Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa prognoziraj da Djokovic lako bije NAdala, nek ispadne obrnuto i to je to.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Pa prognoziraj da Djokovic lako bije NAdala, nek ispadne obrnuto i to je to.
      Da je samo do moje prognoze, lako cemo.
      Vise je bilo u smislu, da sa Nadalom ne znas na cime si ove godine. Doduse sada je povezao dva meca u nizu, na visokom nivou.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
        Da je samo do moje prognoze, lako cemo.
        Vise je bilo u smislu, da sa Nadalom ne znas na cime si ove godine. Doduse sada je povezao dva meca u nizu, na visokom nivou.
        Sve je dzabe trenutno, Nadal ce pjeske ispoubijati sve na ovom turniru. Vreme je za prvi WTF
        OVAKO

Comment

• Sad mi postaju još interesantnije one moje ŠBBKBB varijante koje sam pomenuo na početku ove teme (da Federer dva puta uzastopno dobije Novaka u njegovoj najboljoj sezoni ili da Rafa u svojoj najgoroj sezoni osvoji veliki trofej koji mu nedostaje). Posle grupne faze takmičenja, obe opcije su i dalje u igri. Lude su obe, naravno, ali, ako bih birao, mislim da je druga verovatnija.
          Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
            Sad mi postaju još interesantnije one moje ŠBBKBB varijante koje sam pomenuo na početku ove teme (da Federer dva puta uzastopno dobije Novaka u njegovoj najboljoj sezoni ili da Rafa u svojoj najgoroj sezoni osvoji veliki trofej koji mu nedostaje). Posle grupne faze takmičenja, obe opcije su i dalje u igri. Lude su obe, naravno, ali, ako bih birao, mislim da je druga verovatnija.
            Obadvije opcije su realne. Opcija da pobijedi Vavrinka je takodjer realna. I naravno opcija da pobijedi Novak. Sve zavisi od toga sto je stvarnii razlog onako lose Novakove partije. Ako ne moze bolje nego prekjucer, onda on sigurno ne osvaja. Ako pak moze kao u Parizu, onda je veliki favorit. Ako moze kao u Shangai, onda sigurno osvaja.

Od ostalih je prvi favorit Federer pa Nadal i na trecem mjestu Vavrinka.

Comment

• шта каже дечко из кафића? како стоји Ноле са здрављем? ако је здрав, добиће Бердиха!
              sigpic

Comment

• Mozda sam lud ali meni je milije sto bi Novak igrao sa Nadalom nego Marejem, a pogotovo Vavrinkom. Naravno ako je Novak u onom stanju od nedelje kad sam ga gledao. Dosta toga ce reci vecerasnji mec.
                sigpic

Comment

• нема калкулација, Федерер одмах прави брејк....ипак се за победу добија 200 бодова
                  sigpic

Comment

• Uopste mi nije jasno kako je Novak tako lose odigrao i izgubio jer Federer igra kao u gotovo svakom mecu u finisu sezone, klasu ispod onoga sto je igrao ljetos.
                    sigpic

Comment

• Auuuuuuu kakav pasing Nisikorija
                      OVAKO

Comment

• Prilično loš meč.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Nisikori je majstor, posle Novaka najljepsi tenis igra od svih TOP igraca.
                          sigpic

Comment

• Koji je trenutni rez?

Poslato sa htc
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 6:5 za Federera, Nisikori servira.
                              sigpic

Comment

• QUOTE=Vladan;1443738]Nisikori je majstor, posle Novaka najljepsi tenis igra od svih TOP igraca.[/QUOTE]

Nije se jos Roger oprostio. Sten je isto dosta atraktivan.

Comment

Working...
                                X