Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meh, nikada ne knjizim titule, pogotovo posle proslogodisnjeg Wimbledona. Uknjizio sam samo finale, a protiv Djokovica se nikada ne zna, Federer u bitnim finalima protiv njega nije bas dobar u poslednje vreme.

Inace, pitam se sta ce Fed raditi Marejevom 2. servisu kad Andersonu ulece do servis polja Mada mislim da se nece zezati, ume Marej to da kazni.
    Last edited by ; 21-08-15, 12:29.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ne otpisujte Nadala jos. Prerano je. On sve radi po planu. Do kraja sezone da bude u prvih 8. Za narednu cemo da vidimo. Ako ne bude poboljsanja, onda je vasa prica na mjestu. Ali ste uranili sa njom cijelu godinu dana.

On je jedini challenger igrac u istoriji koji je krajem avgusta 6. u trci.

-------------

adrvaklelja, maliajnstajn...

Vidim da vam sline idu na usta. Vec ste uklnjizili Federerovu pobjedu u nedjelju.
      Ne otpisujem ga, ali kako je rekao Noto ako ne krene formu do RG sledece sezone nema mu spasa. Isto tako, prosle su 8 meseci a on stagnira, cak ide i na losije. To nije pozitivno i mi se uopste ne svidja. STo kaze Noto, kao da mu je neko zabio noz u ledjima i covjek pogubio sav oset i killer instict sto je imao ranije.
      OVAKO

Comment

Ima, ali bi Federer bio favorit. Ja bih radje Marija u fnalu. Poslije iscrpljujuceg, nocnog meca Marija i Rodzera. Naravno najradje bih da prodje Vavrinku.
        Ja bi pre Federera, makar i izgubio od njega. Zamisli sta bi bilo da u dva finala dva puta izgubi od Mareja pred US open.
        Odmah bi prica o osam uzastopnih pobeda pala u zaborav i bila pregazena argumentima da je Marej tada bio u losoj formi i nedovoljno fizicki spreman. I da sada kada igra tenis zivota, ne moze Novak da ga dobije. A sto je najgore u toj prici bi bilo istine.
        Gonite Mareja u tri lepe, sto dalje od Novaka ... daleko mu lepa kuca ...
        I da dodam, jedva sam cekao da postane drugi na svetu, da ne moze pre finala da se sastane sa Novakom.
        Last edited by Sandugp; 21-08-15, 12:53.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sandu,

Precjenjujes Marija. Ali gledaj, broj 2 je Mari a broj 3 Rodzer i igra se dio sezone koji im odgovara. Dakle, nista ne moze biti lako.

U eventualnom finalu Novak ce da bude motivisan, bilo protiv Marija, bilo protiv Rodzera.

Comment

Sandu,

Precjenjujes Marija. Ali gledaj, broj 2 je Mari a broj 3 Rodzer i igra se dio sezone koji im odgovara. Dakle, nista ne moze biti lako.

U eventualnom finalu Novak ce da bude motivisan, bilo protiv Marija, bilo protiv Rodzera.
            Ne precenjujem ga ja ni malo. Novak je (po meni) kvalitetniji teniser, ali mu Marej kao igrac ne odgovara.
            Da mi je neko pre dve godine rekao da ce Novak da nanize 8 uzastopnih pobeda protiv Mareja rekao bih mu da je lud. I to je po meni jedno od odlicnih Djokovicevih dostignuca.
            Druga je stvar sto Marej moze i da zasere kad-kad, pa je to kul takodje. Samo da se ne sastaje sa Novakom.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nema Novak sta da taryi u Sinsinatiju protiv Federera, dobro je sto je Marej i dalje u igri. I onakav Novak je zamalo dobio maksmalno naostrenog Mareja koji u Sinsiju ipak ne igra tako dobro kao u Montrealu.

Gledao sam nesto kao multiprenos Nadala i Mareja. Sve je jasno, Dimitrov nikad nece bti veliki sampion, Marej ima problema na ovom jos brzem betonu nego u Montrealu, kao i nesto nizem odskoku, ali Mareju definitivno vise odgovara nesto brzi nego sporiji beton. Jos kad to ukapiraju u Londonu za WTF bice dobro.

Nadal s vremena na vrijeme lici na starog, ima tu nevjerovatnih poteza, izvlacenja nemogucih lopti sa zemlje maltene ali dzaba kad nema kontinuitet i odigra jedan vrhunski poen, pa onda najlaksu loptu na svijetu posalje i aut. Ali ne smije se nista oduzeti Lopezu, ovo su uslovi stvoreni za njega, kakve je voleje covjek igrao jutros, umjetnost.

