Kakav servis Novakov,samo da nastavi ovako,brejk ce da dodje i uz bolji servis Vavrinke ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati - 2015.
Collapse
X
-
NI 100% ti je tacno to da Mareju vie odgovara spori hard, ali da ima tu nesrecu da Novaku spori hard odgovara jos vise.
I tacno je to da je on jedva dobio prosecnog novaka u proslonedeljnom finalu a sam je pruzio jednu od svojih najboljih partija, ALI ta pobeda mu je donela mnogo toga.
Video je da moze, okurazio se, tako da ga ja ne bih bas voleo za Novakovog protivnika, do posle US opena.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Wawrinka previse gresi i ocajno servira,na drugoj strani Novak odlicno servirao u prvom setu,dok slabije servira u drugom.Lako i brzo ide u polufinale,sacuvana energija.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Zika View Postто је Стан, направи чудо и онда лади пар месеци...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nije korektno to sto brisete Tutine poruke. Malo satire i humora nikad ne skodi.Prosecan Vavrinka danas. Servis los a sve ostalo je bilo sasvim dobro. Ipak nije svaki dan badnji dan pa da sve sto raspali upadne u teren..
Sa druge strane Nole apsolutno fokusiran i rasterecen. Servis na nivou i sigurno posle ovoga mozemo konkretno razmisljati o ovoj tituli koja nedostaje.
Comment
-
Sto volim Stana kad igra kao pravi Vavrinka.Pocne ravnapravno, onda da servis gem dzabe, onda se Novak razmase... Uskoro potom Stan shvati da je svaki otpor uzaludan.
---------------
Originally posted by Sandugp View PostNI 100% ti je tacno to da Mareju vie odgovara spori hard, ali da ima tu nesrecu da Novaku spori hard odgovara jos vise.
I tacno je to da je on jedva dobio prosecnog novaka u proslonedeljnom finalu a sam je pruzio jednu od svojih najboljih partija, ALI ta pobeda mu je donela mnogo toga.
Video je da moze, okurazio se, tako da ga ja ne bih bas voleo za Novakovog protivnika, do posle US opena.
Postoji nesto sto je kvalitet. Marijev kvalitet je za nijansu ispod Novakovog, ali dovoljno da motivisanog i spremnog Novaka ne moze da pobijedi. Davno je rekao Nikola Pilic: "Novak dobija Marija ako igra najbolje sto moze, u protivnom gubi." Na brzom hardu, zahvaljujuci ravnom BH-du, ako servira najbolje sto moze, Mari moze vise da ugrosava Novaka nego na bilo kojoj drugo podlozi. Jos uvijek Novak dobija ako je u redu.
Druga je stvar sa Federerom. Novak ne moze da dominira Federera na brzom hardu. Federer je bolji. Ima fantastican kavlitet. Novak moze samo da ga umori.
I ovo danas sa Vavrinkom je dobrim dijelom zbog kvaliteta. Vavrinkina defanziva nije dovoljno dobra na brzom hardu. Na sporom jeste, na sljaci jos i vise. A Stanova ofanziva je na svakoj podlozi dobra.
I sto se danas desilo? Stan je probao, nije da nije. Nije islo, onda se najlakse raspasti. Jasno, nije u top formi, ali nije bio ni prije RG-a, imao je teske meceve u zadnja dva dana, toga problema nije bilo u Parizu, ali on se raspao poslije 30 minuta. Jednostavno je osjetio da ne moze.Last edited by NI; 21-08-15, 19:20.
Comment
Comment