleo da Marej od pocetka igra tako, a ne samo odredjeni period, ali nije bio totalno precizan. Glava je presudila u oba ta seta i onda imamo rutinsku Novakovu pobedu.

    Cudi me i sto nije Novak dosao u studio na kraju? Zna li neko nesto povodom toga?
    Znam ja, neće više da se folira i bude ljubazan sa likovima koji to ne zaslužuju.

    Nadam se da je odustao od onog tripa da hoće da se svidi svima.

    Sada treba surovo da gazi do 18. GS i 303 nedelje na broju 1, u inat svim tim smradovima koji svaki njegov uspeh doživljavaju kao još jedan udarac za sport koji rezervisan samo za visoki stalež, a on je eto tamo neke Srbije.

    Idemo ove godine 4 puta bez vađenja.

    Comment


    • Vilander je bez premca. Sta da prica, kako Novak da pobijedi Endija? Pa to svi znamo da ce se desi, zna se ko je broj jedan i koga jure. Njega mozes da pobijedis onako kako je Vilander rekao. Marej je dobio jedan, a Vavrinka drugi savjet. Obojica su igrali onako kako Mets kaze da trebaju. Jedan je bio nikad blize na Slemu, drugi je i dobio dva puta u poslednje dvije godine.
      sigpic

      Comment


      • Ja bih licno voleo da Mats preuzme Skota, kad bi poceo da mu namece svoje takticke zamisli koje ovaj prosto igracki ne moze da isprati, to bi bio fijasko epskih razmera
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

        Comment


        • Zapravo Endi igracki moze sve da isprati, problem je sto on nije mentalno na Novakovom nivou. Moze da igra ofanzivno, moze da igra defanzivno, ima kontru i moze da uspori igru maksimalno i pojaca ravnim, razornim udarcima. Ima ludacki bekhend i ritern, prvi servis mu je izuzetan, na drugom mora da se radi. Sve u svemu Marej je u poslednje vrijeme takticki igrao prelose protiv Novaka, danas je nasao balans i bio izuzetno blizu u dva seta. I prosle godine isto, ali ovaj Novak je za klasu bolji od proslogodisnjeg u ovo doba.
          sigpic

          Comment


          • Originally posted by NI View Post
            Tri stvari za sada.

            1.
            Svi koji ste se rugali Mariju za porodjaj zene treba malo da se zmislite. Ocigledno mu je to bilo na pameti i mora da bude. I pokazo je koliko voli zenu.
            Ja ne spadam u one koji to smatraju manom. Nasuprot.

            2.
            Beker izgara. One suze su bile dirljive. Ponosan je na sebe sto je doprinio da se stvori takav sampion. Nadam da je i Vladan konacno to shvatio.

            3.
            Mari ce da napravi strasnu gresku ako ne uzme Matsa za trenera. Moresmo je npravila strasan posao danas. Ali jedini strucnjak koji vjeruje da Mari moze napraviti vise je Mats.
            Mats nije saralatan nego do bola podilazi engleskoj publici.
            Mac cuveni Vilander, zlo mu viri iz ociju...
            Sandu pa vidis li, cujes ... pa reci jednom Novak je odigrao, ej bre on je pobediooo.
            Dosta vise Endi ...
            Ali Novak to voli tad iz inata pobedjuje i melje ih.

            Comment


            • Ljutili bi se ako neko ne navija za Novaka na SK, koji je regionalni kanal, ne srpski, sa sjedistem u Beogradu doduse, a smeta vam ako na britanskom Eurosportu(sjediste u Parizu, ali su komentatori britanski, Matsa su doveli Britanci da komentarise, oni ga placaju) neko zeli vise da pobijedi britanski teniser. Zato postoji opcija srpski komentator, ali ako je neko od 2010. do danas objektivan i maksimalno postuje i podrzava Novaka Djokovica to je Mats Vilander. Viskovic i Pralica poznaju tenis, ali nikad, ma nikad ne mogu biti objektivni sto se Novaka tice, s tim nemam nista protiv, Britanci su ipak objektivniji i neutralniji. Nejasno rezonovanje.
              sigpic

              Comment


              • Originally posted by NI View Post
                Tri stvari za sada.

