Партизан је у овој утакмици био бољи за тај један гол. Није била лепа, колико борбена утакмица, честитам навијачима Партизана на победи.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stojanče View PostMislim da će komšije sutra zadati završni udarac Radničkom i rešiti sve dileme oko titule."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostA ako damo Radnickom bodove, a oderemo vas u Derbiju?
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostAko to uradite izazvaćete naš bes koji će za posledicu imati vašu golemu bruku u derbiju. Tako da bolje igrajte pošteno ako hoćete prihvatljiv poraz u debiju od recimo dva ili tri gola razlike."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostDžaba se nadaš Konstantine. Tako mi Aleksandra Vučića nećemo dozvoliti da titula stigne u Niš."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostDžaba se nadaš Konstantine. Tako mi Aleksandra Vučića nećemo dozvoliti da titula stigne u Niš.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostA tako znači, to nam je hvala što smo se sažalili i tutnuli vam samo 3 gola. Nisam to očekivao, za srce si me ujeo.
Comment
-
Ovi iz Vojvodine se toliko napregli ne bi li dosli do PO lige, da su istrosili sve snage i sad ih kanta ko stigne. Ili to, ili su na stari dobri nacin, namestanjem dosli naprasno u situaciju da ne moraju da brinu za opstanak i sad vise nemaju nikakvih interesa.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment