Ponovo slican pritisak Vucelica i kompanije kao prosle sezone u plej ofu, kad je Zvezda zatvorila sve utakmice i uzela titulu, ups. Nadam se da nasi momci nece obracati paznju na to i da cemo uzeti trofej.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPonovo slican pritisak Vucelica i kompanije kao prosle sezone u plej ofu, kad je Zvezda zatvorila sve utakmice i uzela titulu, ups. Nadam se da nasi momci nece obracati paznju na to i da cemo uzeti trofej."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSamo da se ne izmakne neka Stolica - djavolja je to rabota.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostDa ne bude propuštanja lopti kroz noge ????
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostUh, cestitke Spartaku na muskoj igri.
Uhvatili su nas nespremne, pomalo mamurne od uspeha...
Ipak je tesko kada se ne dobije penal + crveni za protivnika u ranoj fazi meca, ili barem penal na startu drugog poluvremena.
Originally posted by dekkard View PostSvaka generalizacija ne dovodi nas ni milimetar bliže pomirenju stavova. "Guranje" timova se sprovodi naizmenično, s tim što ja vidim veću spremnost kod navijača Zvezde da to primete kad se dešava kod nas, nego kad se dešava u komšiluku. Evo i ti si napisao da je bilo "gotivno" ranije. Šta je bilo gotivno, matori? Neviđeni pritisak na fudbalsku i sudijsku organizaciju da se neregularno izboksuju što bolji uslovi za vaš tim? Pa ne treba da budem navijač Zvezde da bih to konstantovao. Na SVAKU nepravilnost treba reagovati ma sa čije strane ona potiče i onda će zaista forumi biti gotivna mesta, mada svi znamo da će to ostati wishful thinking.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMeni baš ultra zanimljivo da Zvezda delje koga god stigne i nema lažnih izgovora da je umorna, jer na kraju kvalitet presuđuje. Pleni lepom igrom i rezultatom na oba fronta, ne može to svako.Originally posted by dekkard View PostSvaka generalizacija ne dovodi nas ni milimetar bliže pomirenju stavova. "Guranje" timova se sprovodi naizmenično, s tim što ja vidim veću spremnost kod navijača Zvezde da to primete kad se dešava kod nas, nego kad se dešava u komšiluku. Evo i ti si napisao da je bilo "gotivno" ranije. Šta je bilo gotivno, matori? Neviđeni pritisak na fudbalsku i sudijsku organizaciju da se neregularno izboksuju što bolji uslovi za vaš tim? Pa ne treba da budem navijač Zvezde da bih to konstantovao. Na SVAKU nepravilnost treba reagovati ma sa čije strane ona potiče i onda će zaista forumi biti gotivna mesta, mada svi znamo da će to ostati wishful thinking.
A kad je to Zvezda gurana, ove sezone nema takvih primera?
I Partizan i Zvezda su "gurani" ove sezone.
Narocito kada se pogleda koliko nemaju fond igraca da bi igrali dva takmicenja uporedo -> sa samo jednim kiksem (Zvezda) ili 4 (Partizan).You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Totalni offtopic: dijametralno znaci samo po sebi suprotno. To sto je neko od javnih licnosti počeo da koristi frazu "dijametralno suprotni" ne znaci da je pravilno. Neko bi rekao i da je pleonazam. Cak štaviše situacija. Ili jedno ili drugo. Stavovi su suprotni ili stavovi su dijametralni.Last edited by Dubiozni goblin; 28-11-17, 01:29.
Comment
-
Da je bilo VAR tehnologije ove sezone verovatno bi sada bilo nekih +14.Kao sto su ljudi na vreme upozoravali,ona 2 nebitna penala za Zvezdu su bili samo uvod u saopstenje,da imaju ljudi veci spisak, kad se vec sramote da to bude sa stilom.Inace dobijali su protivnici Partizana ove godine crveni i u ranoj fazi meca,samo sto im je i to bilo malo,pa su morali i da ga daju iz ofsajda u 95.minutu..
Inace Zvezda je u poslednjih 10 sezona osvojila 2 titule,ja mislim da ne postoji drzavni projekat i mezimce saveza nigde na svetu koji je za 10 sezona osvojio 2 titule.I to im smeta i to im je mnogo,najpostenije bi bilo da PArtizan 37 godina uzastopno bude sampion,a ako se neko usudi da i to prekine to ce biti zbog nevidjene kradje i nepravde koja je pocinjena prema najpostenijem klubu u univerzumu.
Comment
-
Postaviću ovaj Gif samo zbog Kenija....
Obratite pažnju na Jovanovićevu desnu ruku, kako spašava Pešića da ne polomi vratSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ali ova Vuceliceva statistika penala u zadnjih 10 godina, ladno su uzeli da broje a poenta je u trenutku dosudjenih penala ne u broju, dakle doktore Rimskog prava sa privatnog fakulteta nije isto penal na 1-1 u 86 min i penal na 2, ili 3-0. Takodje je jadno ovo nipodastavanje Zvezdine sanse da prezimi u Evropi samo dva data gola prosli na sudijsku gresku bla bala. sramno.
Comment
Comment