Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Бердих и Давид су овде дошли да се сликају....
    sigpic

Comment

• Koji im je ovogodišnji glavni selfie? Čini mi se da su prošle godine ispadali "logičnim rasporedom" u odnosu na postavku na selfiju.
      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Odličan Nišikori, konačno igra kako valja. Sa ovakvom igrom može da se nada prolasku u polufinale.

Comment

• E izgleda da sam ga urekao.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Ne kontam čemu toliko forsiranje ove priče, kada je sasvim jasno da igračima se jednoručnim bekendom nije prirodno udarati lopticu u visini ramena. Niko od njih sigurno ne razmišlja o nekim brojevima, kada vidi još jednu lopticu koja leti prema oblaku, a od koje treba izmajmunisati dovoljno dobar udarac koji Rafa u narednom neće moći napasti. Protiv Novaka se najlakše razmaše, njegova mu igra najviše odgovara i to svi vide. Ali je očigledno lakše pisati da mu se stvari češće poklope protiv Novaka, nego protiv ove dvojice. Ima i neviđenu sreću da mu se stvari na GSovima uvijek poklope, pa ga Novak bez 5. seta u tim mečevima ne može dobiti.
            Pa forum je za pricu. Zar nije?

Neces vjerovati ali Novak ima, ukupno gledajuci, najbolju iako minimalno bolju od Federera i Nadala, statistiku sa Vavrinkom. Istina na slemovima ima najlosiju statistiku i to osjetno. No valja uzeti u obzir da je Novak uglavnom igrao na slemovima sa Vavrinkom od kada ga je uzeo Norman. Dok su Nadal i Federer imali vise ranijih meceva. Od kada je Vavrinku uzeo Noraman, Novak ima najbolje brojeve s njim. Ne za nijansu, nego osjetno.

Vjerovatno ima istine u tome da se Vavrinka najlakse razmahne protiv Novaka. To opet ne znaci da su mu druga dvojica vise neugodni. Isto tako, Vavrinka ima vise strahopostovanja prema Nadalu i Federeru.

-------------

Sto se desilo sa Nishikorijem?
            Last edited by NI; 17-11-15, 16:07.

Comment

• Ok, onda sljedeći put na talas pljuvanja po Wawrinki ti ove iz `svog` tabora smiri i reci da se Wawrinka protiv Rogera i Rafe podjednako naloži i pruža u najmanju ruku podjednako kvalitetne partije

Nije se ništa desilo sa Keijem, Tomas je ubacio u brzinu više

Comment

• Berdih sledece godine jedan od glavnih kandidata za GS naslov, tačno se vidi napredak na mentalnom planu.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nema Noleta i odmah dobar tenis

Comment

• Kome odgovara vise Nisikorijeva pobeda,Novaku ili Rodzeru ?

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                      Kome odgovara vise Nisikorijeva pobeda,Novaku ili Rodzeru ?
                      Novaku naravno.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Odgovara više onome ko je već igrao s njim (i pobedio ga). Pod pretpostavkom da Fed gubi večeras, biće to opasan meč za drugo mesto između njega i Keija.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Novaku naravno.
                          Hvala,utripovao sam se opasno u vezi toga,zaboravio sam da su bitni medjusobni susreti na turniru .

Comment

• E moj Tomice...tako ti i treba kad nisi iskoristio onu lepu brejk priliku na 3:3... cccccccc

Zar stvarno mislite to ..ko mu više odgovara?
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                              Hvala,utripovao sam se opasno u vezi toga,zaboravio sam da su bitni medjusobni susreti na turniru .
                              Najvise zato sto je oduvao Nisikorija, i onda ako se desi da izgubi od Federera a da dobije Berdiha, sa dve pobede komotno prolazi dalje cak i ako se napravi trougao izmedju nejga Nisikorija i Federera tj ako Nisi dobije Feda u poslednjem kolu. Tada bi najverovatnije Japanac izduvao.
                              Pa cak i ako se desi da Novak poduva oba meca moze da prodje sa tom pobedom protiv Nisikorija pod uslovom da Federer dobije Nisikorija u poslednjem kolu.
                              Jedino da izgubi oba meca a Federer izgubi od Nisikorija u poslednjem kolu, jedino tako Novak moze da ispadne.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Ok, onda sljedeći put na talas pljuvanja po Wawrinki ti ove iz `svog` tabora smiri i reci da se Wawrinka protiv Rogera i Rafe podjednako naloži i pruža u najmanju ruku podjednako kvalitetne partije
                                Vazi, a ti smiri samo Bojanu.

Vavrinka je odigrao nekoliko fantasticnih setova sa Novakom. Ali najbolji set koji sam ja gledao je bio 1. set protiv Nadala u finalu AO.
                                Last edited by NI; 17-11-15, 17:08.

Comment

Working...
                                X