Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steford se usrao u 4-toj a mogo je izvući barem FG.Odlične igrače imaju u napadu Lionsi, ali džaba sve.
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Metju sad` kalash u sake i rafal po svojoj OL, sve debil do debila. Sta cuvaju koji qrac ako im je sve livada.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Dobar mec bas,iskupi sw Lowrens,a vec sam ga video u suzama kao krivca na kraju Dobar mec u najavi GB Dalas,
        sigpic

Comment

• Raduju se kao da su uzeli Superbowl.
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Neka se raduje seljacka ekipa... rastavice ih GB.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
              Raduju se kao da su uzeli Superbowl.
              Dallas = Zikina sarenica
              Meni Dallas bas mrzak klub.
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kako god da mozgam neko iz AFC je buduci sampion.

Comment

• Sto se mene tice, najvise bi volio da se GB okiti. Ako to ne moze onda Baltimore.

Samo da mrzni SEA ne odbrani.

Comment

• Ma Denver vs SEA finale.
                    Samo se plasim da ce Gejton ovaj put pobediti...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      Ma Denver vs SEA finale.
                      Samo se plasim da ce Gejton ovaj put pobediti...
                      Taman da Pejton završi karijeru sa titulom, red bi bilo

Comment

• Svi se nadamo da se to nece desiti

Comment

• Po meni je najrealnije finale NE-SEA, pod uslovom da nema iznenadjenja. Ali posto je ovo PO...

Navijam za BAL-GB

Comment

• Neka je ispao Detroit, toliko odvratnih igraca na jednom mestu koji imaju nameru da povrede protivnickog i prodju bez suspenzije, sada posto Suh odlazi bice mi manje omrazeni.Neka se Romo popisao po njima, a i po njegovim hejterima.

Ako se ponovi prosologodisnje finale, jedino cu se radovati nastupu Kejti Peri u poluvremenu.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                              Neka je ispao Detroit, toliko odvratnih igraca na jednom mestu koji imaju nameru da povrede protivnickog i prodju bez suspenzije, sada posto Suh odlazi bice mi manje omrazeni.Neka se Romo popisao po njima, a i po njegovim hejterima.

Ako se ponovi prosologodisnje finale, jedino cu se radovati nastupu Kejti Peri u poluvremenu.

Hahahahahahahahaha crkni Maricu

Comment

• Romo ima tu blentavu facu, ali je po meni vise hejtovan nego sto to realno zasluzuje.Do jaja mi je kada ga ovako interno sprdam ili kada citam profootball mock, ali na drugo sta naletim je po meni bas preterivanje.Jedine QB koje ne volim su Kapernik i ovaj midzet iz Klivlenda, ostali mi nisu dali razlog da ih ne podnosim.

Comment

Working...
                                X