Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim romanski ljudi i engleski jezik.. prosto ne ide, nije im prirodno, al se trude . Najviše volim Italijane da slušam kad spikaju

U kakvom je stanju Kei?
    Last edited by miloolja; 17-11-15, 08:27.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Mislim romanski ljudi i engleski jezik.. prosto ne ide, nije im prirodno, al se trude . Najviše volim Italijane da slušam kad spikaju

U kakvom je stanju Kei?
      U drugom stanju nije, a za ostalo ne znam
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Nije isto rekao Fed ranije, on je rekao da nije siguran da li igra semi-western ili western, tj. da igra nesto uizmedju, a ovaj je u fazonu: a sta vam je to semi-western, western...
        Federer kao ne zna kako drzi reket a Rafa kao ne zna da se reket moze drzati na razlicite nacine.

Navras je u pravu. Nadal odgovara tako da pokrije prbleme koje ima sa engleskim. Oni zapravo i nisu tako veliki, ali Rafa ocigledno ima malo kompleks tu.

Comment

• U svakom slucaju, u klipu od 4.5 minuta on vrti jednu istu recenicu, posle 10+ godina na tour-u.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            U svakom slucaju, u klipu od 4.5 minuta on vrti jednu istu recenicu, posle 10+ godina na tour-u.
            Pokazi malo sirine. Stidljiv je, ne ide mu engleski a osim toga nije li on najveci smor?

Inace, poslije svakog tvog posta, Nadal mi postaje malo drazi. Ako ovako nastavis, postacu njegov navijac.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Pokazi malo sirine. Stidljiv je, ne ide mu engleski a osim toga nije li on najveci smor?

Inace, poslije svakog tvog posta, Nadal mi postaje malo drazi. Ako ovako nastavis, postacu njegov navijac.
              Pa sta ako postanes njegov navijac, tvoj problem, moj nije
              ja imam svoje misljenje o njemu i sigurno ga necu promeniti, a odavno se kontrolisem i pazim sta pisem kad je on u pitanju...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Zaista je neverovatno da posle toliko godina na turu on nije u stanju da se malo elokventnije izrazava na engleskom ako je u pocetku bilo problema, a sa tom teskocom su se suocili svi koji dolaze van engleskog govornog podrucja, nakon odredjenog vremena to vise ne bi trebalo da predstavlja opterecenje u toj meri. On non-stop daje intervjue na engleskom, tim jezikom se sporazumeva sa svima na koje je upucen tokom sezone, a koji opet ne pričaju spanski ili njemu srodne jezike. Ono sto se mora prizati je napredak u pocetku je komunikacija zaista bila bazicna - hau du ju du- veri vel tenkju medjutim, očekivao se veci progres protekom vremena, a on je, ispostavice se, izostao

Comment

• Sada sam i Navras .... kul.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Fin mec juce, Rafa bio dobar ceo mec, a Wawrinka u zadnje vreme kad se iznervira, bas padne u igri. Bas me zanima kako ce Nadal igrati protiv Murraya.
                    Sto se tice poznavanje engleskog jezika od strane Nadala, mislim da je ocigledno da se uopste ne oseca sigurnim kada govori, ali sta je to bitno.
                    Ja ne ocekujem od nikoga od njih nista vise nego ono sto prikazuju na teren. Stvarno je irelevantno sve ostalo.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Sada sam i Navras .... kul.
                      Jos ja pomislila da mi je promakao Navrasov post, a znam da si samo samo ti pisao

sigpic

with experience.

Comment

• nenametljivo i stidljivo, Rafa postaje jedna od glavnih tema na forumu..
                        da ne zavlada jednoumlje..
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Poenta je u tome sto se i Rafa ne trudi da zbori mnogo engleski, takve su sve spance, talijane i ostale kao recimo nemci i francuzi. Idem ja prosle godine na ekskurziju i u sred Parizu ulazim u jedan kiosk i pitam: Do you speak English? I lik me pogleda i mi kaze: Oui Oni ne zele mnogo da zbore engleski, govore si svoj jezik i to je to.

I ja mislim da Nadal zna sto je semi western, western i sve moguce gripove.

A Bojana je fkt nemoguca
                          OVAKO

Comment

• Djokovic je najbolji, kakva dominacija, to niko nikad nije uradio, kakav tenis, sam vrh, niko nikad nije tako igrao, bravo Noleee
                            A Rafa je fin, stidljiv mladic, pricao bi on na engleskom, ali se plasi, povucen je

To su jedini postovi koji su prihvatljivi na ovom forumu, nesto drugacije ako se napise, etiketa ne gine.

sigpic

with experience.

Comment

• Dobro ajde ti nam objasni kakav je Nadal? Zar nije fin decko? Nije li stidljiv? On se srami sto ne zna engleski i izgleda bas povuceno u odnosu na ostale tenisere. Recimo i ja ne gotivim previse Federera ali ne mogu se praviti slep oko neke stvari koji su mi pred ocima.
                              OVAKO

Comment

• Klip traje 4.5 minuta, on vrti jednu recenicu u krug.
                                Pa ako za 10+ godina nije mogao makar pristojno da savlada engleski, ja to onda ne bih nazvala stidljiv i povucen, nego nekako drugacije.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X