                1.
                Svi koji ste se rugali Mariju za porodjaj zene treba malo da se zmislite. Ocigledno mu je to bilo na pameti i mora da bude. I pokazo je koliko voli zenu.
                Ja ne spadam u one koji to smatraju manom. Nasuprot.

                2.
                Beker izgara. One suze su bile dirljive. Ponosan je na sebe sto je doprinio da se stvori takav sampion. Nadam da je i Vladan konacno to shvatio.

                3.
                Mari ce da napravi strasnu gresku ako ne uzme Matsa za trenera. Moresmo je npravila strasan posao danas. Ali jedini strucnjak koji vjeruje da Mari moze napraviti vise je Mats.
                Mats nije saralatan nego do bola podilazi engleskoj publici.
                NI, ja svoju ženu ne volim, obožavam je. Rodila mi je dva klinca.
                Ali, nisam zbog njene trudnoće sedio kući i držao je za ruke, morao sam raditi.
                Ne znam da li si oženjen i imaš decu, da li si prošao kroz to, ali moraš znati da u današnje vreme sve se precizno zna, nema tu iznenađenja.
                Ako nema problema u trudnoći, kažu ti u dan kad će se žena poroditi, čak te i naruče u bolnicu.
                Zato, ne preterujte sa Marejevom brigom, termin nije još, a ona je pod nadzorom najboljih lekara jer on to sebi može priuštiti. Zna on u dan kad će porođaj, a do tada je na svom radnom mestu kao što smo i mi ostali bili.

                Dabogda uzeo Matsa za trenera.

                Comment


                • Matsove teoretske zamisli ne bi ostvarila ni kompilacija najboljih igrača današnjice
                  Gurao se taj onoliko da bude trener samo ga niko nije hteo.
                  sigpic

                  Comment


                  • Meni ovao ludilo ovde oko Matsa uopšte nije jasno, a ja sam inače veoma subjektivana kada je Novak u pitanju
                    Mislim ko ga šiša..ali šta očekujete da kaže? Pa logično je da priča kako bi trebalo pobediti No. 1..šta vam tu smeta, nemam pojma.

                    Ali.. za svaku pohvalu je bio dvojac Kris-Sajmon.. kao i uvek prenosili su sa puno takta, iako naravno navijaju za Endija, ali umereno i bez euforije, hvalili Novaka i ĆUTALI kada je to potrebno... (poludela sam pored Ceronje u I setu , nije bitno šta priča, jer se isključim i ne slušam, ali čovek na zatvara usta). Doduše i Novak se postarao da dvojac bude fin (šala), rekli su da bi bilo AMAIZING da Novak osvoji Golden Slam, da je spreman u svakom smislu i da je imao divan govor na kraju, a ništa manje nisu ni očekivali od njega (parafraziram).

                    sigpic

                    Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                    Comment


                    • Originally posted by Vladan View Post
                      Ljutite se ako neko ne navija za Novaka na SK, koji je regionalni kanal isto sa sjedistem u Beogradu, a smeta vam ako na britanskom Eurosportu neko zeli vise da pobijedi britanski teniser. Zato postoji opcija srpski komentator, ali ako je eko od 2010. do danas objektivan i maksimalno postuje i podrzava Novaka Djokovica to je Mats Vilander. Viskovic i Pralica poznaju tenis, ali nikad, ma nikad ne mogu biti objektivni sto se Novaka tice, s cim nemam nista protiv, Britanci su ipak objektivniji i neutralniji. Nejasno rezonovanje.
                      Šta ti je nejasno?

