Doktorski je spremio utakmicu Lalat, nadam se da nece prodati na poluvremenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ovo veze sa penalom nemaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pre toga je bio faul u napadu, nebitno.
Iz 1u2, nema greske.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSamo jako, samo regularno. Ima li laznih moralista.
Konekcija Zvede i Cuke je jasna ko dan,penal jeste postojao samo je pitanje dal ga i igraci Cuke nisu zeleli
Ko hoce da laze sebe i veruje da je posteno ok,ja nisam taj
Comment
-
Ok ,ja samo u svoje ime,a ko ne vidi prvo i drugo poluvreme,i totalno drugaciju igru ,penal i faulove oko 16m sta da im radim lazu sami sebe
I Zvezdini i FKP,liga se vratila u 90 -te skroz bitan je samo derbi,i poneki klub koji ce da pruzi otpor blizancima iz BG,a i tu mora da odoli sudijam kad umesaju prste
Comment
Comment