Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nera View Post
    Pa kad je Sten poceo da se ugleda na Mareja i krenuo da prosipa i da popusta, padoše mi na pamet sf AO 2014. i ovogodišnji RG

nije mi najjasnije, ali nema veze...
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

nije mi najjasnije, ali nema veze...
      Različite su nam navijacke pozicije, po svakom osnovu, pa ti mozda zbog toga nije najjasnije. Moj utisak je da Novak nije imao sreće sa ovogodišnjim RG-om, psiha+ Vavrinkin mec života, u suprotnom bi to bio jos jedan gs na njegovom kontu

Comment

• Znaci sjutra Djokovic - Nadal i Vavrinka - Vavrinec. Kakav ce to duel Stana i Mirke da bude.
        sigpic

Comment

• Sta sam to propustio? Kako li je Marej uspeo sa 2 GS-a , nekih pet finala pride i aj da mu pomenemo i te smesne OI, uspeo da postane najveca prevara ikad?
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Tako što ga guraju u grupu sa najboljima ikad

nije do njega, doduše

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Tako što ga guraju u grupu sa najboljima ikad

nije do njega, doduše
              Velika je razlika izmedju raspada i pripadnika najboljih ikad. Nesto tu ne stima. Neukusne su obe strane.

Comment

• Onda su sa tog stanovišta "najveće prevare ikad" Stanova dva slema čista kosmička ravnoteža.. da se stvari vrate u normalu zbog Mareja..
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Daleko od toga da je ovo nebitan mec, smatram da je itekako bitan. Nadal je spreman da se razmase, i ne daj boze titula ovde bi mu dala titanijumska krila. Bilo bi zaista smesno da u svojoj najgoroj sezoni Nadal osvoji titulu koju nikada nije uspeo. Zelim da tako i ostane, jer ce veliki argument u poredjenju biti nedostatak ove titule, kada svi zavrse karijere. Da teniser kao sto je Nadal nema zavrsni turnir je dobar minus za njegovu karijeru. Sem toga, izjednacenje u H2H, poboljsanje top10 pobeda u jednoj sezoni, moguca 4 zaredom titula sto nikome nije uspelo, prilika da se revansira Fedu i cementiranje ove zlatne sezone sa stilom.

Nadal izvlaci ono najbolje iz Novaka i verujem da ce biti na nivou danas.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Sta sam to propustio? Kako li je Marej uspeo sa 2 GS-a , nekih pet finala pride i aj da mu pomenemo i te smesne OI, uspeo da postane najveca prevara ikad?
                    On izgleda igra dobro samo kad mu je Šon Koneri u publici
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Hrabri me što Novak uglavnom dobro igra protiv Nadala za razliku od Federer-a koji tu i tamo nađe način da ga pobedi.
                      Još jednom kažem ako Novak bude fizički fit ne sumnjam u sigurnu pobedu.

Comment

• Ljudi imaju kratko pamcenje uglavnom, bitno je samo ono sto se desava u tom trenutku i to je to. Niti poraz moze ozbiljnije uzdrmati Novaka, niti moze baciti sijenku na fenomenalnu sezonu. Ostajem pri tome da sve od Novaka zavisi, ako nema problema pobijedice.
                        sigpic

Comment

• Poraz nece izbaciti Novaka iz ritma, ali ce dati i te kako ogroman vetar u grb Nadala. Da udje u finale i vjerovatno i da osvoji turnir kojeg nikada nije osvoijo, cak ni kada je igrao monstruozno (2013 i 2010), to bi zaista bilo predivno. A znacice mnogo i za sledecu sezonu, tako da ovaj mec ima i te kakav znacaj.
                          OVAKO

Comment

• titanijumska krila i vjetar, pa Rafa bi mogao biti nezaustavljiv sljedeće godine

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              titanijumska krila i vjetar, pa Rafa bi mogao biti nezaustavljiv sljedeće godine
                              Pa ne dao bog da se vrati na nivo iz bilo koje od prethodnih pet godina, daj reci mi molim te ko ce da ga pobedi? Fognini? I to ozbiljno mislim posto mu posle svega dajem vise sanse nego Federeru i Mareju

Comment

• Samo sto su i Marej i Federer opasniji po Novaka nego Nadal. Pa i najbolji Nadal ne moze dobiti najboljeg Novaka sem na sljaci, tu je bolji i to je fakat. Ocemo li u 2016. vidjeti Nadala iz 2013. i Novaka iz 2015. pitanje je, bilo bi sjajno, 2011. smo vidjeli taj sudar titana ali znamo kako je zavrsen.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X