Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da si pazljivije citao, video bi da Crvenu Zvezdu nisam pomenuo nijednom. Tako da te tvoje price o kukanju, i slicne iz cega se sastoje svi tvoji postovi mozes da ostavis za nekoga drugog. To nije uvreda, nego prijateljski savet da prosiris malo svoj opus na forumu, jer ti je svaki post isti.
    sloboda ili ništa

Comment

• Dok su postovi tvoje sabrace raznovrsni , tipa igramo za stipendihe koki liga , jao samo 10 min produzetka, svi nas mrze svi su protiv nas . Da bi imao autoritet prvo moras iz svog dvorista da nesto promenis, moji postovi su samo odgovor na te gluposti.

Comment

• Nije gol Ožegovića ofsjad, ovaj što je centrirao je bio ispred Ožegovića, dakle nije išao pas u napred, nego unazad.

Zvezdin je diskutabilan, zavisno kako ko tumači pravila.

Budimo realni, kao što je realno da će Zvezda da odvali drugog 15 razlike.

Comment

• Nema šta da bude diskutabilno svojim očima gledam igrač Radničkog pomera telo i udara loptu, nije lopta njega udarila. Digao je koleno.

Kakvo je pravilo ja sam prvi povikao ofsajd, ali čim sam video da je igrač Radničkog igrao onda je regularan i ne zato što ja znam pravila nego jer sam video na SP.

Drugo, sinoć pišem nešto jutros Terza daje sjajan intervju, u kome piše da je kupio stvari na skijanju u Francuskoj 2008. kada je Džaja uhapšen.

Comment

• Nije ovde u pitanju igrač Radničkog. U pitanju je mlitav/jadan pokušaj makazica Stojiljkovića koje ne da nisu išle na Rodića, nego je lopta bespomoćno skakutala, sve dok je igrač Radničkog nije usmerio prema Rodiću.

Pravilo za nedozvoljenu poziciju je determinisano početnom premisom "igrač kome je lopta upućena". Ovde taj prvi uslov nije ispunjen, lopta nije poslata Rodiću, već je mlitavo prebačena preko glave samo metar-dva od Stojiljkovića.

Sve je jasno, gol je regularan, logična odluka sudije.

Što se gola Ožegovića tiče, lopta nikako nije mogla ići "unazad" kako neko ovde piše. U trenutku centaršuta Miletić je van/na liniji peterca, u trenutku kontakta sa loptom Ožegović je u petercu. Gol je regularan, ali to nije bio pas "unazad".

Spoiler

Last edited by La Jugoslavia; 30-07-18, 12:16.
            C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Najjaci su mi ovi likovi sto se loze da je Nis bolji od Partizana. Kao bolje igraju znas.

Oni krali duplo vise od Partizana prosle godine. Toncev. Ali prezanimljiva mi je ova ljubav izmedju pristalica CZV i Radnickog, komedija.

Ne moze klosarska ekipa, sto izvodi drugi tim protiv sampiona, i igra bez trenera, da uradi nesto. Ne ide. A plus Lalat na klupi. Stranacki obojen vise od Krstajica, neznalica teska.
              Last edited by mark !t zer0; 30-07-18, 12:40.
              sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                Ovde sam prestao čitati. U pravu si, nije penal.
                Pazi za razliku od vas,ja kad mislim da smo pokrali,kad je bio gol aut kod gola u derbiju,kad nije bio penal za nas recimo ja kazem,ovde ne mislim tako,ili kad igramo sa Surdulicom nikad necu reci da je tesko vec,setnja za nas.

E to je razlika,sto kod navijaca FKP to nikad nisam cuo,al nikad vi uvek sve posteno,vas protivnik nikad nije ostecen,sve titule ste osvojili samo cisto sportski itd...a kad recimo je toliko ocigledno da kradete,to precutite,ili okrenete na drugu stranu i radujete se jos vise
                Last edited by 61563; 30-07-18, 12:52.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                  Pazi za razliku od vas,ja kad mislim da smo pokrali,kad je bio gol aut kod gola u derbiju,kad nije bio penal za nas recimo ja kazem,ovde ne mislim tako,ili kad igramo sa Surdulicom nikad necu reci da je tesko vec,setnja za nas.

E to je razlika,sto kod navijaca FKP to nikad nisam cuo,al nikad vi uvek sve posteno,vas protivnik nikad nije ostecen,sve titule ste osvojili samo smo sportski itd...
                  Jasta smo.
                  "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                  Meša Selimović

Comment

• Originally posted by 61563 View Post

E to je razlika,sto kod navijaca FKP to nikad nisam cuo,al nikad vi uvek sve posteno,vas protivnik nikad nije ostecen,sve titule ste osvojili samo smo sportski itd...
                    Pazi Fiks, nemoj da generalizujes. Znaci pusti ti "za razliku od vas", jer mene apsolutno zabole za Crvenu Zvezdu, i bas, bas, retko pogledam i pregled utakmice. A ne komentarisem nikada. Juce si napisao nesto, i ti, i dosta navijaca Zvezde oko utakmice koju niste ni gledali. Dakle jasne su vase namere. Nebitno, ja se pecam, jer sam debil, ali da ima ikakvog nivoa na ovom forumu likovima kao sto je Valter bi bilo zabranjeno da pisu.

