Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa sve se zna, Federer ide na Stan/Marej, a drugo polufinale je 99,999% Nadal-Djokovic.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Onda se stvara krug od 3 igraca sa 2 pobede i 1 porazom, pa se gledaju setovi/gemovi.
      onda znači Đoković nikako ne može da bude prvi a Nišikori nikako ne može da prođe dalje?

p.s. tj. Nišikori ide dalje samo ako pobedi Federera 2:0 a Đoković izgubi isto sa 2:0?
      Last edited by VR6; 18-11-15, 22:16.

Comment

• Originally posted by VR6 View Post
        onda znači Đoković nikako ne može da bude prvi a Nišikori nikako ne može da prođe dalje?
        Djokovic ne moze da bude prvi, a Kei moze da prodje ako dobije Federera, a Berdih dobije Djokovica. U tom slucaju je cak i Kei prvi u grupi, ali to je malo verovatno da ce se desiti.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• jel' si sigurna da bi Nišikori bio prvi? pa imao bi u slučaju pobede nad Federerom od 2:0 odnos dobijenih/izgubljenih setova 4:3 a Federer 4:2?

Comment

• kada dva igrača imaju isti broj pobjeda, gleda se međusobni...a kada tri igrača imaju isti broj pobjeda se gleda prvo set, a onda gem količnik ako je potrebno

Comment

• Originally posted by VR6 View Post
              jel' si sigurna da bi Nišikori bio prvi? pa imao bi u slučaju pobede nad Federerom od 2:0 odnos dobijenih/izgubljenih setova 4:3 a Federer 4:2?
              Ako Kei dobije Federera i Berdih dobije Djokovica, onda imas 2 igraca sa 2:1 (Kei, Roger) i 2 igraca sa 1:2 (Djokovic, Berdih), a onda se gleda medjusobni odnos.

sigpic

with experience.

Comment

• Samo nek bude Marej protiv Roleta, Stan ce htjeti osvetu
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nadal je sigurno prvi?
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Jeste

Comment

• Gde ce Marej preko Stana, jadnik Endi ne zna gde udara, trebao je i protiv Davida zijaniti ali David prosipao sve sto se moze prosipati. Stanko ce biti drugi 1/2 finalista uz mocni Rafaelo.
                      OVAKO

Comment

• Znaci vrlo verovatno imamo u jednom polufinalu Federer-Wawrinka (ocekujem pobedu Wawrinke nad Murrayem svakako) i drugom Djokovic-Nadal.
                        Nadal jeste podigao formu, ali nedovoljno da pobedi Djokovica u dvorani, jer danas Djokovic igra sigurno mnogo bolje nego protiv Federera. Ali, nadam se nezisvesnom mecu.
                        Jel Wawrinka ima sansu protiv Federera, bas me zanima.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                          Jel Wawrinka ima sansu protiv Federera, bas me zanima.
                          Protiv Federera i ima neke sanse, protiv Mirke ama bas nikakve. Mirka rules.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                            Protiv Federera i ima neke sanse, protiv Mirke ama bas nikakve. Mirka rules.
                            zaboravila sam na taj momenat od prosle godine.

Comment

• Nadal nikad nije igrao lošije nego ove godine a i kada je igrao dobro gubio je od Novaka na betonu u ovom delu sezone.
                              Ja nekako posle ovog poraza mislim da Nadal ima nikad veće šanse da dobije Novaka.
                              Takođe mi ne ide u glavu ako Novak kao što mnogi kažu ove godine igra mnogo bolje nego 2007 a Federer logično igra lošije nego te 2007 kako onda Novak ima tri poraza od tog istog Rogera a tukao ga je u Montrealu i na AO 2008 vrlo lako.

Comment

• Budimo realni, da bi Nadal imao iole kakve sanse za titulu u ovom trenutku, najidealnija varijanta bi bila da Djokovic ne dodje uopste do polufinala. S obzirom da je to skoro nemoguca varijanta (poraz od Berdiha, a i poraz Federera od Nishikorija), Nadal verovatno igra protiv Djokovica u polufinalu. Naravno da nije nemoguce da on pobedi Djokovica, ali sem tog jednog meca protiv Federera, on je i dalje u fantasticnoj formi, on i dalje je bolji igrac od Nadala u dvorani, tako da eventualna pobeda Rafe u subotu bi bilo veliko iznenadjenje i definitivna potvrda da se on vratio. Da, budem iskrena ne verujem mnogo u takav razvoj situacije, cak sto vise mislim da Djokovic vise slabi mec na ovom turniru nece odigrati.
                                S druge strane, paradoksalno, Nadal u svojoj najslabijoj sezoni ima najbolje rezultate na kraju godine, pa i u dvorani (finale Bazela, 1/4 Pariza, dve ubedljive pobede bez izgubljenog seta ovde), tako da sacekamo prvo danasnje meceve, a potom i polufinale.
                                Rekla sam i juce, sta i da prognoziram ispade obrnuto.

Comment

Working...
                                X