Federer je ubjedljivo najbolji u ovim uslovima, ali da se Sinsi igra na tri dobijena opet bi imao strahovite probleme. Ovakvi uslovi ipak nece biti u Njujorku.
              sigpic

Comment

• Ja se nadam polufinalu US Opena, Fed Novak dosadilo mi je da gubi finala od Djokovica
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Opet se izbegava Rodzer
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Ne znas ko je gori, velika sansa za mlade na USO, ajmo Sasaa
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Upasio nas je Rodzer a Federerovce ohrabrio. Optimizam potiho razte da ce konacno Federer u finalu pobijediti Novaka. Na osnovu do sada pokazanog, to bi bila setnja. Naravno, Novak moze bolje.

Mari nije ni priblizno opasan Novaku koliko se na ovom forumu misli. Ispod prosjecni Novak je skoro dobio Marija u Montrealu.

Mariju vise odgovara spori hard. Duga je stvar sto Novaku a i Nadalu, pogotvo u IW-u, jos i vise odgovara spori hard. Mari ce imati vise sansi da pobijedi Novaka na brzom hardu, ali isto tako je na brzom hardu veci rizik da ce izgubiti od drugih.

Kad se izuzmu mecevi sa Novakom Mari je:

Code:
                      Kanada, Sinsi i USO	82	22	78.85%
                      Ind. W,  Maimi i AO	89	18	83.18%
                      Dakle, glatko bolji. Ali to ne treba da cudi. U sjeveronj Americi ima 5:1 protiv Novaka, na sporom hardu 1:10.

U Miamiu, IW i AO Mari je 13 puta dosao do polufinala (2,7,4). Potom je 2 turnira osvojio, 9 puta izgubio od Novaka i po jednom od Federera i Nadala.

U Sinsinatiju, Kanadi i USO Mari je 10 puta dosao do polufinala (6,1,3). Potom je 6 turnira osvoji, i izgubio 2 puta od Rafe, jednom od Federa i jednom od Gaskea. (4 puta je pobijedio Novaka.)

Zacudjuje koliki uticaj imaju medjusobni susreti na njihov sveukupni uspjeh.
                      Last edited by NI; 21-08-15, 14:58.

Comment

Ne otpisujte Nadala jos. Prerano je.
                        Sve i da uspije da se vrati na nivo potreban za velike titule, jako će teško do njih doći jer su i ostali napredovali i neki tek treba da napreduju...baš dosta igrača ga u ovim trenucima može pobijediti, previše njih. Najbolji pokazatelj šta o Rafi trenutno misli ostatak toura je da Feli Lopez u meču protiv njega počne udarati ravni bekend

A kako dobiti Novaka opet? Bilo gdje...

Comment

• shminka,

Nadal je ima 4 velike sezone 2008, 2010, 2011. i 2013. Tokom te 4 sezone, on je bio sila na svim podlogama. Takvog Nadal vise necemo gledati.

Ali porvh toga, Nadal je imao jos 5 sjajnih sezona na sljaci - 2005,2006,2007, 2012 i 2014. Vrlo moguce da vidimo jos koju sjajnu sezonu na sljaci.

Znajuci Tonija kao super racionalnog covjeka, ove jeseni Rafa ima samo plan da skupi malo bodova za narednu sezonu. Tako da se na proljece docepa prva 4 mjesta sto je prije moguce.

Ne zelim da prizivam sudbinu, ali ako bi se susreli u finalu RG-a 2016, Rafa bi bio favorit.
                          Last edited by NI; 21-08-15, 15:08.

Comment

• Nažalost, ništa od meča Federer-Nadal.
                            Ako nešto ide u prilog Federeru u povijesti njegovog nadmetanja s Nadalom, to je činjenica - na ovom forumu više puta spominjana - da Nadal nije tolko često dolazio na megdan F-u kad je dotični u formi (il na vrhuncu i sl.) bio, a Nadalu ta podloga odgovarala nije. Tako i ovaj put. Šteta. Meni je ko navijaču Federera barem zbog ovog Cincyja ža. Baš sam se veselio njihovom susretu.

Comment

• Hoce li Stan ponovo osakatiti Novaka za trofej koji mu nedostaje

Bombe s osnovne u najavi
                              1. Andrey Rublev
                              2. Thanasi Kokkinakis
                              3. Alexander Zverev
                              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Dobro je,uze set ,ispade bas rutinskilakse uz bolji servis mnogo.ajmo jos jedan
                                sigpic

Comment

Working...
                                X