Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• And now the circle is complete.

Comment

• Svaka čast, preko celog terena

http://gfycat.com/EminentWebbedFossa

Comment

• E moj Slejvara, zbog ovog konja od QB si poceo da navijas za SF, a bolji zapalio za KC.

Da vidimo kako ce Romo da prezivi decembar kada je u tom mesecu do sada bio najgori.Homoception...

Comment

• Ne priznajem da je Alex bolji od njega. Uzima Colin SB u naredne 3 sezone

Comment

• Tvoja stvar, popeo se navijacima na onu stvar zbog NFC finala pre skoro tri godine i to je jedan od razloga zasto vise nije u SF.Neki su jedva cekali da mu vide ledja, a sada to isto vazi za procitanog Kapernika.Kapernik sem trcanja ove sezone nista drugo ni ne donosi puno ekipi, nema ni tako lose hvatace.Jednostavno vece su sanse da ce da pogodi protivnickog CB kao sto je to bilo juce.Nakon ovakve sezone letece glave, vec se prica o odlasku trenera Dzima, Kapernika...

Comment

• [VINE]OvFtjiALwv5[/VINE]

[VINE]OvFJ1uVMA6w[/VINE]
              Last edited by Lord Aleksoni; 05-12-14, 04:01.

Comment

• Dalas kako stoji pobedice Cikago, ipak nije ovo tipican decembar za njih.Idu oni u PO.

Comment

• Arizona nema sreće sa QB, povredio se u meču sa Ramsima Stanton ..

Comment

• Rondo cestitke na prolazu, otisla mi je jedna od glavnih uzdanica veceras-Hulio.Ne igra veceras protiv Pitzburga.

Comment

• Ne baksuziraj Maricu.

On screens inside Patriots' training facility, NE displayed quotes from Miami players after they beat Patriots in opener, about how Patriots quit, about how they took it to them. Each Patriot was able to repeatedly walk past and read the multitude of quotes the Miami players said about them after the opener.
                      sigpic

Comment

• Comment

• Uvijek ima ta jedna... nije, nego sam ja proklet. Ne mogu pred NG pare da se uzmu

Necu gledati SF@SEA... ne treba mi ta nervoza.

Comment

• e jebem ti grin bej

Comment

• Nakon neizvesnog i napetog poluvremena sa Delfinima u drugom je usledilo razvaljivanje Delfina.Obezbedjeno prvo mesto po ko zna koji put.Posto je Denver pobedio SD, najverovatnije ce biti potrebne obe pobede u sledeca dva meca.

GB najverovatnije izgubio prvo mesto u konferenciji, Detroit se ponovo provukao.

Comment

• SF uspio da izgubi

Colin pretrcao 90 jardi za TD

Comment

Working...
                                X