Steford se usrao u 4-toj a mogo je izvući barem FG.Odlične igrače imaju u napadu Lionsi, ali džaba sve.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Neka je ispao Detroit, toliko odvratnih igraca na jednom mestu koji imaju nameru da povrede protivnickog i prodju bez suspenzije, sada posto Suh odlazi bice mi manje omrazeni.Neka se Romo popisao po njima, a i po njegovim hejterima.
Ako se ponovi prosologodisnje finale, jedino cu se radovati nastupu Kejti Peri u poluvremenu.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostNeka je ispao Detroit, toliko odvratnih igraca na jednom mestu koji imaju nameru da povrede protivnickog i prodju bez suspenzije, sada posto Suh odlazi bice mi manje omrazeni.Neka se Romo popisao po njima, a i po njegovim hejterima.
Ako se ponovi prosologodisnje finale, jedino cu se radovati nastupu Kejti Peri u poluvremenu.
Hahahahahahahahaha crkni Maricu
Comment
-
Romo ima tu blentavu facu, ali je po meni vise hejtovan nego sto to realno zasluzuje.Do jaja mi je kada ga ovako interno sprdam ili kada citam profootball mock, ali na drugo sta naletim je po meni bas preterivanje.Jedine QB koje ne volim su Kapernik i ovaj midzet iz Klivlenda, ostali mi nisu dali razlog da ih ne podnosim.
Comment
Comment