Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uroš View Post
    Ponište čist gol, izbace trenera. Mrzim Partizan iskreno. Da Bog da se ugasili. Nisam rekao ništa što ne bi rekao Realovac za Barselonu, i obrnuto i Riverovac za Boku, Mančesterovac za Lfc.

Mrzim Partizan neka ostane zapisano. Sloboda govora.
    Ti to meni nešto
    sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

Comment

• Kafu leb te jebo.

Comment

• Originally posted by Constantin View Post
        Realno. Umorni igrači, Lalat malo rotira, 12-13 igrača. Mada i danas smo bili bliži, puno bliži pobedi od domaćina, ali...šta da se radi. Sve je to igra, a najbitnije je to što nam ovaj, uslovno rečeno "kiks" ne remeti ništa.
        Imao sam priliku da pogledam vas mec u Zemunu, debelo ste se provukli tada. Juce nisam video kako ste igrali u Sapcu, ali npr Zemun koji je kandidat za ispadanje je imao konkretnije sanse od Radnickog na tom mecu, dosta slabo ste stajali tokom citave tekme, dali gol pred kraj posle prekida...
        Bolje si upoznat sa rosterom kojim Lalatovic raspolaze, ali ne zvuci dobro da tako malo prostora za rotacije ima.

Comment

• Originally posted by Manoly View Post
          Imao sam priliku da pogledam vas mec u Zemunu, debelo ste se provukli tada. Juce nisam video kako ste igrali u Sapcu, ali npr Zemun koji je kandidat za ispadanje je imao konkretnije sanse od Radnickog na tom mecu, dosta slabo ste stajali tokom citave tekme, dali gol pred kraj posle prekida...
          Bolje si upoznat sa rosterom kojim Lalatovic raspolaze, ali ne zvuci dobro da tako malo prostora za rotacije ima.

Osim Zemuna, provukli smo se i protiv Rada na Banjici, a kod kuće smo protiv Napretka osvojili bod uz pomoć sudije. Ne možeš sve utakmice da odigraš u fulu, niste ni vi odigrali sve i pored velikog fonda igrača i vi ste se provukli u par susreta. Ne znam kako će biti u plejofu, verovatno će se nivo igre, donekle i sam po sebi, podići. Inače, jedna od mana Lalatovića je što ne voli da menja tim, ne rotira mnogo, uz naravno "kratak fitilj"

Ovo u Šapcu, realno, trebali smo dobiti, ali ako ništa drugo oslobodili smo se pritiska, svojevrsnog bremena, nepobedivosti

Comment

• Bolji bio Radnicki ali dobro svaka serija ima kraj, trebalo bi sa 5 bodova vise da Zvezda udje i definitivno taj prvi mec odlucuje o sampionu.

Comment

• Jeste to prvo kolo važno, ali sve da Radnički i napravi senzaciju i dobije Zvezdu u gostima, opet do kraja sve mora pobjediti i čekati još jedan Zvezdin kiks. Realno, malo je vjerovatno da se to desi.

Radnički daleko veće šanse imaju Kupu Srbije.
              U polufinalu protiv Partizana su favoriti a finale na jednu utakmicu je uvijek prilika.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Pod uslovom da u poslednjem kolu pobede i Zvezda i Radnički, nakon podele bodova, razlika će biti 4 boda. Hipotetički, pošto o tome pričate, da Radnički dobije Zvezdu u 1. kolu plejofa, dovoljan je još jedan remi Zvezde, npr. protiv komšija.....Radničkom u goste dolaze i Partizan i Čuka, a ako pobedi Zvezdu, ne vidim što bi bilo problema da do kraja dobije Lučane, Proleter, Napredak. Sve je ovo na "dugačkom štapu", sve ove kalkulacije, a slažem se da kad bi igrali finale Kupa na Čairu, veće šanse su nam da to osvojimo nego prvenstvo, jer igra se jedna utakmica pred svojom publikom. Doduše, verujem da bi u Nišu bili egal s publikom u tom slučaju. Morali bi da napravimo posebnu strategiju da nas bude više na stadionu...i to je moguće

Comment

Pod uslovom da u poslednjem kolu pobede i Zvezda i Radnički, nakon podele bodova, razlika će biti 4 boda. Hipotetički, pošto o tome pričate, da Radnički dobije Zvezdu u 1. kolu plejofa, dovoljan je još jedan remi Zvezde, npr. protiv komšija.....Radničkom u goste dolaze i Partizan i Čuka, a ako pobedi Zvezdu, ne vidim što bi bilo problema da do kraja dobije Lučane, Proleter, Napredak. Sve je ovo na "dugačkom štapu", sve ove kalkulacije, a slažem se da kad bi igrali finale Kupa na Čairu, veće šanse su nam da to osvojimo nego prvenstvo, jer igra se jedna utakmica pred svojom publikom. Doduše, verujem da bi u Nišu bili egal s publikom u tom slučaju. Morali bi da napravimo posebnu strategiju da nas bude više na stadionu...i to je moguće

Što se Kupa tiče, tu imate svoje šanse. A što se prvenstvene utakmice tiče, e tu su vam šanse male poput ribizle. Zaklecaće vam kolena od straha čim ćete na teren kročiti, a ako kojim čudom pobedite, ja ću u Nišavu skočiti.

