Cacanine imas li novih informacija u vezi Novaka?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by prskaj View PostPa ne dao bog da se vrati na nivo iz bilo koje od prethodnih pet godina, daj reci mi molim te ko ce da ga pobedi? Fognini? I to ozbiljno mislim posto mu posle svega dajem vise sanse nego Federeru i Mareju
Comment
-
Nadalu bi trebalo dvostruko cudo od cega je prvo nadomestiti onih pola koraka koliko kasni nego ranije dok je drugo jos manje verovatno a to je da Novak ima vrlo slab dan.
Ono jeste da je lepo sanjariti ali zar je malo iskustava iz protekle sezone gde su snovi bili rasprseni.
Snevalo se tako na svakom ovosezonskom slemu i mastersu da bi budjenje stizalo u zavrsnici istih.
Budila se nada nakon nebitnih poraza, sokolilo osrednjim partijama da bi na kraju stizalo otreznjenje.
Zato ce se ova sezona zavrsiti jednako kako i protece jer ne postoji dovoljno dobar razlog da drugacije bude.sigpic
Comment
-
Stan skida Federera veceras.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostFakt je da je Djokovic veliki favorit, ali mislim da se mnogo potcenuje Nadal, ne mislim samo na danasnji mec nego opcenito kao igrac. Kao da neke govore o Gulbisu a ne o 14 kratnom GS pobjednika.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostNadalu bi trebalo dvostruko cudo od cega je prvo nadomestiti onih pola koraka koliko kasni nego ranije dok je drugo jos manje verovatno a to je da Novak ima vrlo slab dan.
Ono jeste da je lepo sanjariti ali zar je malo iskustava iz protekle sezone gde su snovi bili rasprseni.
Snevalo se tako na svakom ovosezonskom slemu i mastersu da bi budjenje stizalo u zavrsnici istih.
Budila se nada nakon nebitnih poraza, sokolilo osrednjim partijama da bi na kraju stizalo otreznjenje.
Zato ce se ova sezona zavrsiti jednako kako i protece jer ne postoji dovoljno dobar razlog da drugacije bude.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostFakt je da je Djokovic veliki favorit, ali mislim da se mnogo potcenuje Nadal, ne mislim samo na danasnji mec nego opcenito kao igrac. Kao da neke govore o Gulbisu a ne o 14 kratnom GS pobjednika.
Opet, uzdam se u Noletov šampionski duh i navijam za pobedu
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostOnda su sa tog stanovišta "najveće prevare ikad" Stanova dva slema čista kosmička ravnoteža.. da se stvari vrate u normalu zbog Mareja..sto je moralo sve preko njega
Ako je sad sve izbalansirano, onda da ocekujemo nesmetan kalendarski(karijerni)slem + OI
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPonavljam se previše, ali Rafa svoju FH stranu nikada više neće moći štititi kao što ju je štitio u tim godinama koje ti spominješ. I Ferrer je to jučer jako lijepo pokazao. Tako da od tih virtuelnih krila koje spominješ on nema ništa. Više bi mu pomoglo neko pravo krilo kojim bi zaštitio tu rupu koju konstatno ne uspijeva zatvoriti na terenu usljed nedostatka izgubljene brzine. Ništa neobično, desi se svima sa godinama.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostMa ne i titanijumska, nego adamantijumska kad krene da tovari dimitrove, gaskeove, raonice & co. Lepo je sto ti gledas to gledas sa igrackih aspekata ali i nepotrebno. Samo on da sredi glavu do kraja, da mu se ne desavaju ove gluposti kao sa Wawom i cao zdravo za ostatak ekipe.
Iz tvoje perspektive taj povratak na neki normalniji nivo može biti samo pozitivan. Prvi primjer možeš vidjeti već u ovom SFu.
Comment
Comment