Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bolji Kei masu sa osnovne, on dobija ili gubi ovaj mec.
    sigpic

Comment

• Džapanez ničim izazvan nervozan k'o leptir u bitnim poenima
      sigpic

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
        2:0 za Novaka. Za mene bi bilo iznenađenje čak i set da mu uzme Fed.
        Cestitam na realnoj prognozi
        Meni je zanimljivo samo koliki otpor ce mu pruziti
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Berdih ima problem da zadrzi svoj servis, skoro svaki njegov gem ide na razliku, ali on igra bolje bitne poene.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Ja se ne sećam kad je poslednji put Novak lako dobio Federer-a na betonu?
            Nišikori bolji igrač ali nikako da prelomi u svoju korist. Moguće da zato set ode na drugu stranu.

Comment

• I kakav mec gledamo, sta kaze statistika? Da me opet ne prevari ocinji vid
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Napokon Nisi, za klasu je bolji u prvom setu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
                  I kakav mec gledamo, sta kaze statistika? Da me opet ne prevari ocinji vid
                  Pa mec kakav se ocekivao izmedju ove dvojice, dakle nista posebno.

Sent from my Z3 compact <3
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Nisikori je u plusu, igra kao protiv Novaka, znaci odlicno.
                    sigpic

Comment

• Ratio, ooo ratio, kaži mi ratio gledamo li kvalitetan meč
                      sigpic

Comment

• Pa sada je našao da igra kao 4-ti...nema on problema sa povredama, samo je slabašan i nejak i to mu pravi sve probleme
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 46% prvog servisa, presmesno za berdiha... nazalost...mu je psiha...takva kakva jeste... pa je dozvolio da onaj poen na 5:4 i 30:15* prelomi ovako bitan i kvalitetan set/mec... sad ocekujem da pokloni japancu sve moguce, jbg to je berdih

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
                            I kakav mec gledamo, sta kaze statistika? Da me opet ne prevari ocinji vid
                            Ocajan mec. Da se razumemo ja ne gledam, ne pratim ni statistiku, ali na Live score mi se brojevi nekako mnogo lose okrecu, pogotovu sa 15:0 na 30:0, nije mi to to. Nekada je bilo mnogo bolje.
                            "But Pascal what are you saying?"

Comment

• A sumnjali ste u Keijev nivo i Federera ce o jadu zabavit'.
                              sigpic

Comment

• Sumnjala sam zbog njegove "povrede".
                                Last edited by miloolja; 17-11-15, 15:31.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X