Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije joj prvi put da izgubi, ali joj je prvi put da je na 2 pobede od kalendarskog slema.
    Ja je skroz razumem, lepo im je rekla da na ta pitanja ne zeli da odgovara, na ostala je odgovorila i to je to
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Strasno, ja ne bih nikada rekao to, ma ko god bio sa suprotne strane mreze. Cuj, zao joj je Ma idi bre upm, ides u GS finale, zao ti je
      OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Nije joj prvi put da izgubi, ali joj je prvi put da je na 2 pobede od kalendarskog slema.
        Ja je skroz razumem, lepo im je rekla da na ta pitanja ne zeli da odgovara, na ostala je odgovorila i to je to
        A reci mi iskreno jel Federer bio takav kada je 2006 i 2007 gubio na RG od Nadala. Mogu i ja da ti kazem odmah... nije!
        Vidi se razlika, stvarno se vidi....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bojana, nije Serenin posao da kazuje kakve pitanja da i postavljaju. Svi znaju da je sad slomljena, ne mora da drami i da objasnjava.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
            Kad gledam miks dublove razlika između muškog in zenskog tenisa izgleda minimalna. Penzionerka Hingis djeluje bolje od večine mušaraca na miks dublovima. Ali naravno miks dublovi se ne može uspoređivati za single mečevima i uz činjenicu da je ultra penzioner Pees najbolji dubl igrač na svetu.
            Dublovi in singlovi to su ti dva različita planeta.
            Slažem se, da u single mečevima Serena ne bi dobila ni gema protiv igrača iz top 500 na ATP touru. Razlika između Serene i nekog prosječnog ATp igrača nije toliko u jačini udaraca -( pre svega mislim na servis + servis Serene je bolji od servisa mog idola Nadala) nego u kretanju. Serena se kreče po terenu u slow motionu u usporedbi sa muškarcima.
            Svojevremeno su zenski tenis dominirale Kris Evert i Martina Navratilova. Ne bas kao Serena, ali su bile dobre, jako dobre, bitno bolje od ostatka, pogotovo Martina. I Martina je rekla da bi bila u prvih 100. Na to joj je Mekinro odgovorio da prica gluposti. A Dzon Lojd, vrlo solidan teniser, u to vrijeme muz Kris Everet i nje dubl partner, je reako da Martina ne bi mogla pobijediti nikog od prvih 500. Ako je neko bio u poziciji da to procijeni, bio je Lojd.

Rekavsi sve to, valja napomenuti. Bobi Rigs, trostruki GS sampion je u 55. godini zivota izgubio 1973. od tridestogodisnje Bili Dzin King 6:4, 6:3, 6:3. King mu nije pruzila revans.

Konors (40) je dobio Navratilovu (36) 1992. 7:5, 6:2. Konors je brani 1 metar siri teren.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              A reci mi iskreno jel Federer bio takav kada je 2006 i 2007 gubio na RG od Nadala. Mogu i ja da ti kazem odmah... nije!
              Vidi se razlika, stvarno se vidi....
              Necemo da uporedjujemo Roleta sa Serenom, nebo i zemlja
              Ali isto tako, Role je izgubio od Nadala, nije izgubio od...nadji ekvivalent za Vinci

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Necemo da uporedjujemo Roleta sa Serenom, nebo i zemlja
                Ali isto tako, Role je izgubio od Nadala, nije izgubio od...nadji ekvivalent za Vinci
                Ovo sto je Vinci danas igrala je vanserijski. Kada tome dodamo prosecnu Serenu jos je i dobro prosla.
                Tako da nije to nikakav izgovor.
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Ovo sto je Vinci danas igrala je vanserijski. Kada tome dodamo prosecnu Serenu jos je i dobro prosla.
                  Tako da nije to nikakav izgovor.
                  Pa dobro, ja ne volim njeno ponasanje na terenu, navijala sam za Vinci, ali mogu da shavtim sto je jedva cekala da pobegne sa konferencije za stampu, to joj ne uzimam za zlo.

sigpic

with experience.

Comment

• Kao da su pa ljudi isti. Sada ćete još i da ocenjujete kako ko treba da se ponaša u razočarenju? Ne nego će ko Novak .. lovely-jubbly
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Kao da su pa ljudi isti. Sada ćete još i da ocenjujete kako ko treba da se ponaša u razočarenju? Ne nego će ko Novak .. lovely-jubbly
                      Olja, ja govorim o postovanje prema novinarima. Svi znamo da je Serena slomljena i da nije joj do razgovora, ali ne sme da napada novinare. Dakle pogledaj njen intervju, stvarno nije u redu.
                      OVAKO

Comment

• Serena i Venus su krajem 90tih igrale protiv Carstena Braascha koji je tad bio 203. na listi. Serena je izgubila 61 a Venus 62."Die Katze" je izjavio da nema sanse da bi dobile nekog iz top 500 iz ATP jer je on te setove odigrao kao da je 600ti igrac na listi

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Olja, ja govorim o postovanje prema novinarima. Svi znamo da je Serena slomljena i da nije joj do razgovora, ali ne sme da napada novinare. Dakle pogledaj njen intervju, stvarno nije u redu.
                          A novinari su strasno fini, bili bi najsrecniji da je ona dosla na konferenciju i da se tu rasplakala

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                            Serena i Venus su krajem 90tih igrale protiv Carstena Braascha koji je tad bio 203. na listi. Serena je izgubila 61 a Venus 62."Die Katze" je izjavio da nema sanse da bi dobile nekog iz top 500 iz ATP jer je on te setove odigrao kao da je 600ti igrac na listi
                            I jos im je tada on iz sazaljenja pustio po gem. To isto treba da se zna.
                            sigpic

Comment

• Ma ljudima smeta što Serena izgleda kao da ne može da obuzda pakost kad je u nevolji. Čini se narodu da je to konstanta, nije da su svi u šoku zbog nekog neviđenog fenomena od večeras.
                              I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Pobeda Vinči je pobeda tenisa.
                                Pobeda ženskog tenisa, pobeda lepote tenisa uopšte.
                                Pobeda intelekta i lepote raznolikosti udaraca nad sirovom silom.

Comment

Working...
                                X