Mislim da jeste. Bodovi se sigurno neće deliti, a da li će se igrati play off i play out i kom obliku, ne znam. (ne sećam se kako beše)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostJa mislim da su prvi glupost sa podelom bodova primenili u Belgiji.
Comment
-
Strašno. Meni ne smeta plej of gde će se najjači timovi takmičiti i gde će imati više jakih utakmica, pa će se konkurenti direktno boriti za titulu, ali ne možeš bodove poloviti jebote. Nije pravedno. Hipotetički da Radnički uzme titulu ispred Zvezde za bod, uzeo bi titulu tim koji je osvojio manje bodova u totalu.
Comment
-
Pa OFK je ispao u drugu ligu nakon podee bodova, mi smo te sezone zavrsili iznad crte. Interesantno da je nekoliko drzava Evrope prihvatilo ovaj model, Rumunija, Ukraina, Poljska, pa cak i Danska izmedju ostalih igraju po ovom nejasnom sistemu.
Dobro je dok nam ne uvedu sistem koji se koristi u drugoj ligi Holandije
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostGlupost je za onog ko je prvi jbg....dok smo komšama gledali u leđa redovno, ja sam se lično radovao ovom modelu igranja.
Valjda se vremena menjaju.
Ako se ukida, neka se osmisli sistem koji će da traje a ne da svakih par godina nešto menjamo.Last edited by nebitan; 08-04-19, 09:24.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zato što to od kada je uvedeno Partizan nije nikada ni završavao prvi. Možda u jednoj sezoni. Prvoj.
Svake godine dajemo šansu nekome, ukidaj ovo sranje koliko sutra. Samo Partizan ima beneficije od njega.
Ukidaj!!!!! Ganac čuješ li ukidaj! Ti Brajkula nemoj da se žališ da ne bih preko svojih intergalaktičkih kombinacija sredio plej of u Seria A, pa kad se prepolove bodovi Milan Inter i Napoli prcnu Juvea i ostanete bez skudeta.Last edited by Cassius Clay; 08-04-19, 09:09.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostSad će čika Kronos da me grdi. Šalim se ne morate ukidati Nemoj Ganac ukidati ubiće nas gazda Kronos. Moramo im ostaviti nadu svake godine da mogu uzeti
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
"Prvo kolo plej-ofa će biti odigrano narednog vikenda, kao što je i planirano, a drugo sredu 17. aprila kada je trebalo da na programu budu prvi mečevi polufinala kupa.
Utakmice Kupa Srbije pomerene su za nedelju dana i biće odigrane u sredu 25. aprila. Preostala kola plej-ofa bi trebalo da budu odigrana u ranije predviđenim terminima."
https://www.mozzartsport.com/fudbal/...derbija/324082
P.S. s tim što je 25. april četvrtakLast edited by Constantin; 09-04-19, 10:18.
Comment
-
Нема померања, 160. вечити дерби ипак 25. aприла
Иако су поједини медији објавили да ће 160. вечити дерби проузроковати померање читавог 33. Кола и претумбавање распореда плеј-офа, од тога неће бити ништа.
Упркос томе што је постојала могућност промене термина вечитог дегбија, односно читавог 33. кола, а самим тим померање и 32, у Заједници Супер лиге, потврдили су да ће распоред у плеј-офу остати по раније утврђеном календару такмичења.
То значи да ће се вечити дерби између Црвене звезде и Партизана играти у четвртак, 25. априла, док ће 32. коло бити одиграно 21. априла.
У среду, 17. априла, као што је раније и планирано, биће одигране утакмице полуфинала Купа Србије, између Црвене звезде и Младости, односно Партизана и Радничког.
Првенство се после Ускршњих празника наставља утакмицама 34. кола, које су заказане за 1. мај.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-li...82YfQvp6fsFyDg
Comment
-
Они најскептичнији рећи ће да је можда неко наговорио навијаче Партизана да вређају играче Војводине како би меч био прекинут и завршен знатно после предвиђеног времена.
.....................
Ништа боље, ипак, не би требало ни да очекујемо у шампионату где се истраге о сумњивим резултатима покрећу само на сигнал УЕФА због високих уплата у кладионицама, а не и кад сви у ТВ преносу видимо чудан аутогол, или смо сведоци да Младост и ОФК Бачка путују у Ниш са резервним тимовима.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-li...er-neregularno
Comment
Comment