                      U redu je da pre meča priča šta treba Marej da radi da bi dobio Novaka, jer je Novak apsolutni favorit.

                      Ali nije u redu da posle meča svo vreme potroši na Mareja, a ne na pobednika turnira. Bar da je pričao pola, pola.

                      Comment


                      • Nole dere kozu s ledja svima.. i sto je najgore, ne naslucuje se kraj tom njegovom sadizmu

                        Ipak, mislim da ce ovo biti krvava godina.. RG ce imati Vavrinku i eventualno Nadala, Wimbledon ce imati totalno poludjele Mareja i Federera.. mnogo su mu kivni svi, svi zele krvi da mu se napiju. Samo na ovom slemu smo svjedoci kakvi su sve medijski ataci bili vrseni nad njim, sve sa namjerom da se slomi ta njegova celicna zelja za trijumfima. Ocekujem da to samo sve vise eskalira i bice sve "skandaloznije" sto se vise bude primicao carobnoj Federerovoj cifri od 17 gs-ova.. Definitivno uzbudljiv uspon za pratiti.

                        Comment


                        • Originally posted by Vladan View Post
                          Zapravo Endi igracki moze sve da isprati, problem je sto on nije mentalno na Novakovom nivou. Moze da igra ofanzivno, moze da igra defanzivno, ima kontru i moze da uspori igru maksimalno i pojaca ravnim, razornim udarcima. Ima ludacki bekhend i ritern, prvi servis mu je izuzetan, na drugom mora da se radi. Sve u svemu Marej je u poslednje vrijeme takticki igrao prelose protiv Novaka, danas je nasao balans i bio izuzetno blizu u dva seta. I prosle godine isto, ali ovaj Novak je za klasu bolji od proslogodisnjeg u ovo doba.
                          Nema stabilnost, drugi servis ranjiv, FH nije probojan a protiv ovakvog Novaka moraš da lupaš sa obje strane. Sklon je greškama u serijama, previše pada nakon dugih izmjena. Generalno vlada osjećaj da Novak ne može izgubiti od njega i nije to samo osjećaj nego i činjenica. Maksimum Murraya je 1 osvojeni set.

                          Comment


                          • I još mi je manje jasno da uporno "jurite" Matasa, da ga slušate da li je dovoljno "pljunuo" po Novaku. Pa kada bi me toliko nervirao, ne bih ga slušala taman da mi plate.
                            sigpic

                            Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                            Comment


                            • Ne moze iz prostog razloga jer mu je forhend slab i to mu oduzima mogucnost da diktira igru u duzem vremenskom intervalu. To je Koreca lepo primetio. Danas od njega nije vidjeno nista epohalno, imao je on ovakve epizode i ranije. Novak bi ga pustio da izdivlja dok ne izdusi. Jedino sto mi se cini da je fizicki spremniji nego pre., zato se i vratio u trecem. Samo sto je Novak dosta kompletniji igrac nego pre nekoliko godina.

                              U drugom setu se drzao jer ga je servis sluzio i bh je fercerao, izvukao se iz mnogo neprijatnih situacija ali tako ne moze da se igra u kontinuitetu. Dosta toga sto smo danas videli bilo je iznudjeno s njegove strane. Novak je na 5:5 prosto podigao nivo, udarao je cistije, diktirao, video se maksimalan fokus i Skot vise nije imao bilo kakve sanse. Isto vazi i za tb.
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

                              Comment


                              • Originally posted by notorious View Post
                                Nema stabilnost, drugi servis ranjiv, FH nije probojan a protiv ovakvog Novaka moraš da lupaš sa obje strane. Sklon je greškama u serijama, previše pada nakon dugih izmjena. Generalno vlada osjećaj da Novak ne može izgubiti od njega i nije to samo osjećaj nego i činjenica. Maksimum Murraya je 1 osvojeni set.
                                I to ako uzme Matsa a trenera.
                                sigpic

                                Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                                U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                                Comment

                                Working...
                                X