Comment

• Originally posted by Stojanče View Post
                    Što se Kupa tiče, tu imate svoje šanse. A što se prvenstvene utakmice tiče, e tu su vam šanse male poput ribizle. Zaklecaće vam kolena od straha čim ćete na teren kročiti, a ako kojim čudom pobedite, ja ću u Nišavu skočiti.
                    Ne zariči se Niste ni vi u nekoj sjajnoj formi, a vazda se sećate Voždovca. Iskreno, ni u utakmici na kojoj ste na dobili u 1. kolu ove sezone na "Rajku" niste nas nadigrali. Prvi gol,beše Rodić, sa onim tumačenjem ofsajda, koji bio daleko iza svih naših igrača pored stative, a drugi gol iz bzvz penala koji smo napravili. Mada ne sporim pobedu, samo kažem niste nas nešto posebno nadigrali, a za utakmicu na Čairu da ne pričam, gde ste jurili bod Zvezda ima kvalitetniji i skuplji tim, ali Radnički ima poprilično iskusnu ekipu koja zna da odigra na rezultat. Nikad se ne zna. Može da se desi da nas razbijete, a može da krene, po vas, naopako. Zaebano. Da ne pričam o protivnicima koji imaju motiva i daju 120% kada igraju protiv ZVezde i Partizana. Tako da....'ladna NIšava...bolje da platiš pivce neko ako izgubite nego da ripaš

Comment

Ne zariči se Niste ni vi u nekoj sjajnoj formi, a vazda se sećate Voždovca. Iskreno, ni u utakmici na kojoj ste na dobili u 1. kolu ove sezone na "Rajku" niste nas nadigrali. Prvi gol,beše Rodić, sa onim tumačenjem ofsajda, koji bio daleko iza svih naših igrača pored stative, a drugi gol iz bzvz penala koji smo napravili. Mada ne sporim pobedu, samo kažem niste nas nešto posebno nadigrali, a za utakmicu na Čairu da ne pričam, gde ste jurili bod Zvezda ima kvalitetniji i skuplji tim, ali Radnički ima poprilično iskusnu ekipu koja zna da odigra na rezultat. Nikad se ne zna. Može da se desi da nas razbijete, a može da krene, po vas, naopako. Zaebano. Da ne pričam o protivnicima koji imaju motiva i daju 120% kada igraju protiv ZVezde i Partizana. Tako da....'ladna NIšava...bolje da platiš pivce neko ako izgubite nego da ripaš
                      Veruj mi neće biti na kraju - što rek'o to i porek'o. Mi seljaci držimo reč. U onoj prvoj utakmici odigrali smo šeprtljavo, još smo ga i tutnuli iz ofsajda. Igra za zaborav. Druga utakmica je bila pravi derbi, borbena. U finišu utakmice sudija je brlj'o, zbog čega je moj klub umalo nadrlj'o. Mnogo je bre navlačio za vas. U trećoj sigurno ćemo biti motivisani više nego u nekim ostalim utakmicama, tako da očekujem pobedu. Mi polako formu dižemo, pobede nižemo i do duple krune stižemo. Bez trofeja u Kupu, imaću muku. Nekako bi mi to bilo med bez kašike. Pivce imaš sigurno, i to ne jedno, nego gajbu.
                      Last edited by Karamazov; 05-04-19, 09:47.

Comment

• Originally posted by Stojanče View Post
                        Pivce imaš sigurno, i to ne jedno, nego gajbu.
                        Držim te za reč

Comment

• Polako, nema potcenjivanja utakmica sa Radnickim ce biti sve samo ne laka.

Comment

• Naravno, Radnički ima 20% šanse da dobije na Marakani, a onda i 10% šanse da u nastavku PO nadoknadi taj 1 bod zaostatka.

Ne mislite valjda da bi tu moglo biti nekog namještanja ili puštanja?

Kladioničarski 0.2x0.1=0.02
                            2% vjerovatnoća uvijek postoji.

Ovo se podrazumeva da smijene brata Lalata.
                            U suprotnom će odlučujuću utakmicu da počne bez golmana, ako treba

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Nema tu pustanja zahvaljujuci ovom glupom sistemu, u plej ofu razlika izmedju Zvezde i Radnickog je cetri boda, izmedju Partizana 14 ili 13, a 7 kola sa najacim ekipama, teoretski sve tri ekipe imaju sanse jos uvek za titulu.

Comment

• Lalat bi se pre obesio na sred Trga nego da uzme Zvezdi titulu ispred nosa. Svako ko ga malo poznaje zna to.

Comment

Working...
                                X