Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Radnicki i Cuka, vreme je da Vosa izvisi..
Dok ih je trenirao Lalat, igrali su PO za LE sa Az Alkmarom, nema vise toga..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostRadnicki i Cuka, vreme je da Vosa izvisi..
Dok ih je trenirao Lalat, igrali su PO za LE sa Az Alkmarom, nema vise toga..
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostVosa ima druge probleme, nije iskljuceno da se trgnu , dele se i ti bodovi ali meni Cuka i Nis deluju najozbiljnije za evropsku vizu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja mislim da će se Lalat i Zmajevi boriti za 4. mesto....najozbiljniji su mi, ali trenutno mi Voždovčani deluju organizovanije. S druge strane imam dosta prijatelja u Čuki, kao i igrača koga pratim od "petlića" i za koga tvrdim da je to nešto što Srbija nije videla još od doba Piksija, Deje, Mijata, Robija....
Comment
-
Originally posted by canarian View PostA sta je problem reci zbog cega?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJa mislim da će se Lalat i Zmajevi boriti za 4. mesto....najozbiljniji su mi, ali trenutno mi Voždovčani deluju organizovanije. S druge strane imam dosta prijatelja u Čuki, kao i igrača koga pratim od "petlića" i za koga tvrdim da je to nešto što Srbija nije videla još od doba Piksija, Deje, Mijata, Robija....
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNa koga mislis, na Micina ..?
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNe zelim da ti se pravdam, podrzavam koga ja hocu.
Mislim, meni licno se ne dopada to vezivanje za pojedince u kolektivnom sportu kakav je fudbal (pogotovo, ako je u pitanju nasa liga u fudbalu), ali ako je poznanik ili rodjak onda je ok. Inace mi je cudno i fake. Zato i pitam. Ocigledno da odgovara biti nece.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKog Crnog, ne znam koga zovu tako?
Inače u Čuki je i njegov brat bilzanac, koga zovu Beli...i koji totalno plavLast edited by Constantin; 05-12-17, 00:33.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostPa nije Lalatovic zlocinac, pa da je potrebno pravdanje?
Mislim, meni licno se ne dopada to vezivanje za pojedince u kolektivnom sportu kakav je fudbal (pogotovo, ako je u pitanju nasa liga u fudbalu), ali ako je poznanik ili rodjak onda je ok. Inace mi je cudno i fake. Zato i pitam. Ocigledno da odgovara biti nece.
Samo za Liverpul i za Zvezdu navijam nezavisno ko ih trenira, ili ko igra za iste.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMilutin Vidosavljević (2001) iz Niša je prešao u Čuku. Druga godina je tamo i debitovao je za Prvi tim, a vrlo često je na klupi kod Lalata. Standardni je reprezentativac. Treba biti strpljiv s njim i na pravi način ga uvesti u ekipu sa starijim, isuviše je mlad. U svojoj generaciji i generaciji starijoj je pravio preveliku razliku.
Comment
Comment