Napisao si da nije penal. To je nebuloza, znaci klasican primer igranja rukom u 16 metara i sprecavanje prolaska lopte koja je isla ka golu. Ne razumem sta nije penal. Znaci ili si previse ostrascen(sto se nadam da je u pitanju) ili nemas pojma o fudbalu. A penal je bio.
                    sloboda ili ništa

Comment

• Koja to titula u prethodnih 10ak, 15 godina nije bila zaslužena i ko je trebao da ih osvoji?

Comment

Najjaci su mi ovi likovi sto se loze da je Nis bolji od Partizana. Kao bolje igraju znas.

Oni krali duplo vise od Partizana prosle godine. Toncev. Ali prezanimljiva mi je ova ljubav izmedju pristalica CZV i Radnickog, komedija.

Ne moze klosarska ekipa, sto izvodi drugi tim protiv sampiona, i igra bez trenera, da uradi nesto. Ne ide. A plus Lalat na klupi. Stranacki obojen vise od Krstajica, neznalica teska.
                        Ko spori ljubav (izmedju 2 kluba) ili surdulice nebitno ili koga Lalat vodi,a sta spominjes stranku,pa vasa cela uprava obojena stranacki,sto vasi navijaci ne skandiraju protiv vlasti?..pa zato sto su i oni kupljeni i ko nasi,jer Vucku je to najbitnije damu nikone skandira sa tribina,a sto ne spones nekad,vase Macvu recimo Ivicu Kralja takodje obojenog,ili onomad Vozdovac,kad nam skida titullu,avam se sklanjaju,al kao sto rekoh...to je razlika izmedju nas i vas,plus naravo u kvalitetu na terenu ,broju titula medjusbnom H2H itd....

Comment

• Ok, ako tvrdis da postoji razlika u mentalitetu navijaca CZV i Partizana, onda hvala Bogu sto navijam za Partizan. Ma nisu problem navijaci, ja pricam o coveku koji se uzdize dosta u poslednjih nekoliko godina, a ustvari je jedan nemac pojma. Cuj Nenad Lalatovic.

A Nis sam spomenuo zbog veceg broja upisa da je Radnicki kvalitetniji od Partizana, to su one price u rangu "da je regularno prvenstvo Vojvodina bi uzela titulu ". Nisam zainteresovan da vodim ove diskusije uopste, a pogotovu sa tobom. Samo sam hteo da ti kazem da se ne sramotis pricom da nije bio penal.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Prvo korišćenje WAR tehnologije u YU fudbalu se desio još davne 1975 godine, kada je utakmica produžena za nekih 8-9 minuta...
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                              Prvo korišćenje WAR tehnologije u YU fudbalu se desio još davne 1975 godine, kada je utakmica produžena za nekih 8-9 minuta...
                              Sto mi ne dade svoje misljenje o slici koju si postavio, ja sam te ispostovao.
                              sloboda ili ništa

Comment

Pazi Fiks, nemoj da generalizujes. Znaci pusti ti "za razliku od vas", jer mene apsolutno zabole za Crvenu Zvezdu, i bas, bas, retko pogledam i pregled utakmice. A ne komentarisem nikada. Juce si napisao nesto, i ti, i dosta navijaca Zvezde oko utakmice koju niste ni gledali. Dakle jasne su vase namere. Nebitno, ja se pecam, jer sam debil, ali da ima ikakvog nivoa na ovom forumu likovima kao sto je Valter bi bilo zabranjeno da pisu.

Napisao si da nije penal. To je nebuloza, znaci klasican primer igranja rukom u 16 metara i sprecavanje prolaska lopte koja je isla ka golu. Ne razumem sta nije penal. Znaci ili si previse ostrascen(sto se nadam da je u pitanju) ili nemas pojma o fudbalu. A penal je bio.
                                Prvo kad kazem vi i mi moram jer je tako,mozda ima primera i kod vas ,al kad je stvar 80-20% ,recimo onda i vas 20% upadnete u te navijace FKP,juce sam komentarisao FKP,jer sam taj mec gledao,jer me Zvezdin nije zanimao,jer kao sto rekoh ,znalo se da bi dobili,i da je 89min bilo o-o sklonili bi se da damo gol

A oko penal od kad su uveli da nije svaka ruka penal,meni je zaista tesko vise da procenjujem sta jeste ili nije ako znas u PL ,non stop sam imao te polemike sa forumasima i slucaj MUFC-LFC,i CFC-MU...bilo je na svetskom nekih cudnih penala/ili ne polse igranja rukom al nisam nista pisao tad,jel imao vremena da je skloni sut nametar od njega ruku mu iza ledja,kao sto napisah ,neke sudije bi i svirale neke ne,mene inacenervira to svirkanje penal u vezi igranja ruke ,ok kad je dignes ko onaj Pike,ili namerno odbranis,Surez,al ovako jebemli ga jer trebao da je odsece,licno nikad nebih svirao takve penale,al su uveli to sudijsko uverenje pa neko sudi neko,sto je najgore,kad nije definisano...Lalata,nisam komentarisao,kao ni Radnicki..alicno mislim da vas sastav sasve Djukicem ne odskace mnogo od ostatka lige ,sem sto je Zvezdin najoblji,iako bude sve posteno,mogli da ne budete drugi...i opet ti kazem sto ne spomenes situaciju,kad ostete Vranje zapenal ili iskljuce bzvz igraca,to skroz promenilo tok meca i ko zna sta bi bilo ,ali jbg
                                Last edited by 61563; 30-07-18, 13:16.

Comment

Working...
                                X